Seksuele bevrijding van jezelf ervaren

Seksuele bevrijding van jezelf ervaren

Seksuele bevrijding

De seksuele bevrijding van jezelf geeft meer lichtheid in je seksleven. Geen zware lasten meer die je mee moet dragen. Want je hoeft jezelf niet meer te verbergen of in te houden en dus heb je geen last meer van de angst om jezelf te zijn en te uiten tijdens de seks. Angst is het tegenovergestelde van Liefde. Angst zorgt ervoor dat je de liefdevolle seksuele verbinding met jezelf kwijtraakt.

Je hart gaat op slot en de sleutel raakt zoek. Zodat er alleen maar sprake is van overleven. En niet meer van echt leven. Geen seksuele voldoening of geluk. Door in de overleefstand te leven, creëer je veel stress in je lichaam. Deze stress is schadelijk voor je gezondheid. Want stress zorgt voor een disbalans in je chakra’s en dit heeft weer gevolgen voor je seks- en liefdesleven.

Seksuele bevrijding

Seksuele bevrijding gaat over jezelf zijn. Je eigen seksuele verlangens vanuit Liefde, die altijd goed zijn. Omdat je mag zijn wie je bent. Je verlangens vertellen wie je bent. Wat jij belangrijk vindt, waardoor jouw energie blijft stromen. Een seksleven wat bij je past ontstaat vanuit ontspanning en plezier. En zorgt voor ontspanning en plezier.

Maar hiervoor moet jij eerst zelf accepteren wie je bent. Dit is niet afhankelijk van wat anderen over jou denken en wat anderen van jou vinden. Of je nu wel of niet aan de gewenste normen of voorwaarden voldoet. Het is jouw seksleven en daar heb je recht op.

De keuzes die je maakt bepalen je seksleven. Kies je ervoor om jezelf klein te houden door jezelf aan te passen aan anderen. Dan zal dit gevolgen hebben voor je emotionele welzijn. En dit heeft weer invloed op je seksleven. Maar als je inspirerende seks wilt ervaren, moet je andere keuzes maken. Keuzes die wel bij je passen. Zodat de seks buitengewoon lekker, plezierig, bewust en bovenzintuigelijk is. En zelfs schaamtevrij, magisch en ultiem samensmeltend.

Emotionele pijn

En deze seksuele bevrijding van jezelf zorgt in eerste instantie voor emotionele pijn. Emotionele pijn ontstaat wanneer jij je afgewezen voelt. Maar je kunt je niet afgewezen voelen wanneer jij jezelf volledig accepteert. Want wat jij voelt is niet afhankelijk van anderen. Zij zijn niet de oorzaak. Maar het is iets wat getriggerd wordt door een ander. Omdat het al in jou aanwezig is. Door wat er geraakt wordt te accepteren en de bijbehorende energie te transformeren, kun je de emotionele pijn helen.

Ofwel alles loslaten wat je tegenhoudt om volledig jezelf te zijn. Alle niet liefdevolle overtuigingen en gedachten over jezelf veranderen. Schaamtegevoelens en schuldgevoelens helen over het voldoen aan het perfecte plaatje in je hoofd over hoe je zou moeten zijn. Maar accepteren en liefhebben wie jij bent. Inclusief alle dingen die je graag anders had gezien. Jij bent perfect zoals je bent. Je bent uniek. Laat jezelf zien, ook seksueel. Jouw verlangens wijzen je de weg naar een voldoeninggevend (seks- en liefdes)leven.

Gerelateerde artikelen

Seksuele frustatie ontstaat door emotionele spanning

Seksleven veranderen van saai naar inspirerend

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksleven veranderen van saai naar inspirerend

Onvoorwaardelijke Liefde is zuivere energie