Seksuele levenskracht zorgt voor passie en plezier

Seksuele levenskracht zorgt voor passie en plezier

seksuele levenskracht

Onze seksuele levenskracht gaat stromen zodra we onvoorwaardelijke Liefde ervaren in onszelf. Waardoor seksuele heling en een zuivere seksuele verbinding ontstaat. Liefde is namelijk de basis van alle heling. En zodra we onze seksuele Liefde ontwaken, ervaren we een enorme kracht.

Seksuele levenskracht

Vaak zijn we ons niet bewust van deze levenskracht of we zijn er bang voor. Seks is voor de meesten van ons nog steeds een taboe. We zijn vaak opgevoed met de gedachte dat seks zondig is. Het is tenslotte niet algemeen geaccepteerd dat we seks hebben met iemand anders dan onze partner. We accepteren seks vaak alleen maar als er aan bepaalde voorwaarden wordt gedaan.

Belemmeringen

Juist deze voorwaarden beperken onze seksuele levenskracht. Seks is iets moois. Het is natuurlijk. Seks is lekker. We mogen echt van seks genieten. Seks puur voor de seks is seks zonder behoeften, maar puur uit verlangen. En dit is niet oppervlakkig of verkeerd. Dit is juist zuivere Liefde. Waardoor er een diepe intimiteit kan ontstaan.

Er zijn namelijk onder andere geen angsten, oordelen, verwachtingen en hierdoor ook geen spanningen. Want er hoeven geen emotionele behoeften of seksuele behoeften vervuld te worden. Het gaat om de ware expressie van onszelf via het lichaam en het hart. Waardoor de seksuele Liefde kan stromen. En hierdoor kan deze levenskracht ons leven veranderen.

Manifestatie

Deze seksuele levenskracht is de manifestatiekracht in ons leven. Onze levensenergie ofwel seksuele energie heeft een bepaalde frequentie afhankelijk van de zuiverheid. Deze energie stralen we altijd uit in het universum. We kunnen dus bewust of onbewust een energiefrequentie uitstralen. Door bewust een hoge frequentie uit te stralen, trekken we omstandigheden en mensen aan met dezelfde frequentie. Dit is de wet van aantrekking.

Seksuele verlangens

Want je kunt geen zuivere seksuele verbinding met je partner hebben als je geen zuivere seksuele verbinding met jezelf hebt. De verbinding die je met jezelf hebt is altijd de basis voor de verbinding met anderen. En vanwege de (onbewuste) angsten, oordelen en verwachtingen die de verbinding met je eigen seksualiteit onzuiver maken, is seksuele heling noodzakelijk. Zodat jij jezelf kunt zijn tijdens de seks en kunt genieten van de seks door je seksuele verlangens te volgen.

Want een zuivere seksuele verbinding met jezelf zorgt er namelijk voor dat je verlangens vanuit Liefde ontwaken. Verlangens ontstaan vanuit je ware zelf en zijn de richtingwijzers naar een leven vol voldoening. Omdat je gaat doen wat bij je past. Ze hebben namelijk als doel je in beweging te brengen, zodat jij hier op aarde kunt gaan doen waarvoor je hier bent gekomen. Wat niet meer of minder is dan jezelf zijn. Want door jezelf te zijn en jezelf op je eigen unieke manier aan de wereld te laten zien, zul je de Liefde uitstralen die je werkelijk bent.

Liefde

Jij bent namelijk Liefde. Iedereen is. En om deze Liefde uit te stralen, hoef jij jezelf helemaal niet te veranderen. Maar je moet wel durven jezelf te zijn. Dus in staat zijn om vanuit deze Liefde voor jezelf te kiezen. Dit is niet egoïstisch, maar juist noodzakelijk. En hierdoor ga je een seks- en liefdesleven leiden waar jij naar verlangt en wat bij je past. Vol passie en plezier. Zodat je (seksuele) voldoening gaat ervaren.

Gerelateerde artikelen

Seksualiteit en spiritualiteit: expressie van je ware zelf

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seksuele passie heeft seksuele verlangens nodig

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen