Seksueel contact vanuit een open lichaam, hart, geest en ziel

Seksueel contact vanuit een open lichaam, hart, geest en ziel

seksueel contact

Seksueel contact vanuit de Liefde in jezelf ontstaat door een open lichaam, hart, geest en ziel. Waardoor je tijdens deze seks volledig in lijn bent met je ware zelf. Want wanneer je seks met een open ziel, geest, hart en lichaam hebt, is dit één van de beste ervaringen in het leven. Omdat je volledig jezelf kunt zijn en helemaal op kunt gaan in het moment.

Seksueel contact

De Liefde die je ervaart, is magisch. En daar gaat het om. Niet alleen tijdens seksueel contact, maar dit geldt voor alle momenten in je leven. Je associeert misschien Liefde met je hart. Maar Liefde beperkt zich niet tot het hart. Het stroomt ook in je ziel, geest en lichaam. Want het is allemaal met elkaar verbonden. Het ene kan niet zonder het andere. En zodra alles mee mag en kan doen ontstaat inspirerende seks.

Open lichaam

Een open lichaam zorgt voor het ervaren van seksueel herstel. Omdat de stromende seksuele Liefde zorgt voor seksuele ontspannenheid. Dit is dus zonder spanningen. Aantrekkingskracht op basis van het lichaam betekent dat je elkaar “lekker” vindt. En dit gaat over de mate van aantrekkelijkheid van de geur, smaak, het uiterlijk en de stem van de ander. Waardoor jij jouw aandacht richt op het genot via alle zintuigen tijdens de seks.

Open hart

Een open hart zorgt voor het ervaren van seksueel verlangen. Omdat de stromende seksuele Liefde zorgt voor seksuele levendigheid. Dit is dus zonder verwachtingen. Aantrekkingskracht op basis van het hart betekent dat je elkaar “lief” vindt. En dit gaat over het op dezelfde manier omgaan met emoties. Waardoor je beiden de aandacht richt op wat je gevoelsleven tijdens de seks.

Open geest

Een open geest zorgt voor het ervaren van seksueel enthousiasme. Omdat de stromende  seksuele Liefde zorgt voor seksuele tevredenheid. Dit is dus zonder oordelen. Aantrekkingskracht op basis van de geest betekent dat je elkaar “mooi” vindt. En dit gaat over het hebben van dezelfde manier waarop naar het leven gekeken wordt. Waardoor je beiden de aandacht richt op de mogelijkheden tijdens de seks.

Open ziel

Een open ziel zorgt voor het ervaren van seksueel vertrouwen. Omdat de stromende seksuele Liefde zorgt voor seksuele veiligheid. Dit is dus zonder angsten. Aantrekkingskracht op basis van de ziel betekent dat je elkaar “slim” vindt. En dit gaat over het hebben van hetzelfde bewustzijnsniveau. Waardoor je beiden de aandacht richt op de overvloed tijdens de seks.

Gerelateerde artikelen

Seksuele openheid zorgt voor verbondenheid

Seksuele waarheid is altijd persoonlijk

One night stand kan veel intimiteit bevatten

Seksueel samenspel is geven en ontvangen

Trio van Liefde, Passie en Seks voor onvergetelijke momenten