Seksualiteitscoach of sekscoach als liefdescoach

Seksualiteitscoach of sekscoach als liefdescoach

seksualiteitscoach

Liefde kan niet zonder seksualiteit en seksualiteit kan niet zonder Liefde. Het hart en het geslacht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Echter veel vrouwen hebben een gesloten geslacht en veel mannen hebben een gesloten hart.

Waardoor seks met elkaar geen voldoening geeft. Hiervoor heb je namelijk beiden een open hart en een open geslacht nodig. Een spirituele seksualiteitscoach brengt het hart en het geslacht beide weer in balans.

Seksualiteitscoach

Zodra tijdens de seks de Liefde ontbreekt. Of in de Liefde de seks ontbreekt voel je je leeg. Want de seksuele Liefde kan dan niet stromen. En dit is het enige wat zorgt voor blijvende voldoening tijdens de seks en in de Liefde.

Seks is van nature de meest natuurlijke manier om je ultiem geliefd te voelen. Energetisch gezien. Maar dat kan natuurlijk alleen als jullie beide gevuld zijn met Liefde. Dus Liefde is de basis voor mijn werk als seksualiteitscoach.

Liefdesleven

Vaak denk je dat een stimulerend liefdesleven voor een inspirerend seksleven zorgt. En hoewel (zelf)Liefde de basis is van een inspirerend seksleven, kan een stimulerend liefdesleven alleen ontstaan wanneer je een inspirerend seksleven ervaart.

Seks wordt meestal gezien als iets extra’s. Omdat je geleerd hebt dat seks niet zo belangrijk is. Waardoor we hier minder aandacht aan besteden. En veel misleidende informatie hierover ontvangen. Vanuit de maatschappij en opvoeding.

Seks

Echter seks is een ultiem verbindend en helend aspect van de Liefde. Dit zorgt er met name voor dat je je heel en compleet voelt. Omdat je je dan niet meer laten meeslepen door jouw emoties, waardoor je geïrriteerd, gefrustreerd en emotioneel behoeftig wordt.

Dus dankzij een verbinding met onze seksualiteit vanuit Liefde zijn we emotioneel in balans. En voor alle duidelijkheid een seksuele verbinding begint eerst zonder partner. Het gaat namelijk altijd om de verbinding die je met jezelf hebt.

Ook de seksuele. Dit kan een verbinding uit Liefde of angst zijn. De verbinding met jezelf is altijd de basis voor de verbinding met anderen. Dus dit gaat ook over de seksuele verbinding. Wanneer je een seksuele verbinding vanuit Liefde met jezelf hebt, kan jouw liefdesleven pas veranderen.

Veranderen in een stimulerend liefdesleven. Omdat jij jezelf stimuleert om jezelf alles te geven wat je nodig hebt. Zowel emotioneel als seksueel. Seks en emoties zijn namelijk met elkaar via ons 2e chakra verbonden. En als jij jezelf eerst alles geeft, kun je geven om het geven.

Dit geven gaat er dus niet om dat je iets via anderen probeert te krijgen. Zoals Liefde. Of zoals bevestiging of waardering. Want hierdoor is onvoorwaardelijke Liefde in een relatie niet mogelijk.

Liefde

Alles wat je vanuit pure Liefde doet heeft een hoge energiefrequentie. Dus wanneer je jouw seksualiteit niet omarmt verlaagt dit jouw energiefrequentie. Waardoor je dus niet in staat bent om de energiefrequentie van Liefde uit te stralen. Ook al doe je iets “liefs” wat op Liefde lijkt.

Het mist wel de frequentie van de Liefde. Dus verspreid je ook geen Liefde. Dus zonder een zuivere verbinding met jezelf kun je geen Liefde uitstralen naar de ander toe. Ook niet tijdens de seks. Vandaar dat een stimulerend liefdesleven begint met inspirerende seks.

Gerelateerde pagina’s

Sekscoaching vanuit een energetische benadering

Sekscoach of seksualiteitscoach nodig?

Speciaal bericht voor jou