Seksuele sleur in je relatie oplossen

Seksuele sleur in je relatie oplossen

seksuele sleur

Seksuele sleur met je partner oplossen is misschien wel één van de moeilijkste dingen. Doordat we pijn willen voorkomen. Zowel bij de ander als bij jezelf. En daarom gaan we vaak voor de veiligste weg. Niet de weg die bij ons past, de weg vanuit onze ziel. Seks gaat namelijk over onze diepste verlangens. En onze verlangens vertellen ons wie we dus diep van binnen zijn. We verbergen niet voor niets deze verlangens. We durven niet kwetsbaar te zijn, ons letterlijk en figuurlijk bloot te geven. Omdat we te veel te verliezen hebben. Onze seksualiteit zit daarom vaak onder allemaal lagen verstopt. Onder de lagen van angst, oordelen, spanningen en verwachtingen.

Seksuele verbinding

Seks is net als alle andere dingen in ons leven een groeiproces. Jezelf seksueel leren kennen en de ander seksueel leren kennen. Groeien kunnen we alleen vanuit Liefde. Door vanuit Liefde naar onze seksuele angst, oordelen, spanningen en verwachtingen te kijken. Zodat dit ons niet meer tegenhoudt en we alle lagen verwijderen. Hiermee creër je een seksuele verbinding met jezelf vanuit Liefde.

Seksueel groeien is meer dan een seksuele verbinding vanuit Liefde creëren. Het is luisteren naar je ziel, geest, hart en lichaam. Waardoor je jezelf beter leert kennen. En vanuit deze verbinding kun je verbinding met je partner maken. Door samen te groeien blijft of wordt jullie energiefrequentie weer hetzelfde. Waardoor de kans minder groot is op seksuele sleur of dat de seksuele aantrekkingskracht verdwijnt. Zelfs als de verliefdheid voorbij is. Dus wanneer je energetich bij elkaar past, zijn de meeste seksuele problemen met je partner op te lossen.

Seksuele sleur

Want wanneer je seksueel op 1 lijn zit, zorgt dit zowiezo voor een sterke verbinding en een bevredigend seksleven. En ik hoop dat hierdoor de drang om vreemd te gaan wordt verminderd. Omdat je samen met je partner op zoek kunt gaan naar seksuele oplossingen. Hoewel er helaas altijd een kans is dat je seksueel niet bij elkaar past. Al ga ik er dan eigenlijk ook wel van uit dat je voor de rest ook niet bij elkaar past. Want er is geen sprake van een energetische match. Wat zorgt voor welke aantrekkingskracht dan ook.

Gerelateerde artikelen

Seksueel vreemdgaan door een gemis aan…

Seksuele openheid zorgt voor verbondenheid

Seksuele dynamiek tussen de man en vrouw

Seksuele frustatie ontstaat door emotionele spanning

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele voldoening en inspirerende seks is ook voor jou mogelijk

Ervaar het zelf. Het online coachtraject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is al vanaf €15,- te bestellen.