Seksuele zin bij vrouwen is vaak afwezig

Seksuele zin bij vrouwen is vaak afwezig

seksuele zin

Seksuele zin is van nature in elke vrouw aanwezig, altijd. Deze seksuele zin die een vrouw van nature heeft, zorgt voor een verliefdheid op het leven. Zin in seks, maar ook in wat het leven te bieden heeft. Doordat deze vrouwen hun levensenergie hebben geactiveerd. Vrouwen horen van nature vochtig te zijn en zin in seks te hebben. Dit is normaal.

Alleen is hier vaak geen ruimte voor of aandacht voor. En hierdoor onderdrukken ze hun eigen seksualiteit. Waardoor dus ook de zin verdwijnt en de zin om andere leuke dingen te doen. De totale zin in een leuk leven verdwijnt en het wordt een soort slaapwandelen.

Seksuele zin

Aandacht besteden aan haar vagina, is niet zo vanzelfsprekend. Maar in de vagina zit heel veel spierweefsel en zenuwen. Deze spieren kan ze afzonderlijk van elkaar bewegen. En zodra ze deze spieren gaan trainen, komt de doorbloeding opgang. Wat een natuurlijke bevochtiging veroorzaakt. En door bewust bezig te zijn met haar vagina, onstaat er meer seksuele zin.

Elke vrouw kan een vaginaal orgasme krijgen. Maar vrouwen hebben veel nodig om seksuele zin te hebben. Maar dit is niet normaal, hoewel we dit massaal geaccepteerd hebben. Het is zelfs een smoes geworden, die ze zelf zijn gaan geloven. Alles moet perfect zijn, zodat ze ontspannen kunnen zijn.

Alleen ontspannen zijn is nogal een uitdaging geworden. Ze zijn het niet gewend om ontspannen in het leven te staan. Met alle dingen die ze moeten doen om zichzelf goed genoeg te vinden. En hierdoor zijn ze niet in staat om gedachten uit te schakelen en weer in verbinding met hun lichaam te komen.

Deze verbinding met haar lichaam creëert ze door weer te gaan voelen. Bewust te zijn van haar fysieke sensaties. En ja te zeggen tegen haar seksualiteit. Waardoor ze kan genieten van seks. Zowel met zichzelf als met haar partner.

En hierdoor wordt seks een vorm van zelfexpressie. Waardoor de seks alleen maar intenser wordt. Deze zelfexpressie versterkt namelijk de verbinding met haarzelf en met haar partner. Het gaat dan niet meer om geven en krijgen, maar om delen.

Gerelateerde artikelen

Seksuele vrouwen zijn onweerstaanbaar

Seksuele lust vanuit onvoorwaardelijke Liefde

Seksuele openheid zorgt voor verbondenheid

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven

Seksueel geluk is ook voor jou mogelijk

Ervaar het zelf. Het online coachtraject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” zorgt voor seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven.