Onvoorwaardelijke Liefde is zuivere energie

Onvoorwaardelijke Liefde is zuivere energie

Onvoorwaardelijke Liefde vormt het uitgangspunt voor het online traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf“. De onvoorwaardelijke Liefde in jezelf zorgt voor alle mogelijke heling in jezelf. Want de verbinding of het gebrek ervan met de onvoorwaardelijke Liefde in jezelf is de basis voor je hele leven.

Dit heeft namelijk invloed op de verbinding met jezelf en de verbinding die je hebt met een ander. Inclusief de seksuele verbinding met jezelf. Is de verbinding met jezelf vanuit onvoorwaardelijke Liefde dan ervaar je een gelukkig liefdesleven en seksleven. Want Liefde is energie. En door deze energie zuiver te houden kan de Liefde stromen in jezelf en vanuit jezelf naar een ander.

Saminisa Coaching

Onvoorwaardelijke Liefde

Onvoorwaardelijke Liefde is de zuivere ruimte van energie tussen jou en een ander. Want iedereen is Liefde. Het is jouw natuurlijke staat van zijn. Wanneer je bewust van deze Liefde bent, kun je de Liefde in iedereen zien. En kies je anderen niet op basis van ego Liefde of emotionele wonden, maar op basis van aantrekkingskracht. Omdat de onvoorwaardelijke Liefde zorgt dat je de aantrekkingskracht kunt voelen. Waardoor je in staat bent om inspirerende seks te hebben doordat de seksuele Liefde kan stromen.

Jouw ego is het enige wat deze Liefde in de weg staat. Dus je angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen. Onvoorwaardelijke Liefde heeft met bewustwording te maken. En is dus ook niet te vergelijken met romantische Liefde. Romantische Liefde gaat over wat je wil op basis van jouw ego en onvoorwaardelijke Liefde gaat over wat je nodig hebt op basis van je ziel. Omdat je Liefde bent, is deze Liefde altijd in jezelf aanwezig en kun je dus in principe voor iedereen Liefde voelen. Dit heeft dan ook niets met aantrekkingskracht te maken.

Aantrekkingskracht

In je leven ontmoet je veel mensen. En met sommige voel je een band. Dit is de aantrekkingskracht op basis van jouw energie. En ontstaat wanneer je nagenoeg dezelfde energie vibratie hebt. Hoe meer de vibratie hetzelfde is, des te groter is de aantrekkingskracht. Omdat gelijke energieën elkaar aantrekken. Liefde heeft te maken met de energie frequentie en aantrekkingskracht met de energie vibratie.

Anderen met dezelfde vibratie voelen vertrouwd. Dit zijn de personen die als familie voelen. Je voelt je dan thuis bij ze en verlangt ernaar om bij ze te zijn. Er bestaat spirituele aantrekkingskracht. Maar ook mentale, emotionele en fysieke aantrekkingskracht. Liefde kan dus bestaan zonder aantrekkingskracht. Maar aantrekkingskracht kan niet zonder Liefde bestaan.

Liefde doet geen pijn

Alleen jouw gedachten over de Liefde doen pijn. Liefde is energie en heeft geen woorden nodig. Liefde is niet zomaar een gevoel, het is je natuurlijke staat van zijn. Wat verborgen ligt onder jouw emotionele pijn. Ook jij bent liefde. Al heb je net als velen en vaak onbewust, ervoor gekozen om jouw Liefde te blokkeren. Waardoor jij je leeg voelt van binnen.

En door te geloven dat Liefde pijn doet, ervaar je pijn wanneer jouw Liefde niet beantwoord wordt door een ander. Omdat je vaak geleerd is dat Liefde buiten jezelf te vinden is. Waardoor je afhankelijk wordt van anderen. En in dit proces verlies je de verbinding met jezelf. En dit is hetgene wat uiteindelijk pijn doet. Zelfopoffering is dan ook geen daad uit Liefde. Het is de verbinding met jezelf verbreken om via de ander Liefde te krijgen.

Handelen vanuit Liefde

Wanneer je iets doet voor een ander en je doet dit vanuit een overvloed aan onvoorwaardelijke Liefde in jezelf, zorgt dit voor nog meer Liefde. Omdat je iets doet zonder er iets voor terug te verwachten. En omdat Liefde zijn en de wet van aantrekking onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, trek je aan wat je geeft. Maar dit kun je alleen doen wanneer jij genoeg Liefde in jezelf hebt. Zodat jouw Liefde niet afhankelijk is van een ander en je onbewust geeft om te krijgen.

Je kunt alleen geven wat je in jezelf hebt. Liefde zijn heeft eigenlijk niets met handelingen te maken. Omdat je dan de handelingen gaat beoordelen of het wel Liefde is. En onvoorwaardelijke Liefde heeft geen voorwaarden. Deze verbinding gaat niet zozeer over samen doen, maar over samen zijn. En hiervoor hoef je dus niet samen te zijn. De verbinding is er namelijk altijd.

Zelfliefde is niet egoïstisch

Handelen vanuit Liefde voor jezelf is trouw zijn aan jezelf. Doen wat bij je past. Dus nee kunnen zeggen wanneer je iets niet wil. Want hierdoor zorg je voor duidelijkheid en eerlijkheid over wie je bent, wat je wil en waar je voor staat. Om weer in verbinding met Liefde te zijn, is grenzen stellen vanuit deze Liefde onmisbaar. Dus dat je zelf kiest wat je doet en met wie. En hierdoor kunnen anderen dat ook doen. Waardoor anderen ook vrij zijn om hun eigen leven te leiden op basis van hun eigen wensen in plaats van op basis van de wensen van iemand anders.

Overtuigingen vanuit Liefde

Om weer in verbinding met jezelf te kunnen zijn, zijn overtuigingen vanuit onvoorwaardelijke Liefde nodig. Overtuigingen vanuit Liefde gaan over overvloed, waardoor je ervan uitgaat dat iets altijd, hoe dan ook, mogelijk is. Hierdoor voel je meer onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf, ben je meer in balans en straal je Liefde uit. Waardoor je ook weer Liefde aantrekt.

onvoorwaardelijke Liefde

Liefdesrelatie

Wanneer je in staat bent om de onvoorwaardelijke Liefde in jezelf te ervaren, hebb je de Liefde van een ander niet nodig. Zodat je een ander kunt liefhebben zonder voorwaarden. Je zorgt dan zelf voor de vervulling van jouw eigen behoeften vanuit de Liefde in jezelf. Je heelt jouw eigen wonden en neemt hierdoor de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk in het leven. Waardoor je gestimuleerd wordt om te leven vanuit je hart. Want niemand anders kan voor jou kiezen en weten wat werkelijk bij je past. Je bent de enige die in verbinding is met je ware zelf.

Vrijheid

En hierdoor ontstaat een liefdesleven waarin jij en de ander vrij zijn om jezelf te zijn en eigen keuzes te maken. Zodat je beiden de best mogelijke versie van jezelf kunt zijn. De liefdesverbinding met een ander draait dan om onvoorwaardelijke Liefde, diepe intimiteit en inspirerende seks. Zodat je alleen (vrijwillig) vanuit Liefde bij elkaar wil zijn. Je hebt geen onbewuste intentie meer om jezelf via de ander een goed gevoel te geven, waardoor je de ander gebruikt voor je eigen geluk. Het gaat dan puur om het laten stromen van de Liefde en/of seksuele Liefde.

Een ideale liefdesrelatie is een relatie gebaseerd op aantrekkingskracht en Liefde. De aantrekkingskracht zorgt ervoor dat je bij elkaar past. En de onvoorwaardelijke Liefde zorgt ervoor dat je jezelf kunt zijn bij elkaar. Omdat jouw liefdespartner niet verantwoordelijk is voor jouw geluk. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid voor het voldoen van jouw emotionele behoeften. Zodat je spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek in balans bent. Hierdoor kun jij je volledig kwetsbaar of eigenlijk open opstellen zonder kwetsbaar te zijn.

Emotionele behoeften

Zolang je de ander hier niet verantwoordelijk voor stelt, blijft jouw levensenergie stromen. Het maakt dan niet uit wat jouw liefdespartner doet of zegt. Omdat er nauwelijks spanningen, verwachtingen, oordelen en angsten zijn. En juist daarom kun je volledig jezelf zijn en niet alleen die versie van jezelf laten zien waarvan je zeker weet dat jouw partner die leuk vindt en doet wat hij/zij leuk vindt. Waardoor jouw partner bij je blijft.

Onvoorwaardelijke Liefde tussen elkaar zorgt voor de levendigheid, ontspannenheid, tevredenheid en veiligheid. Je kunt hierdoor je overtuigingen, gedachten, emoties en fysieke sensaties uiten. Zonder enige vorm van behoeftigheid. Het enige doel is om jezelf te laten zien, zodat de verbinding zuiver blijft. Zeker niet om goedkeuring

Verbondenheid

Onvoorwaardelijke Liefde staat los van het ego. Je voelt dan geen Liefde omdat de ander bewust of onbewust aan jouw verwachtingen voldoet. Maar je voelt onvoorwaardelijke Liefde omdat het er gewoon is. Omdat je Liefde bent. Hier is geen rationele reden voor nodig. Deze onvoorwaardelijke Liefde is de zuivere ruimte tussen elkaar en zorgt voor diepe liefdevolle verbindingen. Waardoor seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven mogelijk is.

Het gaat in deze relatie om de Liefde te laten stromen in het samen zijn. Door de Liefde tussen elkaar zuiver te houden. Bewust samen zijn is aandacht aan elkaar besteden zonder iets van je liefdespartner te willen. Puur genieten van het moment, ook al bestaat het moment uit een bewuste liefdevolle blik van 2 seconden. Hoewel je in principe zelfs dat niet nodig hebt. Omdat je al de Liefde kunt laten stromen door aan diegene te denken.

Ups en downs

Dit betekent natuurlijk niet dat er geen ups en downs zullen zijn of dat er geen pijn ontstaat. Maar zodra er angsten, oordelen, spanningen en verwachtingen zijn, hoef je niet meer de verbinding met jezelf te verliezen. En dus ook niet de verbinding met je liefdespartner. Het tegenovergestelde van Liefde is emotionele pijn, veroorzaakt door jouw gedachten. Door zelf de verantwoordelijkheid voor deze gedachten te nemen, kun je dit als levenslessen zien.

Een liefdespartner is nooit de oorzaak van jouw emoties, niet voor de minder positieve en ook niet voor de positieve. Diegene is alleen de trigger van deze emoties, door een gedachte in jou op te roepen over een bepaalde situatie. En dit besef zorgt ervoor dat je jouw kwetsbare kant kunt blijven laten zien en zo Liefde kunt blijven voelen. Omdat jij je niet meer hieft af te reageren op de ander, maar zo bij jezelf blijft.

Verliefdheid

Wederzijdse verliefdheid heeft vaak niets te maken met onvoorwaardelijke Liefde. Omdat verliefdheid meestal ontstaat wanneer de ander bewust of onbewust aan je verwachtingen voldoet. De Liefde voor jezelf leg je hierdoor in de handen van de ander. Dankzij de ander voelen jij je zo goed. Je krijgt eindelijk de bevestiging dat je mooi, lief of goed genoeg bent.

Maar eigenlijk zie je in de ander alleen wat je in jezelf hebt geaccepteerd. Wanneer je verliefd bent op iemand heeft het dus niets met de ander te maken. De ander is puur een spiegel van jezelf. Dus het heeft alleen met jezelf, met je verwachtingen te maken. Hoe meer de ander aan deze verwachtingen voldoet, des te verliefder jij je voelt. Maar uiteindelijk gaat de verliefdheid over.

Heling

En onvoorwaardelijke Liefde gaat nooit over. Omdat dit nergens afhankelijk van is. De verliefdheid gaat zeker over wanneer jij je realiseert dat de ander nooit aan jouw verwachtingen zal voldoen. De irritaties en frustraties komen, omdat het heel moeilijk is om een ander volledig te accepteren. Aangezien je vaak jezelf niet eens kunt accepteren. En door het gedrag van de ander op jezelf te projecteren, voel jij je weer niet goed genoeg.

Toch kun je de energie van het verliefde gevoel blijven ervaren. Zodat je elke dag de krachtige levensenergie ofwel seksuele energie door jouw lichaam voelt stromen. En jij je veilig genoeg voelt om jezelf te laten zien en je het gevoel hebt dat je alles aankunt. Deze verliefdheid voel je dankzij de onvoorwaardelijke Liefde in jezelf. En hiervoor is heling van jezelf nodig.

Zodat jij je weer heel en compleet voelt. Alleen is dit niet mogelijk als jouw seksualiteit niet geheeld wordt. Seksuele heling is net zo belangrijk als alle andere helingen om je lichaam in balans te brengen. Lees onderstaande artikelen als je wil weten wat ik voor jou als spirituele sekscoach kan betekenen.

Seksualiteitscoach of sekscoach als liefdescoach

Sekscoaching vanuit een energetische benadering

Sekscoach of seksualiteitscoach nodig?

Gerelateerde pagina’s

Seksuele verbinding vanuit Liefde is onmisbaar

Seksuele heling van je gewonde zelf

Seksuele Liefde ontwaken voor meer voldoening

Seksuele voldoening creëer je zelf

Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf

Seksuele blokkades transformeren is echt mogelijk

Seksuele zelf kan gewond of gezond zijn