Seksuele blokkades transformeren

Seksuele blokkades transformeren

Iedereen heeft wel één of meerdere seksuele blokkades. Zelfs als we ons hier niet bewust van zijn. Deze seksuele blokkades hebben invloed op ons seksleven. Hoe we dit ervaren. Maar het heeft ook invloed op ons liefdesleven en de rest van ons leven. Niets staat namelijk los van elkaar. Seksuele blokkades worden vaak als normaal gezien.

Omdat we eigenlijk al ver van onszelf en hierdoor onze seksualiteit af staan. We zijn niet meer in verbinding met onszelf. En hebben hierdoor ook geen zuivere seksuele verbinding met onszelf. Seksuele blokkades ontstaan namelijk vanuit onze overtuigingen. Die zijn aangeleerd in onze jeugd en via de maatschappelijke normen.

seksuele blokkades

Seksuele blokkades

Seksuele blokkades worden getransformeerd dankzij mijn Geloof, Hoop en Liefde methode. Waardoor seksuele heling zal ontstaan. Want dit zorgt voor meer richting, betekenis en een stevige basis in je seksleven. Omdat we ons gaan richten op het bewustworden, loslaten en liefhebben. Waardoor er een transformatie van je seksuele blokkades plaatsvindt. En je hierdoor een zuivere seksuele verbinding met jezelf creëert.

Saminisa Coaching

Geloof, Hoop en Liefde methode

Voor mij zijn Geloof, Hoop en Liefde onlosmakelijk met elkaar verbonden. Geloof maakt alles mogelijk. Hoop maakt alles tot leven. En Liefde maakt alles mooier. Geloof zorgt ervoor dat er Hoop is. En Hoop zorgt ervoor dat je jouw frequentie gaat verhogen. Zodat je de frequentie van Liefde gaat uitstralen omdat jouw seksuele Liefde is gaan stromen. Deze methode heb ik gebaseerd op onderstaande gedachten.

Geloof

Geloof geeft richting aan je leven en is verbonden met jouw levensweg. Het zorgt voor het bewustworden van jouw fysieke sensaties, emoties, gedachten, overtuigingen, ruimte, tijd en realiteit. Waardoor jij jouw innerlijke wijsheid gaat volgen. En hierdoor ga je Vrede en Vervulling ervaren.

Hoop

Hoop geeft meer betekenis aan je leven en is verbonden met jouw levenslessen. Het zorgt voor het loslaten van jouw spanningen, verwachtingen, oordelen, angsten, regels, resultaten en afgescheidenheid. Waardoor jij jouw innerlijke kracht gaat gebruiken. En hierdoor ga je Vreugde en Voldoening ervaren.

Liefde

Liefde geeft een stevige basis in je leven en is verbonden met jouw levensmissie. Het zorgt voor het openen van je vermogen om genot, blijdschap, mogelijkheden, overvloed, grootsheid, aanwezigheid en eenheid te ervaren. Waardoor jouw innerlijke energie gaat stromen. En hierdoor ga je Verliefdheid en Verbinding ervaren.

Energiefrequentie

Angstige, oordelende, spanning veroorzakende en verwachtingsvolle seksuele gedachten zorgen voor een lagere energiefrequentie. Waardoor je juist aantrekt waar je liever van af wilt. En liefdevolle of positieve gedachten zorgen er juist voor dat je frequentie verhoogt. Zodat je aantrekt wat je meer in je seksleven wilt ervaren.

Seksueel geluk is ook voor jou mogelijk

Wil je een eerste stap zetten naar seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven? Meld je dan aan voor de gratis online mini cursus “Ontwaak de seksuele Liefde in jezelf“.