Genderdiversiteit begeleiding & ondersteuning

Genderdiversiteit begeleiding & ondersteuning

Coachingspraktijk Leon Coenen

Hier kun je terecht wanneer je behoefte hebt aan specifieke begeleiding en ondersteuning op het gebied van genderdiversiteit vanuit een spirituele manier. Het aanbod bestaat onder andere uit:

Wachtlijstbegeleiding transpersonen

Het is mogelijk om gesprekken te hebben als je op de wachtlijst staat van een genderteam, om je te ondersteunen tijdens het wachten. Er kan besproken worden hoe het nu met je gaat, waar je tegenaan loopt.

En wat je kunt doen om deze tijd zo goed mogelijk door te komen. Je kunt denken aan het zoeken van manieren die bij je passen om je goed te blijven voelen. Of hoe je om kan gaan met moeilijke momenten.

Ontdek je innerlijke kracht

In deze groep is er ruimte voor iedereen die zich identificeert als trans- of non-binairpersoon en anderen die zoeken in man, vrouw, mens zijn en die meer in contact wil komen met de eigen innerlijke kracht.

Voor deelname aan deze groep maakt het niet uit of je in een medisch traject zit of dit juist niet wil, je al jaren in je wensgeslacht leeft of juist zoekende bent in je expressie. Elke fase en weg heeft zijn uitdagingen en obstakels. Zowel voor jezelf als in contact met bijvoorbeeld familie, vrienden, relatie(s) of werk.

Deskundigheidsbevordering genderdiversiteit

Deskundigheidsbevordering genderdiversiteit is bedoeld voor hulpverleners die zich graag (verder) willen verdiepen in genderdiversiteit. Om op die manier voor een bredere doelgroep toegankelijk te zijn en de hulpverlening meer toegespitst aan te kunnen bieden.

Maak kennis met Leon Coenen

Ik ken Leon persoonlijk en heb een tijdje een liefdesverbinding met hem mogen ervaren. Zowel emotioneel als seksueel ben ik hierdoor de nodige uitdagingen tegengekomen. Daar ben ik Leon erg dankbaar voor. Hij heeft mijn hart enorm geraakt en verder geopend. Heel mooi, veel geleerd en geheeld.

Lees de tekst hieronder waarin Leon over zichzelf schrijft.

Het besef dat elk mens uniek is en hier op aarde is om te groeien en verder te komen, heeft mij de ruimte gegeven om mijn eigen weg te gaan. Het heeft mij een gevoel van overvloed, kracht en rust gegeven. Daarnaast is de wens ontstaan om ook anderen hierin te ondersteunen en te stimuleren.

Er valt zó veel te ontdekken binnen jezelf, in je innerlijke wereld en hoe je de wereld om je heen ervaart. Zelf heb ik daarin grote veranderingen doorgemaakt. Mede door mijn (medische) transitie van vrouw naar mezelf.

Het heeft me grote inzichten gegeven over mijn innerlijke wereld en de wereld om mij heen. Mijn ogen en hart zijn geopend ten aanzien van transformatie, heling, loslaten, groei, mannelijkheid, vrouwelijkheid, rolpatronen, verwachtingen in genderexpressie, geaardheid en seksualiteit.

Tegelijkertijd heb ik geleerd om mijn hart te volgen, mijn eigen weg te gaan en los te laten wat niet meer past. Het verder ontdekken en toepassen van spiritualiteit in mijn leven is hierin een grote ondersteuning geweest en de katalysator voor verdere groei.

Liefs Leon

Voor meer informatie bekijk de website van Coachingspraktijk Leon Coenen