Seksualiteit is de bron van jouw levenskracht

Seksualiteit is de bron van jouw levenskracht

seksualiteit

Seksualiteit is de bron van jouw levenskracht ofwel krachtige levensenergie. Seksuele energie is hetzelfde als levensenergie. Deze energie zit in ons allemaal. En Liefde verhoogt de frequentie en emotionele pijn verlaagt de frequentie. Omdat je natuurlijke staat van zijn Liefde is. En om terug te keren naar deze natuurlijke staat van Liefde, heb je een zuivere verbinding met je eigen seksualiteit nodig.

Seksualiteit

Je kunt geen Liefde zijn als je jouw seksualiteit negeert of veroordeelt. Een vrouw hoeft niet meer bang te zijn voor haar eigen seksualiteit. Ze mag er juist meer gebruik van maken. Maar ook mannen mogen er meer voor openstaan. Zonder een zuivere verbinding met je seksualiteit heb je geen krachtige levensenergie. Iedereen is een seksueel wezen. Seksualiteit is de oorsprong. Zonder seks tussen zou de mens niet eens bestaan. Dus seks is iets wat bij het leven hoort. Zonder zou er geen menselijk leven zijn.

Maar seksualiteit is meer dan het hebben van seks. Het is naast het fysieke ook juist een emotioneel, mentaal en zelfs een spiritueel iets. Omdat het over de verbinding met jezelf gaat. Een zuivere verbinding met je ware zelf kan niet zonder een zuivere seksuele verbinding met jezelf bestaan.

Verbinding met jezelf

Seks gaat niet alleen over genot of voortplanting. Het is de ultieme spiegel van jezelf. Omdat je tijdens het hebben van seks enorm kwetsbaar bent. Je bent volledig naakt, zowel letterlijk als figuurlijk. Je seksuele verlangens houdt je vaak liever voor jezelf. Door je angst voor afwijzing.

Er is vaak schaamte voor het lichaam. En je hebt vaak belemmerende gedachten die je remmen. Zoals hoe je denkt dat seks eruit moet zien. Net zoals hoe vaak en waar. Welke posities, hard of zacht. Je hebt er onbewust vaak toch een oordeel over. En je hebt hierdoor verwachtingen over je partner. Angsten en spanningen omdat je de controle wil behouden.

Maar juist het overboord gooien van deze remmingen zorgt voor zoveel meer diepgang. Waardoor echte verbinding kan ontstaan. Seks alleen om de seks bestaat ook eigenlijk niet. Want de manier waarop je seks hebt, zegt enorm veel over jezelf. Er zit altijd wel een (emotionele) reden achter.

Zoals vrijheid willen ervaren, ontspanning of juist als afleiding van je emoties. Je seksleven is een afspiegeling van de verbinding met jezelf. En zelfs van je leven. Hoe je in het leven staat. Een open of gesloten hart heeft tenslotte invloed op je seksleven en op je dagelijkse leven.

Gerelateerde artikelen

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksuele problemen vanuit een spiritueel perspectief

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele dynamiek tussen de man en vrouw

Seksleven veranderen van saai naar inspirerend