Seksuele balans herstellen is belangrijk

Seksuele balans herstellen is belangrijk

seksuele balans

Om je lichaam gezond te houden of te krijgen is de seksuele balans in jezelf herstellen nodig. Een gezond lichaam is in balans. Dit gaat dus ook over onze seksualiteit. Het negeren (van het belang) van onze seksualiteit is schadelijk. Want hierdoor kunnen we geen zuivere seksuele verbinding hebben. En zal de energiefrequentie in het tweede chakra verlagen. Waardoor de energie niet meer goed kan doorstromen. Zodat er seksuele blokkades ontstaan.

Seksuele blokkades

Deze blokkades zijn dan net als alle andere blokkades een gevolg van genegeerde signalen. En verminderen hierdoor onze gezondheid. De niet geheelde blokkade zal ernstiger worden. Om onze aandacht te trekken. Zodat we dan iets gaan doen om weer in balans te komen. Dus door het (onbewust) negeren van signalen en blokkades werken we de heling van ons lichaam tegen.

Vaak herkennen we niet dat onze seksuele balans verstoord is. Onze seksuele blokkades zien we als normaal. Omdat we niet beter weten. We zijn dan al zo uit verbinding met onze seksualiteit. Door een gebrek aan bewustzijn. En aan kennis over onze seksualiteit. Zodat we niet eens weten dat we uit balans zijn. Wat we ervaren, zien we als normaal. Omdat we denken dat het zo hoort. Maar deze “normalen” zijn meestal de gevolgen van het seksueel uit balans zijn. Het kunnen dus al seksuele blokkades zijn.

We vinden het vaak normaal dat we weinig seksueel verlangen ervaren. Of dat we weinig enthousiasme ervaren tijdens de seks. Daarnaast kunnen we het normaal vinden dat vrouwen vaak niet klaarkomen. Of dan alleen via direct contact van de clitoris. En dat vrouwen langer nodig hebben om seksueel opgewonden te worden. Of dat de man juist snel klaarkomt. En zo zijn er dus nog veel meer dingen te noemen. Allemaal verhalen die we voor waar hebben aangenomen.

Seksuele balans

Dit is dus niet verkeerd. Het kan jouw waarheid zijn. Maar dat hoeft dus niet. Waardoor je hiermee jezelf seksueel tekort kan doen. En dit dan zonder het zelf te weten. Elk verhaal kun je veranderen. Het is maar net waar je in wilt geloven. Geloof je dat het mogelijk is om inspirerende seks te ervaren? Ongeacht je verleden. Of hou jij je liever vast aan je verleden? En laat jij jouw verleden jouw toekomst bepalen?

Een zuivere verbinding met je eigen seksualiteit is belangrijk. Zodat jouw beeld over seks je seksleven niet negatief beïnvloed. Maar juist positief. En hierdoor in de buurt komt van wat je allemaal kan ervaren. Dus hoe seks voor jou kan zijn. Wanneer jij jezelf weer in seksuele balans hebt gebracht. Zodat je seksuele voldoening gaat ervaren. En inspirerende seks. Dit is gelijk aan buitengewoon lekkere, plezierige, bovenzintuigelijke en levensveranderende seks. Waardoor je ook een stimulerend liefdesleven gaat ervaren.

Gerelateerde artikelen

Seksuele problemen vanuit een spiritueel perspectief

Seksuele verwaarlozing en emotionele verwaarlozing

Seksuele bevrijding van jezelf ervaren

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven