Mijn missie: seksueel geluk voor jou

Mijn missie: seksueel geluk voor jou

Als spirituele sekscoach ondersteun ik jou bij het helen van je seksualiteit. Je seksualiteit is belangrijk. Omdat je seksualiteit de bron is van jouw levenskracht ofwel levensenergie.

Je seksualiteit heeft hierdoor niet alleen invloed op je seksleven en liefdesleven. Maar ook op de rest van je leven. En je seksualiteit is onlosmakelijk verbonden met je verlangens, emoties en creativiteit.

Seksueel geluk

Waardoor het de poort naar vreugde en plezier is. Zodat je van overleven naar leven vanuit je hart gaat. Omdat je jouw verlangens kan gaan volgen, jezelf kunt zijn en uiten. En je onder andere seksuele voldoening, inspirerende seks en seksueel geluk gaat ervaren.

Seksueel geluk

Seksueel geluk is het gevolg van een liefdevolle verbinding met jezelf. En is net zo belangrijk als elk ander geluk. Je seksualiteit is een wezenlijk onderdeel van jezelf. Door hier geen aandacht aan te besteden ontken je een deel van jezelf.

Waardoor jouw levensenergie niet krachtig kan stromen. Met alle gevolgen van dien. Zoals fysieke als emotionele blokkades. En dit heeft ook invloed op je mentale als spirituele lichaam. Want niets staat los van elkaar. Je emoties hebben invloed op je gedachten en andersom.

Voor een krachtige levensenergie dien je jouw seksualiteit te ontwaken en te omarmen. Ervaar je geen seksueel geluk dan heb je geen liefdevolle verbinding met je seksualiteit. Waardoor de seksuele Liefde in jezelf niet kan stromen. En ook niet naar een ander toe.

Hierdoor kun je niet de Liefde die je bent delen tijdens de seks. Want dit is alleen mogelijk als jij een liefdevolle verbinding met je seksualiteit hebt. Omdat je dan niet afhankelijk of behoeftig bent. Maar echt jezelf kunt zijn en uiten vanuit Liefde. En je de ander volledig zichzelf kan laten zijn.

Dit is mogelijk door je angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen met betrekking tot je seksualiteit los te laten. Zodat je seksuele ontspannenheid, levendigheid, tevredenheid, veiligheid, vrijheid, helderheid en heelheid in jezelf ervaart.

Aangezien je al heel en compleet bent, heb je een ander niet nodig om je gelukkig te voelen. Of seksueel geluk te ervaren. Zodat je jouw hart kunt volgen. De Liefde zijn en uiten die je bent op je eigen en unieke manier. Ongeacht je verleden.

Waardoor je een seksleven kunt creëren wat bij je past. Zodat je buitengewoon lekkere, plezierige, bewuste en bovenzintuiglijke seks ervaart. Als ook schaamtevrije, magische en ultiem samensmeltende seks. Dit is voor iedereen mogelijk, ook voor jou!

Meer informatie

Mijn verhaal: van seksuele ellende naar sekscoach

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Sekscoach met een spirituele benadering

Waarom sekscoaching?

Seksualiteitscoach of sekscoach als liefdescoach