Seksuele zin bij vrouwen is vaak afwezig

Seksuele zin bij vrouwen is vaak afwezig

seksuele zin

Seksuele zin is van nature in elke vrouw aanwezig, altijd. Helaas vaak wel onbewust en ook vaak onderdrukt. Deze seksuele zin die een vrouw van nature heeft, zorgt voor een verliefdheid op het leven. Zin in seks, maar ook in wat het leven te bieden heeft. Vrouwen horen van nature vochtig te zijn en zin in seks te hebben. Dit is normaal.

Alleen is hier vaak geen ruimte voor of aandacht voor. En hierdoor onderdrukken vrouwen hun eigen seksualiteit. Waardoor dus ook de zin verdwijnt en de zin om andere leuke dingen te doen. De totale zin in een leuk leven verdwijnt en het wordt een soort overleven.

Seksuele zin

Aandacht besteden aan haar vagina, is niet zo vanzelfsprekend. Maar in de vagina zit heel veel spierweefsel en zenuwen. Deze spieren kan ze afzonderlijk van elkaar bewegen. En zodra ze deze spieren gaan trainen, komt de doorbloeding opgang. Wat een natuurlijke bevochtiging veroorzaakt. Omdat deze vrouwen hun levensenergie hiermee activeren. En door bewust bezig te zijn met haar vagina, onstaat er meer seksuele zin.

Elke vrouw kan een vaginaal orgasme krijgen. Alleen hebben vrouwen veel aandacht nodig om seksuele zin te krijgen. Maar dit is niet normaal, hoewel we dit massaal geaccepteerd hebben. Het is zelfs een smoes geworden, die ze zelf zijn gaan geloven. Alles moet perfect zijn, zodat ze ontspannen kunnen zijn.

Alleen ontspannen zijn is nogal een uitdaging geworden. Vrouwen zijn het niet gewend om ontspannen in het leven te staan. Omdat ze van alles moeten van zichzelf. Ze zijn bezig met allemaal dingen die ze moeten doen om zichzelf goed genoeg te vinden. En hierdoor zijn ze niet in staat om gedachten uit te schakelen en weer in verbinding met hun lichaam te komen.

Deze verbinding met haar lichaam creëert ze door weer te gaan voelen. Bewust te zijn van haar fysieke sensaties. En ja te zeggen tegen haar seksualiteit. Waardoor ze kan genieten van seks. Zowel met zichzelf als met haar partner. Vanuit plezier en passie. Omdat dit haar natuurlijke staat van zijn is. Het komt voort uit Liefde.

En hierdoor wordt seks een vorm van zelfexpressie. Waardoor de seks alleen maar intenser wordt. Deze zelfexpressie versterkt namelijk de verbinding met haarzelf en met haar partner. Vanuit Liefde, zodat de seksuele Liefde kan stromen.

Gerelateerde artikelen

Seksuele vrouwen zijn onweerstaanbaar

Seksuele lust vanuit onvoorwaardelijke Liefde

Seksuele openheid zorgt voor verbondenheid

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven