Seksuele begeerte is geen zonde, maar gezond

Seksuele begeerte is geen zonde, maar gezond

seksuele begeerte

Seksuele begeerte is een teken van een gezond lichaam en een gezonde geest. Zodra er geen sprake is van deze begeerte zal de seks passieloos zijn. Dus meestal saai, routinematig en vooral zonder het laten stromen van de seksuele Liefde.

Een gezonde vrouwelijke vrouw wil (onbewust) seksueel begeerd worden door een man. Ze wil dat deze man haar wilt. Niet omdat ze mooi, lief of lekker is. Want dit is oppervlakkig en alleen maar belangrijk als ze geen eigenwaarde heeft. En ze de bevestiging hiervoor bij een man zoekt.

Seksuele begeerte

Ze wil dat de man haar ook seksueel wilt. Puur omdat ze is wie ze is. Haar diepste zelf, haar essentie. Zodat de verbinding vanuit pure Liefde is. Ze verlangt ernaar om zichzelf helemaal over te geven. Aan hem, de passie en heel haar verlangen. Zodra zij zichzelf niet volledig kan overgeven, ervaart ze geen diepe voldoening.

En een gezonde mannelijke man wil (onbewust) een vrouw seksueel begeren. Hij wil haar verwennen, verrassen en haar laten genieten van hem. Zijn energie, zijn stem en heel zijn lichaam. Hij verlangt ernaar om zichzelf volledig aan haar geven. Zodra hij zich moet inhouden, ervaart hij geen diepe voldoening.

De mannelijke energie staat voor geven en de vrouwelijke voor ontvangen. Dit is de natuurlijke polariteit. Deze polaire aantrekkingskracht is essentieel als je geen saai seksleven wilt hebben. Maar het streven van deze ontkenning van de vrouwelijkheid of de mannelijkheid zorgt hier juist wel voor.

Want zoals vaak zorgt angst ervoor dat deze polaire aantrekkingskracht ontkracht wordt. De vrouw is bang voor de man. Dat hij misbruik van haar lichaam maakt. Waardoor zij zich niet geliefd voelt. En de man is bang voor zichzelf. Zijn kracht en voor wat hij hiermee een vrouw aan kan doen. Waardoor hij haar kan verliezen.

De man heeft zoveel kracht in zichzelf dat hij alles kan verwoesten. Maar deze kracht kan hij ook gebruiken om alles te laten bloeien. En de vrouw heeft ook deze kracht. Ook zij kan alles verwoesten of laten bloeien vanuit de vrouwelijke kracht.

Het is echt tijd om onszelf te bevrijden. Zodat we elkaar niet meer in de greep houden van angst Maar elkaar leren vertrouwen vanuit Liefde.

Gerelateerde artikelen

Seksuele essentie vormt de basis

Onbevredigende seks is niet nodig en zelfs schadelijk

Orgasme faken heeft geen enkel nut

Seksuele lichamelijke behoefte is biologisch bepaald

Sacraal chakra staat voor plezier in het leven