Seksuele heling van je gewonde zelf

Seksuele heling van je gewonde zelf

De combinatie van seksualiteit en spiritualiteit is een liefdevolle weg naar seksuele heling. Waardoor je een zuivere seksuele verbinding met jezelf vanuit onvoorwaardelijke Liefde gaat creëren. Wanneer je geen zuivere verbinding hebt met je eigen seksualiteit ontstaan er onder andere seksuele spanningen, verwachtingen, oordelen en angsten. En dit veroorzaakt weer seksuele problemen. Ofwel een gewond seksueel zelf.

Er zijn 3 types van het gewonde seksuele zelf. Namelijk het angstige, behoeftige en vermijdende. Je gewonde seksuele zelf heeft altijd een gemis aan zelfLiefde. Waardoor jij je op een beperkende manier seksueel gedraagt. En hierdoor kan jouw seksuele Liefde ofwel seksuele energie niet krachtig kan stromen. Zodat je geen seksueel geluk ervaart.

Saminisa Coaching

Om jouw seksuele Liefde weer te laten stromen en een zuivere verbinding met je eigen seksualiteit te creëren, is het helen van jouw seksualiteit noodzakelijk. Seksuele heling is eigenlijk niets meer dan, alles wat je tegenhoudt, loslaten. Je bent namelijk altijd al heel en compleet. Dus je hoeft jezelf niet te verbeteren. Je eigen seksualiteit is de bron van een krachtige levensenergie in jezelf ofwel jouw levenskracht.

Levensenergie is hierdoor hetzelfde als seksuele energie. Zonder het helen van je gewonde (angstige, behoeftige of vermijdende) seksuele zelf stroomt je seksuele energie of seksuele Liefde niet krachtig. En hierdoor is het niet mogelijk om seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven te ervaren.

Seksuele heling

Seksuele angsten, oordelen, spanningen en verwachtingen zijn een paar indicaties dat je niet een seksuele verbinding met jezelf hebt vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Maar ben jij je hier niet bewust van bent en kun je het dus ook niet loslaten. Meestal zijn je verwachtingen, oordelen en angsten gebaseerd op de ervaringen en overtuigingen van jezelf of die van iemand anders.

Vaak zijn je overtuigingen zo diep en voelen als normaal, waardoor je er nooit vraagtekens bij hebt gezet. Door bewust te worden van onder andere je seksuele spanningen, verwachtingen, oordelen en angsten, kom je erachter wie je werkelijk bent. Dus welke overtuigingen wel in lijn zijn met je ware seksuele zelf. Waardoor je kunt beïnvloeden hoe je seksualiteit wilt zien en wilt ervaren.

Seksuele heling

Het online traject

Mijn online coaching bied ik aan via het traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf“. Je kunt kiezen uit de basis of extra variant. Bij de extra variant is er email contact ter extra ondersteuning. Of je kiest voor een online coachsessie erbij. Dit traject zorgt voor een zuivere seksuele verbinding met jezelf. Zodat de seksuele Liefde in jezelf ontwaakt. En je gewonde seksuele zelf gaat helen. Waardoor je seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven gaat ervaren.

Voordelen online traject

Het grootste voordeel is dat je “altijd en overal” toegang hebt tot het online traject. Hierdoor creëer je in je eigen tempo een zuivere seksuele verbinding met jezelf. En wanneer je daar behoefte aan hebt kun je de module(s) nogmaals bekijken. De prijs is hierdoor veel voordeliger dan coachsessies en je hoeft niet in de buurt te wonen.

Het online traject is zeer effectief door de uitgebreide geschreven informatie en bijbehorende eenvoudige oefeningen. De oefeningen zijn zo opgesteld dat je deze kunt toepassen op jouw persoonlijke situatie. De modules zijn overzichtelijk ingedeeld in 3 delen. Zodat je stap voor stap wordt meegenomen in het hele helingsproces.

En tijdens dit proces leer jij jezelf te geven wat je nodig hebt vanuit de Liefde in jezelf. Je bent dan niet meer afhankelijk van iemand anders of een coach om je begrepen, gesteund of geliefd te voelen. Omdat je hier zelf de verantwoordelijkheid voor gaat nemen en zo heb je jouw seksuele heling volledig zelf in de hand. Want je bent zelf in staat om jezelf seksueel te helen. Ik leer je alleen hoe je dit kunt doen.

Meer informatie

Seksuele blokkades transformeren is echt mogelijk

Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf

Tarieven online traject

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Contactgegevens van Saminisa Coaching

­