Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

spirituele sekscoach

Mijn naam is Sarah Reniers en ik ben werkzaam als spirituele sekscoach. Ik zie mezelf vooral als eigenwijs en intuïtief. Maar eigenlijk ben ik gewoon mezelf met al mijn verschillende kanten. Mijn eigenwijsheid uit zich in het kiezen van mijn eigen weg. Een weg die afwijkt van de standaard ideeën.

Vrijheid vind ik dan ook heel erg belangrijk. Verder ben ik intuïtief doordat ik, zonder mijn doel uit het oog te verliezen, steeds naar mijn gevoel luister. En hierdoor voel ik wat bij mij past. Ook al is de logica vaak ver te zoeken. Ik voel dan dat het mijn weg is op basis van mijn waarheid.

Mijn zoektocht

Tijdens mijn zoektocht naar mezelf of eigenlijk het herontdekken van mezelf, heb ik een interesse in spiritualiteit gekregen. Hierin vond ik de antwoorden die ik zocht en vielen veel puzzelstukjes op de plaats. Ik besefte dat wat ik las altijd al diep in mij zat. Ik herkende mezelf, want ik wist dat ik zo altijd in het leven heb gestaan.

Alleen durfde ik hier nooit voor uit te komen, omdat het anders was. Ik dacht zelfs dat ik niet in staat was om echt Liefde te voelen. Ik vond het moeilijk om langdurende relaties vol te houden. Hoge verwachtingen, veel oordelen, angsten en spanningen was wat ik gewend was. Hierdoor had ik last van verlatingsangst en ik had geen idee hoe ik me kwetsbaar kon op stellen.

Ook had ik last van onverwerkte seksuele trauma’s. En ik ging alle moeilijkheden uit de weg en vooral mezelf. Dit zorgde weer voor een eenzaam gevoel. Waardoor ik weer op zoek was naar iemand anders, die me compleet kon maken. Totdat er iets onverwachts gebeurde en ik Liefde voelde. Mijn hart was open gegaan. Ik wist meteen wat ik voelde, maar ik begreep het niet.

Het was niet zoals ik geleerd had of zoals ik in mijn omgeving zag. Door veel te lezen, kwam ik via spiritualiteit bij de Liefde terecht. En begon ik te begrijpen wat ik voelde. Hierdoor kon ik steeds vaker de verbinding met de Liefde in mezelf voelen. Dus Liefde voelen zonder afhankelijk te zijn van iemand anders. Waardoor ik ook mijn eigen waarheid en een manier vond om mezelf seksueel te helen.

Spirituele sekscoach

Ik ben dol op lezen en schrijven. Dit is echt mijn passie, voornamelijk met betrekking tot relaties. Waarbij de onderwerpen Liefde, seks en intimiteit mijn hart raken. Mijn interesse in relaties heeft vooral te maken met het behouden van een stimulerend liefdesleven en een inspirerend seksleven. Die volgens mij niet los van elkaar kunnen bestaan. En de diepe intimiteit waar zo naar verlangd wordt, is echt mogelijk.

Relaties

Ik heb altijd gedacht dat ik niet geschikt was om relaties te hebben. Familierelaties, vriendschapsrelaties en liefdesrelaties liepen allemaal niet goed. Maar nu ben ik ervan overtuigd dat ik wel geschikt ben om relaties te hebben. Ik ben alleen niet geschikt voor normale standaard relaties.

Deze passen niet bij mij en nu wil ik ze ook niet meer. Ik wil alleen nog maar stimulerende liefdesrelaties. Dus relaties die  gebaseerd zijn op onvoorwaardelijke Liefde en ware aantrekkingskracht. En nu weet ik dat deze relaties ook echt mogelijk zijn.

Seksualiteit

Seks vind ik een belangrijk, maar ook een moeilijk onderwerp. Zelf heb ik hier veel beschadiging opgelopen, waardoor ik lange tijd geen seks kon hebben. Seks is voor mij naast het fysieke ook spiritueel, mentaal en emotioneel.

Om op deze manier seks te kunnen ervaren, heb ik veel blokkades moeten overwinnen. Maar het heeft me zoveel opgeleverd. Mijn hele leven is veranderd. Het heeft een enorme invloed gehad op mijn fysieke, emotionele, mentale en zelf spirituele welzijn.

Ik denk dat we het belang en de invloed van goede seks in het leven vaak onderschatten. Seks wordt vaak ervaren als iets wat moet of er ontstaat sleur. Het is vaak erg moeilijk om het veilige en vertrouwde los te laten. Dit is echter zo zonde.

Iedereen verdient het allerbeste in het leven. En hier hoort ook seks bij. Daarom heb ik gekozen om als spirituele sekscoach jou te ondersteunen bij het helen van jezelf.

Liefs Sarah 💛
De Spirituele Sekscoach

Gerelateerde pagina’s

Mijn missie: seksueel geluk voor jou

Mijn verhaal: van seksuele ellende naar sekscoach