Seksuele samensmelting is ook energetisch

Seksuele samensmelting is ook energetisch

seksuele samensmelting

Tijdens de seksuele samensmelting komen de mannelijke en vrouwelijke energie in balans. Waardoor er één energieveld wordt gecreërd. En dit zorgt voor het ultieme eenheidsgevoel, het volledig in elkaar opgaan. Helaas gebeurt dit niet altijd tijdens het hebben van seks met je partner. Een voorwaarde is namelijk dat beide energiefrequenties al nagenoeg hetzelfde zijn. Want wanneer jij of je partner je energiefrequentie gaat verlagen, voelt de verbinding niet meer goed.

Dezelfde energiefrequentie betekent zowiezo dat er seksuele aantrekkingskracht is. Omdat je op één lijn zit. Het is dan makkelijker om echt verbinding te maken. Dit geeft een gevoel van veiligheid, ontspannenheid, tevredenheid en levendigheid. En om deze aantrekkingskracht te behouden is het belangrijk om regelmatig seks te hebben met je partner. Zodat jullie energiefrequentie ook hetzelfde blijft.

Seksuele samensmelting

Natuurlijk helpt elkaars hand vasthouden of knuffelen ook. Maar seks is toch van een heel ander niveau. De seksuele samensmelting heeft een hele andere intentie dan elkaars hand vasthouden, zeker wanneer het vanuit Liefde is. Dit kan zowel bewust of onbewust zijn. De intentie om onszelf volledig kwetsbaar op te stellen. Door verbinding te maken met de bron van onze levensenergie of levenskracht. En om vanuit deze verbinding met onszelf, verbinding met onze partner te maken. Bij het liefdevol omgaan met onze seksualiteit hoort ook het uiten van onze seksuele verlangens. Dit gaat trouwens niet over de bevrediging ervan. Maar om het toestaan van het verlangen en het genieten van het verlangen. Het toestaan en uiten op zich zet de energie in beweging. Wat juist weer de verbinding met onze partner versterkt.

Seks met je partner zorgt er dan voor dat onze levensenergie goed gaat stromen. En zodra we deze energie continue laten stromen, ontstaat er het gevoel van verliefd zijn. Een combinatie van Liefde en aantrekkingskracht. Ik heb het hier niet over de ego Liefde, maar natuurlijk over de onvoorwaardelijk Liefde. Die Liefde van jezelf, die je wilt delen. Puur omdat je overstroomt van de Liefde. Tijdens het seksueel samensmelten stemmen beide energieën zich op elkaar af. En de energie van onze partner kun je nog dagen vasthouden. Dus let erop dat je seksuele partner ongeveer dezelfde energiefrequentie heeft. Want dit kan gevolgen hebben voor onze frequentie.

Verschil in energiefrequentie

Wanneer je seksueel samensmelt met een partner die een veel lagere energiefrequentie heeft, is het lastiger om echt verbinding te maken. Je zit immers niet meer op één lijn. Dit gaat over jullie ideeën en verlangens wat betreft seks. Zoals niet meer dezelfde standjes willen of één van jullie heeft het liever zachter of juist harder, langzaam of sneller. En zonder de seksuele aantrekkingskracht kan de seks gaan voelen als seks alleen om de seks. Hiermee bedoel ik dat het dan gaat draaien om het bevredigen van een (seksuele) behoefte. Waardoor de zin in seks met elkaar minder zal worden. Het gaat dan vaak als een verplichting voelen, omdat er veel minder plezier en genot is.

Gerelateerde artikelen

Onvoorwaardelijke Liefde is zuivere energie

Seksuele bewustwording en lichaamsbewustzijn

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seksuele dynamiek tussen de man en vrouw

Seksuele voldoening en inspirerende seks is ook voor jou mogelijk

Ervaar het zelf. Het online coachtraject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is al vanaf €15,- te bestellen.