Seksualiteit en spiritualiteit: expressie van je ware zelf

Seksualiteit en spiritualiteit: expressie van je ware zelf

seksualiteit en spiritualiteit

Wanneer seksualiteit en spiritualiteit samenkomen ontstaat er bevrijding. Alle bevrijdende momenten bevatten een expressie van je ware zelf. Waarin jij en jouw partner volledig samensmelten in het huidige moment. Er zijn geen grenzen meer en dus volledige vrijheid. De vrijheid om jezelf te zijn en hierdoor jezelf te verbinden met je partner. Je ziel, geest, hart en lichaam doen allemaal mee.

Seksualiteit en spiritualiteit

Het gaat niet meer alleen meer om de woorden of daden. Of de perfecte manier van zoenen of aanraken. Maar het gaat om het samen Zijn. Puur om de Liefde tussen jou en je partner te laten stromen via alles wat je doet. Dus ook tijdens de seks. Zodat alles een uiting is van de Liefde in jezelf.

De zelfexpressie van je ware seksuele zelf. Waarbij jouw ego (angst, oordeel, verwachting en spanning) op de achtergrond raakt. Er hoeft niets en eigenlijk kan alles. Zolang jullie beiden liefdevol zijn. Er hoeft niets bewezen te worden. Of gepresteerd te worden. Dus door seksualiteit en spiritualiteit samen te laten komen, geeft dit jou alle vrijheid om jezelf te zijn en te uiten.

Inspirerende seks

Dankzij deze zelfexpressie ontstaat inspirerende seks. Waardoor het altijd onvergetelijke seks is. Je denkt er vaak en met plezier aan terug. En je wilt er ook meer van. Gelukkig kun je dit zelf creëren. Zolang jij hier tijd voor vrij maakt, met je volledige aandacht aanwezig bent en de juiste intentie hebt. Zodat de seks buitengewoon lekker, plezierig, bewust en bovenzintuigelijk is.

Wie wil dit nu niet? Maar inspirende seks is nog meer. Het is ook schaamtevrij, magisch en ultiem samensmeltend. Fijnere seks bestaat er volgens mij niet. En dit heeft niets te maken met seksstandjes of orgasmes. Het ontstaat als je een zuivere seksuele verbinding met jezelf hebt.

Gerelateerde artikelen

Spirituele seks is verslavend in positieve zin

Seksuele bevrijding van jezelf ervaren

Seksuele bewustwording en lichaamsbewustzijn

Onvoorwaardelijke Liefde is zuivere energie

Seksuele dynamiek tussen de man en vrouw

Seksueel geluk is ook voor jou mogelijk

Wil je een eerste stap zetten naar seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven? Meld je dan aan voor de gratis online mini cursus “Ontwaak de seksuele Liefde in jezelf“.