Sekscoaching vanuit een spirituele benadering

Sekscoaching vanuit een spirituele benadering

Bij sekscoaching vanuit een spirituele benadering is Liefde de basis. De energetische en onvoorwaardelijke Liefde in jezelf. Want jij bent in wezen Liefde. Het is je oorspronkelijke essentie. Waardoor Liefde je natuurlijke staat van zijn is.

In deze staat van zijn heb jij een verbinding met je eigen seksualiteit vanuit Liefde. Zodat je seksuele voldoening, inspirerende seks en seksueel geluk ervaart. Omdat de seksuele Liefde in jezelf stroomt. En ook tussen jou en een ander kan stromen.

sekscoaching

Sekscoaching

Echter wanneer je lange tijd niet in je natuurlijke staat van Liefde bent, ontstaan er energetische blokkades. Blokkades op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Want niets staat los van elkaar. Alles is energie.

Waardoor het belangrijk is weer terug te komen in je natuurlijke staat van Liefde. Door te beseffen en ervaren dat jij Liefde bent. En alles wat geen Liefde is los te laten. Zoals je angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen.

Ook met betrekking tot je seksualiteit. Want het hebben van deze liefdevolle verbinding met jezelf is belangrijk. Omdat je seksualiteit de bron is van jouw levensenergie. Stroomt deze krachtig door je lichaam heel je energetische blokkades.

Je seksualiteit is ook verbonden met je emoties. Een open seksualiteit zorgt voor echt verbinding kunnen maken. Verbinding met jezelf, anderen en het leven zelf. Waardoor je zin in het leven ervaart. Wanneer jouw seksualiteit niet mag meedoen, blokkeer je dit.

Zodat je minder of geen plezier en genot ervaart. En dit heeft invloed op je hele leven. Niet alleen op je seksleven. Een geblokkeerde seksualiteit heeft heling nodig om uit de overleefstand en de angst te komen en weer echt te gaan leven vanuit Liefde en verbinding.

Meer informatie

Seksualiteitscoach of sekscoach als liefdescoach

Sekscoach of seksualiteitscoach nodig?

Speciaal bericht voor jou

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Contactgegevens van Saminisa Coaching