Mijn missie: seksueel geluk voor iedereen

Mijn missie: seksueel geluk voor iedereen

Ik ben werkzaam als een spirituele sekscoach en ondersteun jou bij het ontwaken en laten stromen van de seksuele Liefde in jezelf. Waardoor je seksueel geluk gaat ervaren. Dit geluk is zeker niet minder belangrijk dan elk ander geluk wat je kunt ervaren.

Seksueel geluk is ook (net zo) belangrijk. Want dit is de bron van jouw levenskracht ofwel zorgt voor een krachtige levensenergie. Zodat je jouw eigen hemel op aarde gaat creëren. Je bent hier op aarde om te genieten van het leven in plaats van om te lijden in dit leven.

Mijn missie

Mijn missie is het verspreiden van Liefde. Door jou te ondersteunen bij de heling van jou gewonde seksuele zelf. Waardoor je meer vanuit Liefde gaat leven en minder vanuit angst. En hierdoor ga je automatisch ook meer Liefde uitstralen en verspreiden.

Ik heb bewust gekozen om mijn missie middels spirituele sekscoaching “uit te voeren”. Aangezien ik met betrekking tot mijn seksualiteit de meeste pijn heb ervaren in mijn leven. Maar juist ook heb kunnen ervaren hoe mooi het kan zijn. Deze leermomenten met bijbehorende inzichten deel ik graag met jou.

seksueel geluk

Seksueel geluk

Mijn online coaching zorgt ervoor dat jij de verbinding met je eigen seksualiteit gaat herstellen. Zodat je liefdevoller gaat worden. En de seks- en liefdesrelatie met jezelf en dus ook met anderen vanuit angst transformeert naar een relatie vanuit Liefde. Want dit is voor iedereen mogelijk, dus ook voor jou.

Liefde

In deze relatie is alles gebaseerd op onvoorwaardelijke Liefde. Met als natuurlijk gevolg volmaaktheid. Het is namelijk een relatie waarin jij je ware zelf kan zijn, je gelijkwaardig bent en toch uniek. Zodat je jezelf op je eigen manier kunt uiten. En dit zonder conflict omdat een tekort van iets een illusie ofwel geen Liefde is. Waardoor er geen (emotionele) behoeftigheid en afhankelijkheid is.

Dus is het noodzakelijk om de illusies en pijn in je huidige relatie met jezelf te gaan doorzien. Zodat de liefdesrelatie met jezelf en eventueel een ander verandert in een nieuwe vorm waarin zelfliefde de basis vormt. En je een liefdesrelatie gaat ervaren die bestaat uit onvoorwaardelijke Liefde, een diepe intimiteit en inspirerende seks.

Verbinding

Door het creëren van een zuivere seksuele verbinding met jezelf, ontstaat er heling van jouw gewonde seksuele zelf. Zodat je seksuele voldoening, inspirerende seks gaat ervaren en van hieruit een stimulerend liefdesleven gaat creëren. Omdat je vanuit de Liefde in jezelf seks hebt en steeds meer vanuit Liefde gaat handelen.

Coaching

In mijn online coaching is onvoorwaardelijke Liefde dan ook de basis. Zodat jij de verbinding met je eigen seksualiteit gaat herstellen. Waardoor jouw seksuele Liefde gaat ontwaken en stromen. Want zonder een liefdevolle verbinding met je eigen seksualiteit kun je geen enkele seks- of liefdesrelatie transformeren.

Voor informatie over hoe ik jou kan helpen met het ontwaken en het laten stromen van de seksuele Liefde in jezelf, bekijk mijn online aanbod. Zodat jij seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven gaat ervaren.

En voor meer informatie over mij en/of mijn verhaal lees dan verder via onderstaande linken.

Mijn verhaal

Over mezelf