Seksuele gezondheid en de Liefde voor je vagina

Seksuele gezondheid en de Liefde voor je vagina

seksuele gezondheid

Voor mij is seksuele gezondheid het ervaren van een zuivere verbinding met onze vagina. En dit heeft voor een groot deel te maken met hoe we onze vagina zien. En hoe vaak we in verbinding zijn met onze vagina. We kunnen ons niet heel en geliefd voelen als we geen of weinig contact hebben met onze vagina. Wanneer we geen onvoorwaardelijke Liefde voor haar voelen, heeft dit gevolgen voor ons lichaam.

Ons lichaam bestaat namelijk voor circa 80% uit water. En elke keer wanneer we ons lichaam negeren of zelfs negatieve woorden tegen onszelf zeggen, zal de structuur veranderen. Water reageert op positieve woorden en negatieve woorden. Zelfliefde is daarom enorm belangrijk, het kan je lichaam helen. Alles wat we aandacht geven groeit.

Seksuele gezondheid

Seksuele gezondheid heeft dus niets te maken met hoe vaak we seks hebben en wat voor seks we hebben. Het gaat om de verbinding die we hebben onze vagina. Want vanuit onze vagina manifesteren we onze verlangens. Ze is de bron van onze levensenergie en creatiekracht. En ik ben er van overtuigd dat de meeste seksuele klachten hiermee opgelost kunnen worden. Dankzij de liefde die we hebben voor onze vagina. Hoe meer Liefde, des te meer seksuele gezondheid.

Love your pussy

Het woord pussy heeft een negatieve betekenis. Het is niet zo gek dat de meeste vrouwen moeite hebben om van hun vagina te houden. Aan de ene kant worden we geacht om ons als non te gedragen en aan de andere kant wil een man een slet in zijn bed. Een slet is trouwens niets meer dan een speelse, zelfverzekerde en sexy vrouw die van seks houdt. Maar vrouwen willen niet gezien worden als slet. Omdat dit ook een negatieve betekenis heeft. Zoals dat je met iedereen het bed in duikt of dat je alleen maar seks belangrijk vind. De seksualiteit van de vrouw is jaren lang ontkent. En vaak is het nog steeds een taboe. Het is tijd voor een seksuele revolutie. Geniet van alles wat jouw vagina jou te bieden heeft. En dat is zoveel meer dan een orgasme.

Gerelateerde artikelen

Seksuele bewustwording en lichaamsbewustzijn

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seksueel ontwaken voor een gelukkiger leven

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven

Seksuele voldoening en inspirerende seks is ook voor jou mogelijk

Ervaar het zelf. Het online coachtraject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is al vanaf €15,- te bestellen.