Mijn seksualiteit als uiting van mijn ziel

Mijn seksualiteit als uiting van mijn ziel

Mijn ziel verlangt ernaar zich op verschillende manieren te uiten. En seksualiteit is een groot onderdeel hiervan. Mijn seksualiteit bepaalt niet wie ik ben. Want ik ben Liefde. Maar het laat wel zien hoe vrij mijn ziel is. En hoeverre ik in staat ben om de Liefde die ik ben uit te stralen.

Het openen van mij seksualiteit is een heel proces geweest. Een mooi proces, maar ook een zwaar en pijnlijk proces. Er moest veel seksuele heling plaatsvinden om te komen waar ik nu ben. En natuurlijk kom ik mezelf nog steeds tegen, seksueel gezien.

Mijn ziel heeft dit pad gekozen. En daar ben ik blij om. Want het brengt me ook zoveel moois. Ik mag zoveel mooie dingen ervaren in mijn seksleven. Ervaringen die ik nooit van te voren heb kunnen bedenken. Deze zijn ontstaan doordat ik mijn seksualiteit ging ont-wikkelen.

Saminisa Coaching

Hierdoor vielen vele puzzelstukjes op de juiste plek. En kon mijn ziel steeds feller gaan schijnen. Zodat ik het pad van mijn hart kon gaan volgen. En dit bracht me niet alleen een inspirerend seksleven, maar vooral ook een stimulerend liefdesleven.

Liefde is de grootste drijfveer in mijn (seks)leven. En dit heeft een enorme positieve invloed op mijn seksleven. Waar ik eerst nog dacht dat dingen niet mogelijk waren, blijkt dat nu alleen maar een hersenspinsel te zijn. Een gedachte die geen echte waarheid is.

Ik voel mijn eigen waarheid en leef hier zoveel mogelijk naar. Zo creëer ik mijn eigen seks- en liefdesleven. Kiezen vanuit mijn hart. Door mijn angsten, oordelen en verwachtingen los te laten. Zodat ik volledig vrij kan zijn. Waardoor de Liefde kan blijven stromen. In mezelf en van mezelf naar anderen toe.

Liefs Sarah 💛
De Spirituele Sekscoach

Reageren is niet mogelijk.