Mijn identiteit en seksuele voorkeuren

Mijn identiteit en seksuele voorkeuren

Mijn identiteit is aan het veranderen door alle verhalen die hier omheen hangen. Want mijn identiteit bestaat puur uit verhalen. Maar het is niet wie ik werkelijk ben. Aangezien ik Liefde ben. En Liefde is oneindig en onbeperkt. Mijn identiteit is dat zeker niet. Het is een hokje met grenzen. Grenzen die mij tegenhouden om de Liefde die ik ben te uiten.

Sinds kort ben ik een liefdesverbinding aangegaan met een transman. Dat zet vele verhalen die ik vertelde over mezelf op de kop. Maar vooral voor de buitenwereld is het vreemd. Ik pas niet meer in het hokje. Daarnaast ben ik ook nog meerdere liefdesverbindingen aangegaan met andere mannen. Wat het niet bepaald makkelijker maakt om het of mij te begrijpen.

Het willen begrijpen ervaar ik als een belemmering. Het versterkt juist alle verhalen waarin geloofd wordt. En al die verhalen zijn maar een perceptie. Niet de waarheid. De waarheid is alleen wat is. Zonder verhaal er omheen. De verhalen zorgen ervoor dat iets als goed of fout beoordeeld wordt. Zodat ik weer in een ander hokje geplaatst kan worden.

Saminisa Coaching

Dat ik een liefdesverbinding met een transman ben aangegaan of meerdere liefdesverbindingen, zegt eigenlijk niets over wie ik ben. Ik ben Liefde. Welk verhaal er ook verteld wordt. Liefde is dan ook de enige waarheid die er is. En het enige wat belangrijk is. Anderen hoeven me niet te begrijpen.

Zolang ik zelf maar voel dat dit mijn pad is. En ik mijn hart volg. Het hokjes denken is beperkend. Ik ga voor vrijheid op alle mogelijke manieren om mijn Liefde te kunnen uiten. Zodat ik mezelf volledig tot expressie kan brengen. En de Liefde kan uitstralen die ik ben. Waardoor ik ook een licht voor anderen kan zijn.

Door mezelf klein te houden, verlangens te negeren en me aan te passen help ik niemand. En zeker mezelf niet. Juist door alle hokjes overboord te gooien, ontstaat er ruimte voor wat er wil ontstaan. Zodat er wonderen kunnen gebeuren. Wonderen ontstaan door Liefde, jezelf en anderen te omarmen. Begrip is niet nodig, wel een open en liefdevol hart.

Liefs Sarah 💛
De Spirituele Sekscoach

Reageren is niet mogelijk.