Seksuele energie verhogen is geen overbodige luxe

Seksuele energie verhogen is geen overbodige luxe

seksuele energie

Iedereen heeft seksuele energie door het lichaam stromen omdat dit hetzelfde is als onze levensenergie. Want onze seksualiteit is de bron van onze levensenergie ofwel levenskracht. Zonder onze seksualiteit zou er geen menselijk leven zijn. Maar bij niet iedereen stroomt deze energie krachtig. Aangezien we vaak energieblokkades hebben.

De seksuele energie in het lichaam kan middels Liefde getransformeerd worden. Waardoor de vastzittende lagere energie (lage energiefrequentie) wordt getransformeerd naar de hogere energie van de Liefde. Zodat je een zuivere seksuele verbinding met jezelf creëert. En hierdoor ga je seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven ervaren.

Seksuele energie

Liefde heelt alles. Omdat hierdoor het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. Waardoor je lichaam zich gaat herstellen en zal de lichamelijke pijn verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Omdat jouw seksuele energie ofwel seksuele Liefde weer zuiver is en weer krachtig gaat stromen.

Chakra’s

Wanneer een chakra uit balans is, ontstaat er een energieblokkade. Ik ga er vanuit dat er 7 hoofdchakra’s in het lichaam zijn. Een chakra is een energiecentrum in je lichaam. En zorgt voor het wel of niet laten doorstromen van de seksuele energie.

Dit is afhankelijk van je emotionele, fysieke, mentale en spirituele staat. Wanneer je in balans bent, zal de energie in beweging zijn en de trillingsfrequentie hoog. Deze chakra’s staan in verbinding met elkaar, maar ook met de verschillende energielichamen van je aura.

1e chakra – wortel chakra

2e chakra – sacraal chakra

3e chakra – zonnevlecht chakra

4e chakra – hart chakra

5e chakra – keel chakra

6e chakra – derde oog chakra

7e chakra – kruin chakra

Tweede chakra

Het tweede chakra staat in verbinding met onze seksualiteit, emoties en creativiteit. Daarom zal ik tijdens de seksuele heling mij richten op het in balans brengen van dit chakra. Maar omdat dit chakra ook in verbinding staat alle andere chakra’s is het van belang om de andere chakra’s ook seksueel te helen. Omdat dit via de energielichamen invloed heeft op je energiefrequentie. Elk energielichaam of bijbehorend chakra betreft een ander aspect van je seksualiteit.

Energielichamen

Het aura is de spiegel van ons innerlijk zijn, dus wat er zich afspeelt in onze chakra’s. Ik ga er dan ook vanuit dat er zeven energielichamen om ons fysieke lichaam heen zijn. Tijdens mijn coaching richt ik mij op de seksuele heling van het tweede chakra via alle zeven de energielichamen.

De eerste drie energielichamen zijn verbonden met onze aardse wereld. En de vierde is de verbinding tussen de aardse wereld en de spirituele wereld. De laatste drie zijn verbonden met de spirituele wereld. Natuurlijk zijn ze net als de chakra’s allemaal met elkaar verbonden.

Energiefrequentie

Iedereen heeft een eigen energiefrequentie. Deze frequentie is beïnvloedbaar. Door het wel of niet hebben van onder andere seksuele angsten, oordelen, spanning en verwachtingen. Wanneer je uit balans bent, is je trillingsfrequentie lager. En een lage frequentie zorgt voor het ontstaan van klachten.

Volgens de wet van aantrekking trek je aan wat je uitstraalt. Daarom is seksuele heling zo belangrijk. Want hierdoor kun je jouw (seks- en liefdes)leven creëren. Je gaat dan van overleven naar echt leven. Doordat jouw seksualiteit de poort is naar jouw creatiekracht.

Ervaar je steeds seksuele situaties die je niet wilt ervaren, dan kun je ervan uitgaan dat je een gewond seksueel zelf hebt. Je omstandigheden reflecteren altijd je innerlijke staat. Om deze frequentie te verhogen is het belangrijk om je gewonde seksuele zelf te helen. Zodat je andere seksuele situaties gaat aantrekken. Die een match zijn met je verhoogde frequentie.

Gerelateerde artikelen

Seksuele onbewustheid leidt tot neerslachtigheid

Seksuele spanning is niet wat het lijkt

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele bewustheid brengt je tot leven

Seksueel liefdesspel begint zonder partner

Seksueel geluk is ook voor jou mogelijk

Wil je een eerste stap zetten naar seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven? Meld je dan aan voor de gratis online mini cursus “Ontwaak de seksuele Liefde in jezelf“.