Seksuele problemen vanuit een spiritueel perspectief

Seksuele problemen vanuit een spiritueel perspectief

seksuele problemen

Seksuele problemen worden vaak veroorzaakt door het uit balans zijn van het tweede chakra. Omdat alles energie is. En daarnaast is iedereen Liefde. Waardoor we altijd compleet en heel zijn. Zodat we niets buiten onszelf nodig hebben. We kunnen alles creëren en helen vanuit onszelf. Het enige wat we hiervoor hoeven te doen, is in verbinding blijven met onszelf. Met de Liefde in onszelf. Door onze energie zuiver te houden.

En dit doen we door onszelf af te stemmen op de Liefde in onszelf. Op onze eigen waarheid vanuit onze ziel. Vaak zijn onze verwachtingen, oordelen en angsten aangeleerd. Waardoor deze niet vanuit onze Liefde zijn. Elke ziel heeft een eigen waarheid. En elk hart weet de weg van de ziel. We voelen de energie stromen als we volgens onze waarheid leven. Doen we dat niet dan voelen we ons energieloos. En gespannen als we volgens de waarheid van anderen leven.

Seksuele problemen

Waardoor alle problemen ontstaan op energetisch niveau. Dus ook de seksuele. Want wanneer we niet in verbinding zijn met de Liefde in onszelf verlagen we onze energiefrequentie. Wat uiteindelijk voelbaar is als pijn. Emotionele pijn die niet geheeld wordt, wordt later omgezet in fysieke pijn. En dit is puur een signaal.

We hebben dan op dat moment geen verbinding met de Liefde in onszelf. Zodat we weer een zuivere verbinding gaan creëren. Emotionele pijn ontstaat door onze gedachten. Elke situatie is in principe neutraal. Wij geven er een positieve of negatieve lading aan.

Dit doen we vanuit onze overtuigingen. En bepalen hierdoor wat goed of fout is. Maar vanuit onvoorwaardelijke Liefde gezien is er niets goed of fout. Alles is perfect zoals het is. Met als reden om ons te laten weten dat we enerzijds in verbinding zijn. En anderzijds dat we niet in verbinding zijn met de Liefde die we zijn.

Heling

Seksuele problemen kunnen we dus helen. Door onder andere onze belemmerende seksuele spanningen, verwachtingen, oordelen en angsten los te laten. Het loaten zorgt ervoor dat de onzuivere energie uit ons lichaam verdwijnt. Waardoor we weer een zuivere seksuele verbinding met onszelf hebben.

Gerelateerde artikelen

Seksuele blokkade ontstaat door negativiteit

Seksueel samensmelten heeft energetisch gezien gevolgen

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is