Waarom sekscoaching?

Waarom sekscoaching?

Sekscoaching helpt je om de seksuele verbinding met jezelf te helen. Dit is belangrijk in de liefdesrelatie met jezelf als met iemand anders. Waardoor seksuele voldoening, inspirerende seks en seksueel geluk ontstaat.

Maar vaak zijn er angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen. Met seksuele problemen als gevolg. En hierdoor kan je levensenergie niet optimaal stromen. Wat niet alleen invloed heeft op jouw seks- en liefdesleven.

Sekscoaching

Sekscoaching

Want seks is zoveel meer dan een lichamelijke bezigheid of het nastreven van een orgasme. Je seksualiteit gaat over de verbinding met jezelf, anderen en het leven zelf. Onderstaand 5 redenen waarom bewustworden en het helen van je seksualiteit belangrijk is.

1. Seksualiteit is de bron van jouw levenskracht – hierdoor is het negeren van je seksualiteit of je seksleven geen prioriteit geven nooit een oplossing. Want je levenskracht gebruik je voor alles in je leven. Ben je in verbinding met deze levenskracht dan ga je van overleven naar echt leven. Passie en plezier worden dan je drijfveren. Tevens heeft je seksualiteit een grote invloed op je gezondheid.

2. Seksuele zelf is vaker gewond dan gezond – omdat seks nog steeds een taboe is. Waardoor de basis angst en is en geen Liefde. En dit heeft invloed op de kracht van je levensenergie. Er zijn 3 verschillende types van het seksuele zelf. Namelijk het angstige, vermijdende en behoeftige. Wanneer je een gewond seksueel zelf hebt, kan de Liefde niet stromen tijdens de seks. En heb je seks om een andere reden dan Liefde.

3. Seksueel ontwaken is meer dan nodig – zodra je geen Liefde kan delen tijdens de seks, gaat de seks om iets te krijgen van een ander. Zoals bevestiging, Liefde of aandacht. Hierdoor kun je niet jezelf zijn en uiten tijdens de seks. En je seksleven geen positieve invloed heeft op je leven. Je bent misschien aan het pleasen, jezelf aan het negeren. Of je vertoont juist controle gedrag zoals manipulatie of zelfs agressie.

4. Seksuele verbinding vanuit Liefde is onmisbaar – zodat Liefde de basis is van seks. En je de ander volledig zichzelf kan laten zijn en laten uiten. Zonder dat jij wilt dat het anders is. Je kunt de ander hierdoor echt accepteren en liefhebben. Waardoor je de controle los kunt laten en je overgeven aan de Liefde. Zodat buitengewoon genot en plezier weer mogelijk is tijdens de seks.

5. Onvoorwaardelijke Liefde als basis – want Liefde heelt alles. Liefde is niet zomaar een gevoel wat ontstaat door iemand anders. Liefde is je natuurlijke staat van zijn. Want jij bent Liefde. En deze Liefde is altijd onvoorwaardelijk. Je hebt niets van een ander nodig om deze Liefde te ervaren. Zodra deze Liefde stroomt in jezelf, ervaar je Liefde voor alles en iedereen om je heen.

Meer informatie

Heb ik seksuele heling nodig?

Sekscoach met een spirituele benadering

Seksualiteitscoach of sekscoach als liefdescoach

Speciaal bericht voor jou

Mijn missie: seksueel geluk voor jou