Seksuele openheid zorgt voor verbondenheid

Seksuele openheid zorgt voor verbondenheid

seksuele openheid

Seksuele openheid zorgt voor verbondenheid. Omdat er tijdens deze seks je ziel, geest, hart en lichaam in lijn zijn met je ware zelf. Wanneer je seks met een open ziel, geest, hart en lichaam hebt, is dit één van de beste dingen in het leven. Omdat je volledig jezelf kunt zijn en helemaal op kunt gaan in het moment. De volledige eenheid die je ervaart, is magisch. En daar gaat het om. Niet alleen tijdens de seks, maar dit geldt voor alle momenten in je leven. We associeren Liefde vaak met ons hart. Maar Liefde is veel meer dan het hart. Het is ook de ziel, de geest en het lichaam. Zodra alles mee mag en kan doen ontstaat inspirerende seks.

Seksuele openheid

Liefde wordt ook nog eens vaak verward met aantrekkingskracht. Liefde is iets wat we moeten leren. Of eigenlijk gaat het over het afleren. Het afleren van de voorwaardelijke Liefde, wat gebaseerd is op het voorkomen van de pijn van afwijzing. Liefde kunnen we voor iedereen voelen. Aantrekkingskracht is daarintegen niet te leren. Het is er of het is er niet. Het is pure chemie en is dan ook gebaseerd op elkaars energie. En is dus niet met iedereen mogelijk.

Open ziel

Een open ziel zorgt voor het ervaren van (seksueel) vertrouwen. Omdat de stromende seksuele Liefde zorgt voor seksuele veiligheid. Dit is dus zonder angsten. Aantrekkingskracht op basis van de ziel betekent dat je elkaar “slim” vind. En dit gaat over het hebben van hetzelfde bewustzijnsniveau. Waardoor je beiden de aandacht richt op de overvloed tijdens de seks. Of op het tekort.

Open geest

Een open geest zorgt voor het ervaren van (seksueel) enthousiasme. Omdat de stromende  seksuele Liefde zorgt voor seksuele tevredenheid. Dit is dus zonder oordelen. Aantrekkingskracht op basis van de geest betekent dat je elkaar “mooi” vind. En dit gaat over het hebben van dezelfde manier waarop naar het leven gekeken wordt. Waardoor je beiden de aandacht richt op de mogelijkheden tijdens de seks. Of op de problemen.

Open hart

Een open hart zorgt voor het ervaren van (seksueel) verlangen. Omdat de stromende seksuele Liefde zorgt voor seksuele levendigheid. Dit is dus zonder verwachtingen. Aantrekkingskracht op basis van het hart betekent dat je elkaar “lief” vind. En dit gaat over het op dezelfde manier omgaan met emoties. Waardoor je beiden de aandacht richt op de blije emoties tijdens de seks. Of op het verdriet.

Open lichaam

Een open lichaam zorgt voor het ervaren van (seksueel) herstel. Omdat de stromende seksuele Liefde zorgt voor seksuele ontspannenheid. Dit is dus zonder spanningen. Aantrekkingskracht op basis van het lichaam betekent dat je elkaar “lekker” vind. En dit gaat over de mate van aantrekkelijkheid van de geur, smaak, het uiterlijk en de stem van de ander. Waardoor jij jouw aandacht richt op het genot via alle zintuigen tijdens de seks. Of op wat niet lekker is.

Gerelateerde artikelen

Seksuele bewustwording en lichaamsbewustzijn

Seksuele weerstand doorbreken bij jezelf

Seksuele verwaarlozing en emotionele verwaarlozing

Seksuele problemen vanuit een spiritueel perspectief

Seksuele balans herstellen is belangrijk

Seksuele voldoening en inspirerende seks is ook voor jou mogelijk

Ervaar het zelf. Het online coachtraject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is al vanaf €15,- te bestellen.