Seksuele verbinding herstellen met je partner is niet altijd mogelijk

Seksuele verbinding herstellen met je partner is niet altijd mogelijk

seksuele verbinding herstellen

Dit is alleen mogelijk wanneer er sprake is van Liefde en seksuele aantrekkingskracht. Dit zijn de voorwaarden om een seksuele verbinding te herstellen. Zolang er geen Liefde is kun je niet helen. En de seksuele verbinding herstellen tussen elkaar zonder aantrekkingskracht is onmogelijk. Aangezien je seksueel niet bij elkaar past.

Seksuele verbinding herstellen

De seksuele verbinding herstellen met jezelf is altijd de eerste stap naar het herstellen van de verbinding met je partner. Zodat je je eigen angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen los kunt laten. En je vanuit Liefde de verbinding kunt herstellen. Dus niet vanuit je ego omdat je iets van je partner wilt. Daarmee kun je niet de seksuele verbinding herstellen.

De intentie is dan niet liefdevol. En jij of je partner voelt dat. Het is nep. Jij of je partner kan zich dan gebruikt voelen en zich hierdoor nog meer afsluiten. Het gaat juist om jezelf te openen voor de ander. Je ware ik te laten zien. Zodat jij je niet meer hoeft in te houden. Seksueel gezien. Omdat dit de bron is van jouw levensenergie. Waardoor je voluit kan stralen.

De Liefde die je bent. Ook al is er een kans op afwijzing. De afwijzing is namelijk helemaal niet persoonlijk. Al voelt dit vaak wel zo. Een seksuele afwijzing betekent simpel dat er geen seksuele match is of dat jij of je partner zich seksueel niet durft of kan openen. Hier hoeft geen verhaal omheen gemaakt te worden. Het is niet belangrijk wie de schuldige of het slachtoffer is.

Zodat de Liefde kan stromen en er een kans is om de seksuele verbinding te herstellen met je partner. Of juist vanuit deze Liefde je partner seksueel loslaten. Je kunt niet iets forceren omdat je het graag wilt. Iedereen loopt een eigen pad. Elke seksuele verbinding heeft je iets te leren over jezelf. Er is geen waardeoordeel. Soms ben je bestemd om een lange tijd seksueel samen te zijn.

En soms niet. Dit staat helemaal los van hoe je denkt dat het hoort. Met alle bijbehorende gevoelens van falen, teleurstelling en gekwetst zijn. Je ziel trekt zich hier niets van aan. Je ziel wil Liefde zijn en uitstralen door een leven te leiden wat past. Ook seksueel. Ongeacht je ego verhaal. Want je kunt alleen een seksleven creëren wat bij je past vanuit je hart.

Gerelateerde artikelen

Geen seksuele aantrekkingskracht tussen jou en je partner

Seks en aantrekkingskracht tussen zielen is pure Liefde

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Mind-blowing seks vergt moed om open en eerlijk te kunnen zijn

Geen seksuele intimiteit dooft het vuur en de passie in je relatie