Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Seksuele heling

Wat is seksuele heling?

Je seksualiteit volledig omarmen vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Zodat je jouw seksualiteit als een wezenlijk onderdeel van jezelf gaat ervaren.

Hoe weet ik of ik seksuele heling nodig heb?

Je hebt seksuele heling nodig als je geen bevredigend seksleven ervaart vanwege je angsten, oordelen en verwachtingen die in de weg staan tijdens de seks.

Is seksuele heling ook voor mij mogelijk?

Ja, ook voor jou. Zelfs als je trauma’s vanwege seksueel misbruik, verkrachting of ander seksueel geweld ervaart. Echter spirituele ontwaking is wel belangrijk.

Wat is spirituele ontwaking?

Wanneer je bewust bent dat de buitenwereld zoals jij die ervaart een afspiegeling is van je eigen binnenwereld. Zodat je gaat inzien waar jij jezelf nog tegenhoudt.

Ben ik spiritueel ontwaakt?

Als je voor het pad van bewustwording hebt gekozen. En je steeds weer probeert de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedachten, emoties en gevoelens.

Is het online aanbod geschikt voor mij?

Alleen als je jezelf seksueel wilt helen en wanneer de teksten op deze website met jou resoneren. Deze spirituele visie is namelijk de basis van het online aanbod.

Is 1 op 1 coaching niet effectiever?

Dat hoeft niet het geval te zijn. Heling is afhankelijk van je eigen vermogen om je wonden onder ogen te komen en te omarmen. Dit vermogen heb jij ook.

Bied je ook 1 op 1 coaching aan?

Ja, voor zowel mannen als vrouwen. Het is een exclusief online coachtraject waarin je op een discrete en veilige manier de kracht van je seksualiteit gaat ontdekken.

Voor welke seksuele problemen is het online aanbod?

In principe alle. Zoals problemen met het opgewonden worden (te veel, te weinig of niet), de seks zelf (saai of pijnlijk) en/of het klaarkomen (niet, te langzaam of te snel).

Is seksuele heling zwaar?

Werken aan je seksuele heling kan moeilijk zijn. Het kost tijd en energie. Maar leven met een gesloten seksualiteit is zwaarder. Want je vecht tegen jezelf met alle gevolgen hiervan.

Is spiritualiteit of Liefde niet zweverig?

Het is juist heel aards. Het is alleen een andere kijk op het leven. En toepasbaar in elke situatie. Een levensstijl die je leert voelen en je hart te volgen.

Is seksuele heling echt nodig?

Wel als je een geweldig seksleven wilt wat bij je past. Zodat je jezelf kan zijn en uiten tijdens de seks. En als je van overleven naar echt leven wilt gaan met Liefde als basis.

Ik heb geen partner, is het online aanbod ook voor mij?

Het maakt niet uit of je wel of geen partner hebt. Het online aanbod is gericht op het helen van je eigen seksualiteit. En dit zal ook je seksleven helen.

Waarom zou ik kiezen voor het ebook?

Dit is een goede kennismaking met seksualiteit en heling vanuit een spirituele visie. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is de bereidheid om jezelf te openen.

Waarom zou ik kiezen voor de online cursus?

Dit is een belangrijke stap als je met de heling van je eigen seksualiteit aan de slag wilt gaan. Eerlijkheid naar jezelf toe is hiervoor essentieel.

Waarom zou ik kiezen voor het online traject?

Dit is gericht op diepgaande heling. Stap voor stap word je meegenomen in je eigen seksuele helingsproces. Noodzakelijk is hiervoor dat je uit je comfortzone komt.

Waarom zou ik kiezen voor het online coachtraject?

Wanneer je persoonlijke ondersteuning wenst om je vrouwelijke of mannelijke en seksuele kracht te ontdekken voor een geweldig seks- en liefdesleven.

Gerelateerde informatie

Seksuele verbinding vanuit Liefde is onmisbaar

Onvoorwaardelijke Liefde als basis

Seksualiteit is de bron van jouw levenskracht

Seksuele zelf is vaker gewond dan gezond

Seksueel ontwaken is belangrijk