Seksueel tevreden zijn zonder partner

Seksueel tevreden zijn zonder partner

seksueel tevreden

Seksueel tevreden zijn zonder partner is echt mogelijk. Het gaat namelijk voornamelijk om het verlangen in plaats van over de bevrediging. Niet dat bevrediging niet goed is of niet mag, maar het gaat voornamelijk om het proces. Het accepteren van deze verlangens en dan komt de bevrediging vanzelf. Het proces van verlangen en opwinden geeft veel energie. Alles wordt super gevoelig en intens. Dit gevoel kun je uren behouden. Door niet meer te focussen op de bevrediging, maar juist op het proces. Het mooie hiervan is dat de bevrediging of het resultaat niet vast staat en dus ook geen teleurstelling zal vormen. Want alles is goed. Of je nu wel of niet een orgasme krijgt.

Seksueel tevreden zij

Seksueel tevreden zijn heeft namelijk niet zo veel te maken met het orgasme, hoe vaak of hoe intens. Het gaat om het genieten van je lichaam. Elke plekje van je lichaam en ook in je vagina. Het is een ontdekkingsreis. En hierdoor zul jij jezelf meer gaan openen voor alle mogelijkheden van plezier. En plezier zorgt voor tevredenheid. Je lichaam wordt namelijk hierdoor sensitiever. En dit sensitiever worden heeft niet alleen invloed op je seksleven. Maar ook op andere gebieden in je leven. Want doordat jij opener bent, zul je alles anders gaan ervaren. Je zult veel meer gaan voelen.

En dit is belangrijk omdat we juist hebben geleerd om minder te voelen. Maar alleen door te voelen, kunnen we in verbinding met onszelf zijn. Tijdens het hebben van seks, komen er als het goed is enorm veel emoties vrij. In eerste instantie oude emoties. Want die zitten allemaal opgeslagen in ons lichaam. En met name in onze vagina en braamoedermond. Deze emoties zijn vaak niet vrijgelaten omdat we onszelf niet bewust aanraken of alleen met als doel om klaar te komen.

Door al die emoties vrij te laten, ontstaat er ruimte voor nieuwe emoties. Alles wat je op dat moment voelt tijdens de seks. En alles is goed, het is wie je bent. Dus door dit alles te accepteren, zul je veel eerder tot een orgasme komen. En dit zorgt voor seksuele tevredenheid. Het geeft echte diepe ontspanning en dus ook energie. Wanneer seks je geen energie geeft, ben je meestal te veel gericht geweest op het orgasme.

Gerelateerde artikelen

Seksueel genot is je eigen verantwoordelijkheid

Seksuele frustatie ontstaat door emotionele spanning

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen

Seksueel afhankelijk zijn van je partner is…

Seksuele bevrijding van jezelf ervaren

Seksuele voldoening en inspirerende seks is ook voor jou mogelijk

Ervaar het zelf. Het online coachtraject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is al vanaf €15,- te bestellen.