Mijn keuzes voor een uniek seksleven

Mijn keuzes voor een uniek seksleven

Welke keuzes ga ik maken? Of moet ik eigenlijk wel kiezen? Kan het niet allemaal? Gevoelsmatig weet ik het al lang. Ik weet al heel lang wat ik verlang en hoe ik dat voor me zie. Geen monogame relatie, maar meerdere liefdesverbindingen aangaan. Maar mijn ego vindt er nogal wat van. Het is natuurlijk ook niet standaard.

En daar heeft mijn ego het moeilijk mee. Er komen bepaalde oordelen over mezelf naar boven tijdens het daten. Waardoor ik me op dat moment niet seksueel vrij kan voelen. Wat ik juist zo belangrijk vind. Want er is genoeg keuze. Belangrijk is dan ook de seksuele aantrekkingskracht. Eerst maak ik een selectie op uitstraling.

Zodra de energie een match is ga ik een gesprek aan. Om te voelen of er ook een seksuele aantrekkingskracht is. Meestal zie ik dat aan de ogen en tijdens het gesprek wordt dit dan bevestigd. Dit is dus voor mij een vereiste. Als ik deze aantrekkingskracht niet voel heeft een ontmoeting geen enkele zin. Omdat…

Saminisa Coaching

Ik mannen wil ontmoeten met wie de seks natuurlijk ook geweldig is of kan zijn. Er moet zeker een match zijn op dit gebied. Want zodra dit niet het geval is, weet ik dat het geen zielsverbinding is, maar vanuit het ego. Hierdoor sta ik minder open voor de Liefde. Want dan ga ik meer vanuit mijn hoofd het contact aan. En dat is niet de verbinding die ik wil.

Omdat de ander dan aan allemaal voorwaarden moet voldoen. Ik ga dan selecteren op voor het ego belangrijke dingen. Om een bepaalde opvulling in jezelf via de ander te vinden. En dat is geen goede basis voor welke verbinding dan ook. Omdat behoeftigheid en afhankelijk dan de basis is. Want het gaat voor mij juist over de zielsverbinding en de basis voor seksuele aantrekkingskracht.

Dit is ook zeker online te voelen. Maar wel alleen voelbaar als ik mijn voorwaarden loslaat. Dan kan ik de energie van de ander voelen. Achter de woorden. En kan ik echt verbinding maken. Zelfs met meerdere mannen. Want ik voel de zielsverbinding en dus ook de seksuele aantrekkingskracht. Iedere man is anders en heeft me iets anders te bieden. Niet alleen seksueel, maar ook emotioneel als mentaal.

De energie is anders, maar wel allemaal een match met mij. En ik wil ze allemaal in mijn leven. Toch komen er af en toe nog oordelen naar boven. Want kan of mag dat wel? Het is en blijft hierdoor een proces van steeds weer bewust worden en kiezen voor Liefde. Zodat ik elke keer een stap kan zetten voor een uniek seksleven wat op mij afgestemd is en op de Liefde.

Reageren is niet mogelijk.