Seksueel samensmelten heeft energetisch gezien gevolgen

Seksueel samensmelten heeft energetisch gezien gevolgen

seksueel samensmelten

Tijdens het seksueel samensmelten stroomt de energie van je partner door je eigen lichaam en andersom. Waardoor er één energieveld wordt gecreërd. En dit kan zorgen voor het ultieme eenheidsgevoel, het volledig in elkaar opgaan. Maar vaak gebeurt dit niet tijdens het hebben van seks met je partner. Een voorwaarde is namelijk dat beide energiefrequenties nagenoeg hetzelfde zijn. Want wanneer jij of je partner je energiefrequentie gaat verlagen, voelt de verbinding niet meer goed.

De hoogte van je energiefrequentie bepaalt in hoeverre je in verbinding met de Liefde bent. Het is dan makkelijker om echt verbinding te maken. Dit geeft een gevoel van veiligheid, ontspannenheid, tevredenheid en levendigheid. En om deze Liefde te kunnen laten stromen is het belangrijk om regelmatig seks te hebben met je partner. Zodat jullie energiefrequentie ook hetzelfde blijft.

Seksueel samensmelten

Natuurlijk helpt elkaars hand vasthouden of knuffelen ook. Maar seks is toch van een heel ander niveau. Het seksueel samensmelten heeft een hele andere intentie dan elkaars hand vasthouden, zeker wanneer het vanuit Liefde is. Dit kan zowel bewust of onbewust zijn. De intentie om jezelf volledig kwetsbaar op te stellen. Door verbinding te maken met de bron van je levensenergie of levenskracht.

En om vanuit deze verbinding met jezelf, verbinding met je partner te maken. Bij het liefdevol omgaan met je seksualiteit hoort ook het uiten van onze seksuele verlangens. Dit gaat trouwens niet over de bevrediging ervan. Maar om het toestaan van het verlangen en het genieten van het verlangen. Het toestaan en uiten op zich zet de energie in beweging. Wat juist weer de verbinding met je partner versterkt.

Seks met je partner zorgt er dan voor dat je levensenergie goed gaat stromen. En zodra je deze energie continu laat stromen, ontstaat er een gevoel van verliefd zijn. Een combinatie van Liefde en aantrekkingskracht. Niet de ego Liefde, maar natuurlijk over de onvoorwaardelijk Liefde.

Die Liefde van jezelf, die je wil delen. Puur omdat je overstroomt van de Liefde. Tijdens het seksueel samensmelten stemmen beide energieën zich op elkaar af. En de energie van je partner kun je nog dagen vasthouden. Dus let erop dat je seksuele partner ongeveer dezelfde energiefrequentie heeft. Want dit kan gevolgen hebben voor jouw frequentie.

Verschil in energiefrequentie

Wanneer je seksueel samensmelt met een partner die een veel lagere energiefrequentie heeft, is het lastiger om echt verbinding te maken. Je bent immers niet meer op één lijn. Dit gaat over de Liefde. Heeft je partner een lagere frequentie dan is diegene behoeftiger en minder liefdevol. De seks gaat dan niet meer om het laten stromen van de Liefde.

Maar om het ego te bevestigen. En zonder de Liefde kan de seks gaan voelen als seks alleen om de seks. Hiermee bedoel ik dat het dan gaat draaien om het bevredigen van een (seksuele) behoefte. Waardoor de zin in seks met elkaar minder zal worden. Het gaat dan vaak als een verplichting voelen, omdat er veel minder plezier en genot is.

Gerelateerde artikelen

Onvoorwaardelijke Liefde is zuivere energie

Seksuele bewustwording en lichaamsbewustzijn

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seksuele dynamiek tussen de man en vrouw