Seksuele zin zorgt voor meer levendigheid

Seksuele zin zorgt voor meer levendigheid

seksuele zin

Seksuele zin is van nature in ons aanwezig, altijd. Deze seksuele zin die een vrouw van nature heeft, zorgt voor levendigheid. Zin in seks, maar ook in het leven. Doordat we onze levensenergie hebben geactiveerd. Vrouwen horen van nature vochtig te zijn en zin in seks te hebben. Dit is normaal. Alleen is hier vaak geen ruimte voor of aandacht voor. En hierdoor onderdrukken we onze seksualiteit. Waardoor dus ook de zin verdwijnt en de zin om andere leuke dingen te doen. De totale zin in een leuk leven verdwijnt en het wordt een soort slaapwandelen.

Seksuele zin

Aandacht besteden aan onze vagina, is niet zo vanzelfsprekend. Maar in je vagina zit heel veel spierweefsel en zenuwen. Deze spieren kunnen we afzonderlijk van elkaar bewegen. En zodra we deze spieren gaan trainen, komt de doorbloeding opgang. Wat een natuurlijke bevochtiging veroorzaakt. En door bewust bezig te zijn met je vagina, onstaat er meer seksuele zin.

Elke vrouw kan een vaginaal orgasme krijgen. Maar vrouwen hebben veel nodig om seksuele zin te hebben. Maar dit is niet normaal, hoewel we dit massaal geaccepteerd hebben. Het is zelfs een smoes geworden, die we zelf zijn gaan geloven. Alles moet perfect zijn, zodat we ontspannen kunnen zijn. Alleen ontspannen zijn is nogal een uitdaging geworden. We zijn het gewend om ontspannen in het leven te staan. Met alle dingen die we moeten doen om onszelf goed genoeg te vinden. En hierdoor zijn we niet in staat om onze gedachten uit te schakelen en weer in verbinding met ons lichaam te komen.

Deze verbinding met ons lichaam creëren we door weer te gaan voelen. Bewust te zijn van onze fysieke sensaties. En ja te zeggen tegen onze seksualiteit. Waardoor we kunnen genieten van seks. Zowel met onszelf als met onze partner. Seksuele zin zorgt voor levendigheid en levendigheid zorgt voor seksuele zin. En hierdoor wordt seks een vorm van zelfexpressie. Waardoor de seks alleen maar intenser wordt. Deze zelfexpressie versterkt namelijk de verbinding met onszelf en met onze partner. Het gaat dan niet meer om geven en krijgen, maar om delen. De energie straalt levendigheid uit en trekt seksuele levendigheid aan.

Gerelateerde artikelen

Seksuele vrouwen zijn onweerstaanbaar

Seksuele lust vanuit onvoorwaardelijke Liefde

Seksuele openheid zorgt voor verbondenheid

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven

Seksuele voldoening en inspirerende seks is ook voor jou mogelijk

Ervaar het zelf. Het online coachtraject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is al vanaf €15,- te bestellen.