Mijn liefdesleven is onvoorspelbaar

Mijn liefdesleven is onvoorspelbaar

Mijn liefdesleven is totaal niet saai en voorspelbaar. Ik pas niet in een hokje. Ik volg mijn hart. En dit betekent dat alles ook in kan storten volgens mijn ego dan. Want er is niets om op terug te vallen buiten mezelf. Ik kan alleen op mezelf terugvallen. De basis in mezelf. De Liefde in mezelf.

De ander is vrij in alle keuzes. En kan kiezen om te gaan en te komen. Wat het beste is op dat moment. De (schijn)veiligheid die in de meeste relaties wordt opgebouwd komt hiermee te vervallen. Deze vrijheid vraagt enorm veel eigenwaarde en onvoorwaardelijke Liefde.

Zodra ik denk dat ik weet hoe iets gaat verlopen, gaat het vaak totaal anders. Geen dag is hetzelfde. Soms is dit lastig en kan erg pijnlijk zijn omdat verlangens niet gevolgd kunnen worden. Dit is mijn ego. Want het gaat niet om het uiteindelijke resultaat van mijn verlangens.

Seksuele toenadering

Het gaat om de persoon die ik al diep van binnen ben naar boven te laten komen door deze verlangens te volgen. Verlangens zijn de wegwijzers van mijn ziel. Om nog meer mijn hart te openen, nog meer Liefde toe te laten en uit te stralen. Want dit is het pad van de Liefde en zorgt voor de bevrijding van mezelf.

Het is elke keer opnieuw zoeken en opnieuw de verbinding aangaan. En vooral ook loslaten. Het loslaten van angsten, oordelen, verwachtingen en de bijbehorende spanningen. Zodra ik voel dat ik afstand creëer ga ik mezelf helen om vervolgens weer in verbinding te kunnen zijn en de Liefde te laten stromen.

En vanuit deze Liefde en verbinding kan ik de ander de ruimte geven om een eigen proces aan te gaan. Door volledig bij mezelf te blijven. Ik hoef alleen maar Liefde te zijn. Ik ben goed genoeg en heb daar geen uiterlijke bevestiging voor nodig in de vorm van vastigheid. Voor mij gaat het puur om mijn Liefde te kunnen delen in alle vrijheid.

Reageren is niet mogelijk.