Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

seksualiteit

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht ofwel krachtige levensenergie. Seksuele energie bestaat in mijn ogen niet. Seksuele energie is voor mij hetzelfde als levensenergie. Er is maar één soort energie in ons lichaam, namelijk de levensenergie. Deze energie zit in ons allemaal. Energie is energie. Liefde verhoogt de frequentie en emotionele pijn verlaagt de frequentie. Omdat onze natuurlijke staat van zijn Liefde is. En om terug te keren naar deze natuurlijke staat van Liefde, hebben we een zuivere verbinding met onze seksualiteit nodig.

Seksualiteit

We kunnen geen Liefde zijn als we onze seksualiteit negeren of veroordelen. Een vrouw hoeft niet meer bang te zijn voor haar eigen seksualiteit. Ze mag er juist meer gebruik van maken. Maar ook mannen mogen er in mijn ogen meer voor openstaan. Zonder een zuivere verbinding met onze seksualiteit hebben we geen krachtige levensenergie.

We zijn seksuele wezens. Seksualiteit is onze oorsprong. Zonder seks tussen onze ouders zouden we niet eens bestaan. Dus seks is iets wat bij het leven hoort. Zonder zou er geen leven zijn. Maar seksualiteit is meer dan het hebben van seks. Het is naast het fysieke ook juist een emotioneel, mentaal en zelfs een spiritueel iets. Omdat het over de verbinding met onszelf gaat. Een zuivere verbinding bestaat niet zonder een zuivere seksuele verbinding.

Verbinding met onszelf

Seks gaat niet alleen over genot of voortplanting. Het is de ultieme spiegel voor onszelf. Omdat we tijdens het hebben van seks enorm kwetsbaar zijn. We zijn volledig naakt, zowel letterlijk als figuurlijk. Onze seksuele verlangens houden we liever voor onszelf. We schamen ons voor ons lichaam. En we hebben veel belemmerende gedachten die ons remmen. Zoals hoe we denken dat seks eruit moet zien. Net zoals hoe vaak en waar. Welke posities, hard of zacht.

We hebben overal een oordeel over. En we hebben verwachtingen over onze partner. Angsten en spanningen omdat we de controle willen behouden. Maar juist het overboord gooien van deze remmingen zorgt voor zoveel meer diepgang. Waardoor echte verbinding kan ontstaan. Seks alleen om de seks bestaat voor mij ook eigenlijk niet. Want de manier waarop we seks hebben, zegt enorm veel over onszelf. Er zit altijd wel een (emotionele) reden achter. Zoals vrijheid willen ervaren, ontspanning of juist als afleiding van onze emoties. Ik denk dat ons seksleven een afspiegeling is van onze relatie. En zelfs van ons leven. Hoe we in het leven staan. Een open of gesloten hart heeft tenslotte invloed op je seksleven en op je dagelijkse leven.

Gerelateerde artikelen

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksuele problemen vanuit een spiritueel perspectief

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele dynamiek tussen de man en vrouw

Seksleven veranderen van saai naar inspirerend

 

Seksuele voldoening en inspirerende seks is ook voor jou mogelijk

Ervaar het zelf. Het online coachtraject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is al vanaf €15,- te bestellen.