Seksuele uitstraling en aantrekkingskracht

Seksuele uitstraling en aantrekkingskracht

seksuele uitstraling

Een seksuele uitstraling kun je als iets positiefs ervaren of als iets wat je niet positief vindt. Dit is een keuze die je vaak onbewust maakt. Hoewel niet iedereen een seksuele uitstraling heeft. Kan iedereen dit wel ontwikkelen. Door een seksuele verbinding vanuit Liefde met jezelf te creëren.

Seksuele uitstraling

De basis voor een seksuele uitstraling ontstaat door je interesse in seks. Wanneer seks je ding is, je hobby. Of als je een passie voor seks hebt. Je leest, kijkt naar en doet graag aan seks. Dus wanneer seks een enorm belangrijk element in je leven is. Je kunt een niet positieve seksuele uitstraling hebben als je geen seksuele verbinding vanuit Liefde met jezelf hebt. Dus vanuit angst en een tekort. En hierdoor trek je ook geen positieve seksuele ervaringen aan. Ofwel matchende ervaringen die je laten zien hoe jij over jezelf denkt in relatie tot seks.

Je bent dan vaak in strijd met jezelf. Met je verlangens en wat je denkt dat hoort. Want dit zit namelijk onbewust in je hoofd. Hoe je over seks moet denken en hoe je over je lichaam moet denken. En hierdoor ontstaan aangepaste verlangens. Seks mag alleen… noem alle voorwaarden maar op. Jouw lichaam is niet… vul de lijst maar weer in. Hierdoor ontstaan je verlangens uit een tekort. Het mag niet, zoals jij voelt dat seks voor jou hoort te zijn. Maar verlangens vanuit tekort, kunnen nooit bevredigd worden. Het levert frustratie op.

Wet van aantrekking

En deze frustratie uit zich in een lagere energiefrequentie. En wat je uitstraalt, trek je ook altijd aan. Dus met een niet positieve seksuele uitstraling trek je niet positieve seksuele ervaringen aan. Deze wet van aantrekking daar kun je niet omheen. Maar je kunt er wel gebruik van maken. Zodat je hiermee de controle over je leven terug krijgt. Je verhoogt je energiefrequentie door meer in verbinding met Liefde te zijn. En jij kan dit dus ook, als je gelooft in de waarheid hiervan.

Wanneer je een positieve seksuele uitstraling hebt. Dus gebaseerd op Liefde, trek je ook positieve seksuele ervaringen aan. Ofwel passende ervaringen die de Liefde weerspiegelen. Waarin je helemaal jezelf kan zijn. Je bent dan helemaal in lijn met je hogere zelf. Je volgt dan de verlangens van je ziel. Zonder angst, verwachtingen, oordelen en spanningen.

En hierdoor ontstaat het verliefde gevoel. In het begin van je seksueel ontwaken kun je juist erg bang zijn. Je denkt misschien door je seksualiteit te accepteren dat je anderen juist aanmoedigt om seks met je te willen. Dat je er dan juist om vraagt om seks te willen. Maar seks willen is helemaal niet erg. Het is een natuurlijk verlangen. En jij kunt kiezen met wie en hoe. Juist door je eigen seksualiteit volledig te accepteren.

Gerelateerde artikelen

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksueel ontwaken voor een gelukkiger leven

Seksuele gezondheid en de Liefde voor je vagina

Seksuele frustatie ontstaat door emotionele spanning