Seksuele gezondheid en de Liefde voor je vagina

Seksuele gezondheid en de Liefde voor je vagina

seksuele gezondheid

Je kunt geen seksuele gezondheid ervaren als je geen zuivere verbinding met je vagina hebt. Ofwel een verbinding uit Liefde. En dit heeft voor een groot deel te maken met hoe je jouw vagina ziet. En hoe vaak je in verbinding bent met je vagina. Je kunt jezelf niet heel en geliefd voelen als je geen of weinig contact hebt met je vagina. Het is een wezenlijk onderdeel van je lichaam. Wanneer je geen onvoorwaardelijke Liefde voor haar voelt, heeft dit gevolgen voor je lichaam.

Elke keer wanneer je jouw lichaam negeert of zelfs negatieve woorden tegen jezelf zegt zal je lichaam hierop reageren. De energie van je lichaam reageert op positieve woorden en negatieve woorden. Zelfliefde is daarom enorm belangrijk, het kan je lichaam helen. Alles wat je aandacht geeft groeit.

Door het vasthouden van negativiteit worden de bekkenbodemspieren letterlijk samengeknepen. Op deze manier kunnen er verhardingen ontstaan. En hierdoor kan de levensenergie niet goed stromen. De onderrug en de buik maar ook de vagina, de baarmoeder en de anus zijn vaak behoorlijk gespannen. Dit zorgt ervoor dat seksueel contact pijnlijk kan zijn. Of juist gevoelloos is geworden.

Een yoni ei of een dildo van natuurlijk materiaal zijn goede hulpmiddelen om je te helpen om je bekkengebied te openen. Wanneer je de baarmoedermond gaat masseren kunnen de spanningen losgelaten worden. In het begin kan dit erg gevoelig of zelfs pijnlijk zijn. Daarom is het verstandig om rustig en zachtjes te beginnen.

Seksuele gezondheid

Seksuele gezondheid heeft dus niets te maken met hoe vaak je seks hebt en wat voor seks je hebt. Het gaat om de verbinding die je hebt met je vagina. Want vanuit je seksualiteit manifesteer jij je leven. Seksualiteit is de bron van je levensenergie en creatiekracht. Door de levensenergie weer te laten stromen zullen je seksuele klachten opgelost kunnen worden. Dankzij de liefde die je hebt voor je vagina. Hoe meer Liefde, des te meer seksuele gezondheid.

Love your pussy

Het woord pussy heeft een negatieve betekenis. Het is niet zo gek dat de meeste vrouwen moeite hebben om van hun vagina te houden. Aan de ene kant worden de vrouw geacht om zich als non te gedragen en aan de andere kant wil een man een slet in zijn bed. Een slet is trouwens niets meer dan een speelse, zelfverzekerde en sexy vrouw die van seks houdt.

Maar vrouwen willen niet gezien worden als slet. Omdat dit ook een negatieve betekenis heeft. Zoals dat je met iedereen het bed in duikt of dat je alleen maar seks belangrijk vind. De seksualiteit van de vrouw is jaren lang ontkent. En vaak is het nog steeds een taboe. Het is tijd voor een seksuele revolutie. Geniet van alles wat jouw vagina jou te bieden heeft. En dat is zoveel meer dan een orgasme.

Gerelateerde artikelen

Seksuele bewustwording en lichaamsbewustzijn

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seksueel ontwaken voor een gelukkiger leven

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven