Seksuele uitstraling en aantrekkingskracht

Seksuele uitstraling en aantrekkingskracht

seksuele uitstraling

Een seksuele uitstraling kun je als iets positiefs ervaren of als iets wat je niet positief vind. Dit is een keuze die we vaak onbewust maken. Hoewel niet iedereen van nature een seksuele uitstraling heeft. Kan iedereen dit wel ontwikkelen. Door een seksuele verbinding vanuit Liefde met jezelf te creëren.

Seksuele uitstraling

Ik heb altijd een seksuele uitstraling gehad. Er staat seks op mijn voorhoofd geschreven, grapte ik vaak. Doordat ik een natuurlijke interesse in seks heb. Seks is namelijk mijn ding, mijn hobby. Ik heb een passie voor seks. Ik lees, schrijf over, kijk naar en doe graag aan seks. Voor mij is het een enorm belangrijk element in mijn leven. Vandaar dat ik er ook mijn werk van gemaakt heb.

En toch heb ik lange tijd een niet positieve seksuele uitstraling gehad. Omdat ik geen seksuele verbinding vanuit Liefde met mezelf had. En hierdoor trok ik ook geen positieve seksuele ervaringen aan. Ik was altijd in strijd met mezelf. Met mijn verlangens en wat ik dacht dat hoorde. Want dit zit namelijk onbewust in je hoofd. Hoe ik over seks moest denken en hoe ik over mijn lichaam moest denken. En hierdoor ontstonden aangepaste verlangens. Seks mag alleen… noem alle voorwaarden maar op. Mijn lichaam is niet… vul de lijst maar weer in. Hierdoor ontstonden mijn verlangens uit een tekort. Het mocht niet, zoals ik voelde dat seks voor mij hoorde te zijn. En verlangens vanuit tekort, kunnen nooit bevredigd worden. Het levert frustratie op.

Wet van aantrekking

En deze frustratie uitte zich in een lagere energiefrequentie. Ik geloof in wat je uitstraalt, trek je ook altijd aan. Dus met mijn niet positieve seksuele uitstraling trok ik niet positieve seksuele ervaringen aan. Nu is deze wet van aantrekking mijn favoriete wet van het universum. Omdat ik hiermee de controle over mijn leven terug kreeg. Ik verhoogde mijn energiefrequentie door meer Liefde te zijn. En jij kan dit dus ook, als je gelooft in de waarheid hiervan.

Tegenwoordig heb ik een positieve seksuele uitstraling. En trek ik ook positieve seksuele ervaringen aan. Waarin ik helemaal mezelf kan zijn. Ik ben dan helemaal in lijn met mijn hogere zelf. Ik volg de verlangens vanuit mijn ziel. Zonder angst, verwachtingen, oordelen en spanningen. En hierdoor ontstaat het verliefde gevoel.

In het begin van mijn seksueel ontwaken was ik juist erg bang. Ik dacht door mijn seksualiteit te accepteren dat ik mannen juist aanmoedigde om seks met mij te willen. Dat ik er dan juist om vroeg om mij te nemen, ookal had ik geen interesse. Maar mannen die seksueel gefrustreerd zijn trek ik gelukkig niet meer aan. Die zijn namelijk niet geïnteresseerd in mij. Ze willen seksueel gefrustreerde vrouwen, want alleen daar kunnen ze hun slag halen. Deze mannen hebben mij niets te bieden en dat weten ze.

Gerelateerde artikelen

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksueel ontwaken voor een gelukkiger leven

Seksuele gezondheid en de Liefde voor je vagina

Seksuele frustatie ontstaat door emotionele spanning

Seksuele voldoening en inspirerende seks is ook voor jou mogelijk

Ervaar het zelf. Het online coachtraject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is al vanaf €15,- te bestellen.