Seksualiteitscoach of sekscoach als liefdescoach

Seksualiteitscoach of sekscoach als liefdescoach

Liefde kan niet zonder seksualiteit en seksualiteit kan niet zonder Liefde. Het hart en het geslacht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waardoor seks met elkaar fijn, leuk en lekker is. En nog veel meer moois. Je seksualiteit is veel meer dan seks.

Echter wanneer Liefde niet de basis is, kan een spirituele seksualiteitscoach of sekscoach je helpen. Want een spirituele seksualiteitscoach of sekscoach ziet onvoorwaardelijke Liefde als basis. Waardoor deze ook een liefdescoach is.

seksualiteitscoach

Seksualiteitscoach

Liefde zorgt voor de heling van alles. Zoals je sekualiteit of je relatie. Het gaat dan wel over de onvoorwaardelijke Liefde. De Liefde die jij bent. Het kijken en ervaren vanuit Liefde. Waarin alles mogelijk is. Omdat Liefde geen voorwaarden en regels bevat.

Seks wordt vaak nog gezien als iets extra’s in een relatie. Zeker wanneer je geleerd hebt dat seks niet zo belangrijk is. Of als je hier van overtuigd ben. Echter seks is een ultiem verbindend en helend aspect van de Liefde. Liefde zorgt altijd voor vrijheid.

Is dit niet het geval dan is er geen sprake van onvoorwaardelijke Liefde. Deze Liefde is de basis om je heel en compleet te voelen. Is er geen seks tussen elkaar mogelijk dan is de kans groot dat de basis geen Liefde is. Maar afhankelijkheid en behoeftigheid.

Liefde gaat niet over geven om iets terug te krijgen. Zoals acceptatie, bevestiging of waardering. Liefde is altijd onvoorwaardelijk. Wanneer je jouw seksualiteit niet vanuit Liefde omarmt straal je geen Liefde uit tijdens de seks.

Ook al doe je iets “liefs” wat op Liefde lijkt. Het mist wel de energie of frequentie van de Liefde. De seksuele verbinding met jezelf kan vanuit Liefde of angst zijn. Bij angst stroomt de Liefde niet. Angst geeft altijd een beperking. En Liefde voor vrijheid.

De verbinding met jezelf is altijd de basis voor alles. Ook de seks. Wanneer je een seksuele verbinding vanuit Liefde met jezelf hebt, kan de seksuele Liefde stromen tijdens de seks. Waardoor je allebei volledig seksueel jezelf kunt zijn en uiten.

Meer informatie

Sekscoaching vanuit een spirituele benadering

Sekscoach of seksualiteitscoach nodig?

Speciaal bericht voor jou

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Contactgegevens van Saminisa Coaching