Sekscoach of seksualiteitscoach nodig?

Sekscoach of seksualiteitscoach nodig?

sekscoach

Een zuivere seksuele verbinding is belangrijk in elke liefdesrelatie. Of dit nu een liefdesrelatie met een ander is of met jezelf. Tenminste als je de extra diepe intimiteit met jezelf (en partner) wilt ervaren. Maar vaak zijn er onder andere angsten, oordelen, verwachtingen en hierdoor spanningen met betrekking tot het uiten van je seksuele verlangens.

Die jou tegenhouden om jezelf te zijn en te laten zien. Waardoor de levensenergie niet optimaal kan stromen. En er blokkades ontstaan. Daarom is een zuivere seksuele verbinding met jezelf onmisbaar. Want wanneer je deze verbinding niet hebt, is ook een echte verbinding met jouw partner vanuit Liefde niet mogelijk. En daar draait een liefdesrelatie nou eenmaal om.

Seksualiteit

Seksuele problemen kunnen de relatie met jezelf (en eventuele partner) erg onder druk zetten. Dit kan resulteren in een relatie zonder seks. Hier is natuurlijk niets mis mee. Maar een relatie waarin de seks meer dan bevredigend is, bevat zoveel intimiteit. Zowel je ziel, je geest, je hart en nu ook je lichaam is hier bij betrokken. En je lichaam is net zo belangrijk als de rest.

Seks in een relatie (met jezelf) zorgt voor die lichamelijke verbinding. Je bent volledig naakt, zowel letterlijk als figuurlijk. Seks geeft hierdoor iets waar alleen seks voor kan zorgen. Want seks is niet oppervlakkig. Het kan zorgen voor de meest intieme momenten. Omdat dan echt alles van jezelf mee kan doen.

Naast het mentale en emotionele is er dan ook een intieme lichamelijke verbinding. Wat veel dieper gaat dan knuffelen of zoenen met je partner. Tijdens seks kan en mag jouw lichaam volledig meedoen. Je uit je via jouw lichaam. En elke ervaring ervaar je via je lichaam. Seks is de ideale manier om verbinding vanuit de ziel te maken.

Want tijdens de seks is de zielsverbinding extra voelbaar. Het ego wordt namelijk tijdelijk buitenspel gezet. Je dagelijkse gedachten maken plaats voor ontspanning en genot. Je kunt volledig in het nu zijn. Het kan er dan voor zorgen dat je volledig met jouw partner kan samensmelten voor een ultiem gevoel van verbondenheid.

Sekscoach

Als spirituele sekscoach of seksualiteitscoach bied ik online hulp om meer seksuele intimiteit in je liefdesleven te ervaren doordat jij je gewonde seksuele zelf gaat helen. Door de seksuele verbinding met jezelf (en je partner) te herstellen. Wanneer je geen zuivere seksuele verbinding met jezelf hebt, kunnen er problemen ontstaan. Zodra jij jezelf op wat voor manier dan ook gaat inhouden, kan het al niet meer stromen.

Denk hierbij aan seksuele problemen zoals weinig tot geen zin in seks, pijn tijdens de seks, niet kunnen klaarkomen of juist te snel. Maar ook als je gewoon niet tevreden bent en je meer wilt dan de saaie of routinematige seks. Dan is een sekscoach of seksualiteitscoach een goede keuze. Om de Liefde weer te kunnen laten stromen. Eerst in jezelf en daarna tussen jou en een ander.

En een goed seksleven heeft een enorme invloed op de rest van je leven. Je hebt dan weer echt zin in het leven. Je geniet meer van het leven want je ervaart meer plezier en passie in je leven. Dus als je meer uit je leven wilt halen, begin dan met het helen van je seksualiteit. Het is de bron van jouw levenskracht. En hiermee creëer jij je (seks- en liefdes)leven.

Gerelateerde pagina’s

Sekscoaching vanuit een energetische benadering

Seksualiteitscoach of sekscoach als liefdescoach

Speciaal bericht voor jou