Seksuele relatie met partner is veelzeggend

Seksuele relatie met partner is veelzeggend

Seksuele relatie

De seksuele relatie is veelzeggend over de werkelijke relatie met onze partner. Zonder dat we ons daar bewust van zijn. Zodra de seks niet goed is, zal de relatie ook niet goed zijn. Want seks is namelijk maar voor 10% techniek en voor 90% intimiteit.

En deze intimiteit zorgt voor de seksuele voldoening. Dus de verbinding die er tussen elkaar is, is ook altijd aanwezig tijdens de seks. Omdat de verbinding een energetische verbinding is. Liefde zorgt voor een zuivere verbinding en angst voor een onzuivere verbinding.

Seksuele relatie

Vaak gebruiken we een excuus om geen seks met elkaar te hebben. Helaas zijn we ons hier vaak niet bewust van en denken we zelfs dat we seks niet belangrijk vinden. Waardoor we de slechte seksuele relatie voor lief nemen. Elk gemis en elke issue komt tot uiting tijdens de seks. Wat we het liefst vermijden.

Want tijdens de seks zijn er geen afleidingen meer om de pijn niet te voelen. Dus dan sluiten we ons seksueel liever af. Zeker bij vrouwen waardoor we ons niet kunnen overgeven aan het moment en de afstand voelbaar wordt. Zelfs issues uit vorige relaties zijn voelbaar wanneer deze niet verwerkt zijn. Waardoor ze vaak ook onbewust in deze relatie een rol spelen.

En als de seks super goed is, dan weet je dat de relatie ook goed is. Goede seks draait dus niet om het klaarkomen. Maar om de verbondenheid die er tussen elkaar is. Goede seks is voor iedereen anders. Maar tijdens goede seks voel jij je levendig en zelfs erna. En tijdens de seks heb je een tevreden, onspannen en een veilig gevoel.

Maar seks is ook een ideale manier om een relatie te verdiepen. Want dit werkt door op zowel spiritueel, mentaal, emotioneel en natuurlijk op fysiek gebied. En dan is de seks buitengewoon, maar eigenlijk is dit precies hoe seks zou moeten zijn.

Seksuele relaties draaien om de intimiteit. Een intimiteit die alleen seks kan brengen. Niet de intimiteit die bestaat uit woorden van goedkeuring. Maar de pure energie tussen elkaar. Energie liegt namelijk niet.

Gerelateerde artikelen

Seksuele sleur in je relatie oplossen

Seksuele intimiteit en jezelf ontspannen voelen

Seksuele overgave begint met volledig ja zeggen tegen jezelf

Seksuele zin bij vrouwen is vaak afwezig

Seksueel tevreden zijn zonder partner