Seksuele bevrijding van jezelf ervaren

Seksuele bevrijding van jezelf ervaren

Seksuele bevrijding

De seksuele bevrijding van jezelf geeft meer lichtheid in je seksleven. Geen zware lasten meer die je mee moet dragen. Je hoeft jezelf niet meer te verbergen en dus heb je ook geen angst meer om betrapt te worden. Angst werkt verlammend. Je raakt hierdoor steeds meer de liefdevolle verbinding met jezelf kwijt.

Je hart gaat op slot en de sleutel raakt zoek. Zodat er alleen maar sprake is van overleven. En niet meer van echt leven. Door in de overleefstand te leven, creëren we veel stress in ons lichaam. Deze stress moeten we zien te voorkomen. Omdat dit schadelijk is voor onze gezondheid.

Seksuele bevrijding

Seksuele bevrijding gaat over jezelf zijn. Je eigen seksuele verlangens, die altijd goed zijn. Omdat je mag zijn wie je bent. Je verlangens vertellen wie je bent. Wat jij belangrijk vindt, waardoor jouw energie blijft stromen. En hiervoor moet jij eerst zelf accepteren wie je bent. Dit is niet afhankelijk van wat anderen over jou denken en wat anderen van jou vinden. Of je nu wel of niet aan de gewenste normen of voorwaarden voldoet. Het is jouw leven en daar heb je recht op.

De keuzes die je maakt bepalen je leven. Kies je ervoor om jezelf klein te houden door jezelf aan te passen aan anderen. Dan zal dit gevolgen hebben voor je emotionele welzijn. En dit heeft weer invloed op je seksleven. Maar als je inspirerende seks wilt ervaren, moet je andere keuzes maken. Keuzes die wel bij je passen. Zodat de seks buitengewoon lekker, plezierig, bewust en bovenzintuigelijk is. En zelfs schaamtevrij, magisch en ultiem samensmeltend.

Emotionele pijn

En deze seksuele bevrijding van jezelf voorkomt emotionele pijn. Emotionele pijn ontstaat wanneer jij je afgewezen voelt. Maar je kunt je niet afgewezen voelen wanneer jij jezelf volledig accepteert. Want wat jij voelt is niet afhankelijk van anderen. Zij zijn niet de oorzaak. Maar het is iets wat getriggerd wordt door een ander. Omdat het al in jou aanwezig is. Door wat er geraakt wordt te accepteren, kun je de emotionele pijn helen.

Gerelateerde artikelen

Seksuele frustatie ontstaat door emotionele spanning

Seksleven veranderen van saai naar inspirerend

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksleven veranderen van saai naar inspirerend

Onvoorwaardelijke Liefde is zuivere energie

Seksueel geluk is ook voor jou mogelijk

Wil je een eerste stap zetten naar seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven? Meld je dan aan voor de gratis online mini cursus “Ontwaak de seksuele Liefde in jezelf“.