Mijn missie: seksueel geluk voor jou

Mijn missie: seksueel geluk voor jou

Ik ben werkzaam als spirituele sekscoach en ondersteun jou graag bij het ontwaken en laten stromen van de seksuele Liefde in jezelf. Waardoor je seksueel geluk gaat ervaren. Dit geluk is zeker niet minder belangrijk dan elk ander geluk wat je kunt ervaren. Het is juist het begin van elk ander geluk in je leven.

Want je seksualiteit is namelijk de bron van jouw levenskracht. Wanneer je hiermee in verbinding bent, zorgt dit voor een krachtige levensenergie. Zodat je jouw eigen hemel op aarde gaat creëren. Je bent hier op aarde om te genieten van het leven in plaats van om te lijden in dit leven.

seksueel geluk

Mijn missie

Mijn missie is mijn passie vanuit mijn hart en ziel. Het verlangen om te schrijven over seksualiteit en spiritualiteit is enorm sterk. En mijn energie gaat ervan stromen als ik mezelf op deze manier uit. Waardoor ik graag mijn tijd en aandacht hieraan wil besteden.

En door dit te delen met jou, jou hierdoor ook te inspireren. Mijn wijsheden zijn gebaseerd op mijn ervaringen. Zowel de pijnlijke als de geweldige. Zodat ik jou hiermee help om jouw bewustzijn te verhogen zodat jij jezelf seksueel gaat helen en jij seksueel geluk gaat ervaren.

Seksueel geluk

Mijn online aanbod zorgt ervoor dat jij de verbinding met je eigen seksualiteit gaat herstellen. Zodat je liefdevoller gaat worden. En de seks- en liefdesrelatie met jezelf en dus ook met anderen vanuit angst transformeert naar een relatie vanuit Liefde. Want dit is voor iedereen mogelijk, dus ook voor jou.

Liefde

In deze relatie is alles gebaseerd op onvoorwaardelijke Liefde. Met als natuurlijk gevolg volmaaktheid. Het is namelijk een relatie waarin jij je ware zelf kan zijn, je gelijkwaardig bent en toch uniek. Zodat je jezelf op je eigen manier kunt uiten. En dit zonder conflict omdat een tekort van iets een illusie ofwel geen Liefde is. Waardoor er geen (emotionele) behoeftigheid en afhankelijkheid is.

Dus is het noodzakelijk om de illusies en pijn in je huidige relatie met jezelf te gaan doorzien. Zodat de liefdesrelatie met jezelf en eventueel een ander verandert in een nieuwe vorm waarin zelfliefde de basis vormt. En je een liefdesrelatie gaat ervaren die bestaat uit onvoorwaardelijke Liefde, een diepe intimiteit en inspirerende seks.

Verbinding

Door het creëren van een zuivere seksuele verbinding met jezelf, ontstaat er heling van jouw gewonde seksuele zelf. Zodat je seksuele voldoening, inspirerende seks gaat ervaren en van hieruit een stimulerend liefdesleven gaat creëren. Omdat je vanuit de Liefde in jezelf seks hebt en steeds meer vanuit Liefde gaat handelen. En hierdoor ga je automatisch ook meer Liefde uitstralen en verspreiden. Tijdens de seks en in alle relaties.

Meer informatie

Mijn verhaal: van seksuele ellende naar sekscoach

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf