Mijn kinderen en mijn liefdesleven

Mijn kinderen en mijn liefdesleven

Wow het had niet beter kunnen gaan. Zo dankbaar en blij ben ik. De eerste ontmoetingen, tussen mijn kinderen (8 en 11) met de man (transgender) met wie ik een liefdesverbinding ben aangegaan, zijn geweldig verlopen. Weer een droom die uitgekomen is. Zo bijzonder om te mogen ervaren.

Omdat alles anders zou worden voor mijn kinderen vond ik het toch spannend. Hoe zouden mijn kinderen reageren op de liefdesverbinding met deze man? Ik had ze verteld dat hij vroeger een vrouw was. Voor mijn kinderen een onbekend iets. Waar ze natuurlijk eerst aan moesten wennen. Net als ik in het begin.

Al snel kwamen de vragen, bedenkingen en opmerkingen van mijn kinderen. Zoals… Mama wil jij ook een man worden? Als ik dat later wil, mag ik dan ook veranderen? Heeft hij zaadjes of eitjes? Ben je nu lesbisch mama? Hij lijkt niet op een vrouw. Hij is stoer. Wel vreemd, maar hij mag zelf kiezen wat hij wilt.

Saminisa Coaching

Ik wilde ze een beetje voorbereiden op de ontmoeting. Hoe ongemakkelijk of confronterend hun vragen ook kunnen zijn. Alles is goed. Geen vraag te raar. En ik heb zo open mogelijk de vragen proberen te beantwoorden, zo min mogelijk hokjes gecreëerd en heb bestaande hokjes liefdevol omver gegooid.

Om het vervolgens los te kunnen laten tijdens de ontmoeting. Vooral omdat alles er mocht zijn. Hierdoor was er ruimte voor openheid, eerlijkheid en vrijheid. Dit was dankzij onze onvoorwaardelijke Liefde allemaal mogelijk. Alles voelde zo normaal. Zo natuurlijk. Alsof het nooit anders was geweest.

Iets waar ik enorm naar verlangd heb. Een veilige en liefdevolle liefdesverbinding. Ook voor mijn kinderen. Waarin ze zich gelijkwaardig voelen en hun eigen ruimte mogen innemen, afstand nemen of verbinding zoeken wanneer daar behoefte aan is. Waardoor er juist hele mooie momenten zijn ontstaan.

Mijn kinderen konden lekker zichzelf zijn. De sfeer was ontspannen, want er hoefde niets behaald te worden. Hierdoor voelden ze zich goed op hun gemak. Ze “vergaten” dat er sprake was van een nieuwe en andere liefdesverbinding. Waardoor ik zoveel Liefde voelde in mijn hart. Zo onbeschrijfelijk mooi.

Liefs Sarah 💛
De Spirituele Sekscoach

Reageren is niet mogelijk.