Sekscoaching vanuit een energetische benadering

Sekscoaching vanuit een energetische benadering

sekscoaching

Mijn online sekscoaching heeft een energetische benadering als basis. Door alle belemmeringen in jezelf los te laten, zal de energiefrequentie in jouw lichaam verhogen. En hierdoor zal er in jouw lichaam heling plaatsvinden. Het verhogen van jouw frequentie is mogelijk door Liefde. Onvoorwaardelijke Liefde om precies te zijn. Liefde heelt alles. Dankzij de liefdevolle verbinding met jezelf, ga jij jezelf helen.

Maar het hebben van een liefdevolle verbinding met jezelf is niet zo vanzelfsprekend. Hiervoor moet je eerst bewustworden van jouw overtuigingen, gedachten, emoties en fysieke sensaties. Zodat je deze gaat transformeren. En hierdoor ga je de liefdevolle verbinding met jezelf herstellen. Dus ook de seksuele verbinding met jezelf. Waardoor je je eigen seksleven en liedesleven gaat creëren zoals jij dat wilt.

Sekscoaching

Mijn online sekscoaching is gericht op het ontwaken en op het laten stromen van de seksuele Liefde in jezelf. Zodat jij je gewonde seksuele zelf gaat helen en seksuele voldoening gaat ervaren. Sekscoaching via Saminisa Coaching zorgt ervoor dat je seksuele voldoening, een inspirerend seksleven en een stimulerend liefdesleven gaat ervaren. Jouw seksualiteit is namelijk een belangrijk onderdeel van jezelf en jouw leven.

Tweede chakra en energie

Het tweede chakra staat voor seksualiteit, emoties en creativiteit. Wanneer jouw seksualiteit niet mag meedoen, ontstaat er een blokkade in dit chakra. Zodat het tweede chakra uit balans raakt. Waardoor dit ook invloed heeft op jouw emoties en creativiteit. Aangezien alles uit energie bestaat of eigenlijk energie is. Jouw lichaam is dat dus ook.

En heling is puur het transformeren van vastzittende energie zodat de levensenergie ofwel seksuele energie weer krachtig kan stromen. Zonder een zuivere verbinding met je seksualiteit ontbreekt de mogelijkheid om diepe verbinding met jezelf, anderen en het leven te maken. En een open seksualiteit zorgt voor meer zin in het leven. Want seksualiteit is de bron van jouw levenskracht, verlangens en plezier.

Gerelateerde pagina’s

Seksualiteitscoach of sekscoach als liefdescoach

Sekscoach of seksualiteitscoach nodig?

Speciaal bericht voor jou