Mijn passie heeft met seks te maken

Mijn passie heeft met seks te maken

Mijn passie heeft overduidelijk met seks te maken. Of eigenlijk alles wat te maken heeft met Seksualiteit & Spiritualiteit. En het heeft lang geduurd om hier echt voor uit te durven komen. Seksualiteit daar zit helaas nog steeds een groot taboe op. En spiritualiteit kan als iets zweverigs worden gezien. Al zie ik het puur als het pad van de Liefde.

Voor mij is seksualiteit enorm belangrijk in mijn leven. Het is een manier van leven geworden. Om hier dagelijks mee bezig te zijn. En niet alleen door middel van het schrijven van posts. Maar ook door mijn eigen seksualiteit elke dag weer een stapje verder te ont-wikkelen. Zodat ik me nog vrijer in mijn seksualiteit mag voelen.

Soms komen er onverwachtse wendingen en merk ik dat ik ergens toch nog een overtuiging had die me juist niet vrij laat voelen in mijn seksualiteit. Waardoor ik mezelf ga inhouden of aanpassen. Met een bijbehorend schuldgevoel over dat ik nu toch wel beter zou moeten weten. En ervaar ik het als falen.

Saminisa Coaching

Totdat ik besef dat er een oud patroon actief is in mij. Zodra ik me hier bewust van wordt en weer zie dat het allemaal een proces is, kan ik pas loskomen van die ene overtuiging over mezelf of mijn seksualiteit. Waardoor ik me uiteindelijk weer vrijer kan voelen. En het niet meer als een fout zie, maar als een leerproces.

En juist door al deze ervaringen en inzichten kan ik jou en anderen inspireren, ondersteunen en motiveren om bezig te gaan met de heling van de eigen seksualiteit. Waardoor ik dankbaar ben voor elke evaring, hoe moeilijk of zwaar deze op het moment zelf kan voelen. Mijn posts zijn allemaal gebaseerd op wat ik zelf heb ervaren of doorheen ga.

Wil jij je ook vrijer voelen in je eigen seksualiteit. Bekijk dan mijn website via de link in de bio en vraag de gratis online cursus “ontwaak de seksuele Liefde in jezelf” aan. Ik wens je namelijk de vrijheid van je eigen seksualiteit toe. Zodat je kunt doen wat je verlangt, met wie en zo vaak als je verlangt!

Liefs Sarah 💛
De Spirituele Sekscoach

Reageren is niet mogelijk.