Mijn missie: seksueel geluk voor iedereen

Mijn missie: seksueel geluk voor iedereen

Ik ben werkzaam als een spirituele sekscoach en help jou bij het ontwaken en laten stromen van de seksuele Liefde in jezelf. Waardoor je seksueel geluk gaat ervaren. Dit geluk is zeker niet minder belangrijk dan elk ander geluk wat je kunt ervaren. Seksueel geluk is belangrijk. Omdat dit de bron van jouw levenskracht is ofwel een krachtige levensenergie. Zodat je in je eigen kracht gaat staan. De kracht om je eigen (seks- en liefdes)leven te creëren vol passie en plezier. En hierdoor ga je meer Liefde uitstralen en verspreiden.

Mijn missie

Als lichtwerker ben ik hier op aarde om een bijdrage te leveren aan het verhogen van de energiefrequentie van zoveel mogelijk mensen. Door heling van het gewonde zelf ofwel ego. Zodat we meer vanuit Liefde gaan leven in plaats vanuit angst. Waardoor we met zijn allen een liefdevolle samenleving gaan creëren.

seksueel geluk

Seksueel geluk

Ik help je om je gewonde seksuele zelf te helen. Doordat je dankzij mijn online coaching de seksuele Liefde gaat ontwaken en laten stromen in jezelf. Waardoor de verbinding met je eigen seksualiteit gaat herstellen. Zodat er een energetische transformatie plaats gaat vinden. En de 3d seks- en liefdesrelatie met jezelf vanuit angst transformeert naar een 5d relatie vanuit Liefde. Want dit is voor iedereen mogelijk, dus ook voor jou.

Liefde

In de 5e dimensie is alles gebaseerd op onvoorwaardelijke Liefde. Met als natuurlijk gevolg volmaaktheid. Het is namelijk een dimensie waar iedereen zijn ware zelf kan zijn, iedereen gelijkwaardig is en toch uniek. Zodat we onszelf op onze eigen manier kunnen uiten. En dit zonder conflict omdat een tekort van iets een illusie ofwel geen Liefde is. Waardoor er geen (emotionele) behoeftigheid en afhankelijkheid is.

Dus is het noodzakelijk om de illusies en pijn in de huidige 3e dimensie te gaan doorzien. Zodat je 3d liefdesrelatie verandert in een nieuwe vorm waarin zelfliefde de basis vormt. En je een 5d liefdesrelatie gaat ervaren die bestaat uit onvoorwaardelijke Liefde, een diepe intimiteit en inspirerende seks.

Verbinding

Door het creëren van een zuivere seksuele verbinding met jezelf, ontstaat er heling van jouw gewonde seksuele zelf. Zodat je seksuele voldoening, inspirerende seks gaat ervaren en van hieruit een stimulerend liefdesleven gaat creëren. Omdat je vanuit de Liefde in jezelf seks hebt en steeds meer vanuit Liefde gaat handelen.

Coaching

In mijn online coaching is onvoorwaardelijke Liefde dan ook de basis. Zodat jij de verbinding met je eigen seksualiteit gaat herstellen. Waardoor jouw seksuele Liefde gaat ontwaken en stromen. Want zonder een liefdevolle verbinding met je eigen seksualiteit kun je geen enkele seks- of liefdesrelatie transformeren naar een 5d relatie.

Voor informatie over hoe ik jou kan helpen met het ontwaken en het laten stromen van de seksuele Liefde in jezelf, bekijk mijn online aanbod. Zodat jij seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven gaat ervaren.

En voor meer informatie over mij en/of mijn verhaal lees dan verder via onderstaande linken.

Mijn verhaal

Over mezelf

Seksuele voldoening en inspirerende seks is ook voor jou mogelijk

Ervaar het zelf. Het online coachtraject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is al vanaf €20,- te bestellen.