Over mezelf

Over mezelf

Mijn naam is Sarah Nirmala Reniers en ik ben geboren in Bombay, geadopteerd en woon nu in Dordrecht. Ik ben 40 jaar en moeder van Sam (10) en Mila (7). Ik zie mezelf als eigenwijs, intuïtief en openminded. Maar eigenlijk ben ik gewoon mezelf met al mijn verschillende kanten.

Mijn eigenwijsheid uit zich in het kiezen van mijn eigen weg. Een weg die afwijkt van de standaard ideeën. Ik ben intuïtief doordat ik, zonder mijn doel uit het oog te verliezen, steeds een andere manier vind om het te bereiken. Omdat de andere manier op dat moment beter bij mij past. Openminded ben ik doordat ik overal voor open sta. Hoewel ik het er niet altijd mee eens ben en er dan niets mee doe, heb ik er geen oordeel over. Want het kan zo zijn dat ik er op een later moment wel iets mee doe.

Mijn zoektocht

Tijdens mijn zoektocht naar mezelf heb ik een interesse in spiritualiteit gekregen. Hierin vond ik de antwoorden die ik zocht en vielen veel puzzelstukjes op hun plaats. Ik besefte dat wat ik las altijd al diep in mij zat. Ik herkende mezelf, want ik wist dat ik zo altijd in het leven heb gestaan. Alleen durfde ik hier nooit voor uit te komen, omdat het anders was. Ik dacht zelfs dat ik niet in staat was om echt Liefde te voelen.

Ik vond het moeilijk om langdurende relaties vol te houden. Hoge verwachtingen, veel oordelen, angsten en spanningen was wat ik gewend was. Hierdoor had ik last van verlatingsangst en ik had geen idee hoe ik me kwetsbaar kon op stellen. Ook had ik last van onverwerkte seksuele trauma’s. Ik ging alle moeilijkheden uit de weg en vooral mezelf. Dit zorgde weer voor een eenzaam gevoel. Waardoor ik weer op zoek was naar iemand anders, die me compleet kon maken.

Totdat er iets onverwachts gebeurde en ik Liefde voelde. Mijn hart was open gegaan. Ik wist meteen wat ik voelde, maar ik begreep het niet. Het was niet zoals ik geleerd had of zoals ik in mijn omgeving zag. Door veel te lezen, kwam ik via spiritualiteit bij de Liefde terecht. En begon ik te begrijpen wat ik voelde. Hierdoor kon ik steeds vaker de verbinding met de Liefde in mezelf voelen. Dus Liefde voelen zonder afhankelijk te zijn van iemand anders. Waardoor ik ook mijn eigen mening en een manier vond om mezelf seksueel te helen.

Mijn interesses

Ik ben enorm geïnteresseerd in relaties. En met name gericht op Liefde, seks en intimiteit. Mijn interesse in relaties heeft vooral te maken met het behouden van een stimulerend liefdesleven en daarnaast is blijvende inspirerende seks belangrijk voor mij. Diepe intimiteit is basis voor beide. En dit bestaat uit onvoorwaardelijke Liefde en energetische aantrekkingskracht.

Seksualiteit

Seks vind ik een belangrijk, maar ook een moeilijk onderwerp. Zelf heb ik hier veel beschadiging opgelopen, waardoor ik lange tijd geen seks kon hebben. Seks is voor mij naast het fysieke ook spiritueel, mentaal en emotioneel. Het spirituele is vooral de overgave die ik ervaar. De overgave om volledig in het moment te zijn en te genieten. Door mee te gaan in de flow.

Het mentale aspect ervaar ik door volledige acceptatie van mijn lichaam, verlangens, geluiden en dat het niet perfect hoeft. Perfect is juist dat het goed is zoals het is. waardoor mijn enthousiasme mij de weg wijst. En het emotionele spreekt natuurlijk voor zich. Dit is het verlangen tijdens de seks.

Om op deze manier seks te kunnen ervaren, heb ik veel blokkades moeten overwinnen. Het heeft een enorme invloed gehad op mijn fysieke welzijn. Ik denk dat we het belang en de invloed van goede seks in ons leven vaak onderschatten. Seks wordt vaak ervaren als iets wat moet of er ontstaat sleur. Het is moeilijk om het veilige en vertrouwde los te laten en jezelf volledig open te stellen.

Relaties

Ik heb altijd gedacht dat ik niet geschikt was om relaties te hebben. Familierelaties, vriendschapsrelaties en liefdesrelaties liepen allemaal niet goed. Maar nu ben ik ervan overtuigd dat ik wel geschikt ben om relaties te hebben. Ik ben alleen niet geschikt voor normale standaard relaties. Deze passen niet bij mij en nu wil ik ze ook niet meer. Ik wil alleen nog maar stimulerende liefdesrelaties. Dus relaties die  gebaseerd zijn op onvoorwaardelijke Liefde en ware aantrekkingskracht. En nu weet ik dat deze relaties ook echt mogelijk zijn.

Lees voor meer informatie over mij verder via onderstaande linken.

Mijn missie: seksueel geluk voor iedereen

Mijn verhaal: van seksuele ellende naar sekscoach

Seksueel geluk is ook voor jou mogelijk

Wil je een eerste stap zetten naar seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven? Meld je dan aan voor de gratis online mini cursus “Ontwaak de seksuele Liefde in jezelf“.