Seks is wel belangrijk in je liefdesleven

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven

seks belangrijk

Seks is wel belangrijk in je leven. Omdat het de basis is voor een stimulerend liefdesleven. Vaak denk je dat een stimulerend liefdesleven voor inspirerende seks zorgt. En hoewel (zelf)Liefde de basis is van inspirerend seks, kan een stimulerend liefdesleven alleen ontstaan wanneer je inspirerende seks ervaart. Seks wordt meestal gezien als iets extra’s. Vaak is geleerd dat seks eigenlijk niet zo belangrijk is. Dat seks oppervlakkig is. Waardoor je hier dan over het algemeen minder aandacht aan besteedt.

Seks is helend

Echter seks is een ultiem verbindend, verdiepend en helend aspect van de Liefde. En dit zorgt er met name voor dat je jezelf heel en compleet voelt. Omdat je je dan niet meer laten meeslepen door jouw emoties. Waardoor je geïrriteerd, gefrustreerd en emotioneel behoeftig wordt. Dankzij een verbinding met je eigen seksualiteit vanuit Liefde ben je emotioneel in balans. En voor alle duidelijkheid een zuivere seksuele verbinding begint zonder partner.

Het gaat namelijk altijd eerst om de verbinding die je met jezelf hebt, inclusief de seksuele. Dit kan dus een verbinding vanuit Liefde of angst zijn. Wanneer je een seksuele verbinding vanuit Liefde met jezelf hebt, kan jouw liefdesleven pas veranderen in een stimulerend liefdesleven. Omdat jij dan jezelf stimuleert om jezelf alles te geven wat je nodig hebt. Zowel emotioneel als seksueel. Je bent dan niet meer afhankelijk van je partner. En hierdoor kan de sekuele Liefde stromen in jezelf.

Seks is verbindend

Seks en emoties zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met elkaar via je 2e chakra. En als jij jezelf alles geeft, ervaar je voldoening, vrede en vervulling. Dit geven gaat er dus niet om dat je iets via je partner probeert te krijgen. Zoals Liefde, bevestiging, acceptatie of waardering. Dit geven aan jezelf betekent dat je goed voor jezelf zorgt. Jezelf de Liefde geeft die je nodig hebt. Want alleen hierdoor is onvoorwaardelijke Liefde in een relatie mogelijk.

Alles wat je vanuit pure Liefde doet heeft een hoge energiefrequentie. Dus wanneer je jouw seksualiteit niet omarmt of zelfs wegduwt verlaagt dit jouw energiefrequentie. Waardoor je dan niet in staat bent om de energiefrequentie van Liefde uit te stralen. Ook al doe je iets “liefs” wat op Liefde lijkt, het mist wel de frequentie van de Liefde. En hierdoor verspreid je ook geen Liefde. Dus zonder een zuivere verbinding met jezelf of met je eigen seksualiteit, kun je geen Liefde uitstralen.

Seks is verdiepend

Niet tijdens de seks en niet naar je partner toe. Vandaar dat een stimulerend liefdesleven begint met inspirerende seks. Seks zonder deze Liefde is vaak saai. Want je durft niet jezelf te zijn. Bang voor afwijzing, op zoek naar goedkeuring van je partner en dus vooral zo veilig mogelijk. Want alleen wanneer jij jouw seksualiteit omarmt hebt, ervaar je de heelheid en compleetheid in jezelf. Het is een wezenlijk onderdeel van jezelf. Door alles in jezelf te omarmen kun je Liefde uitstralen in alles wat je doet.

Seks met je partner is dan een verdieping van de bestaande verbinding met je partner. Zonder dat je iets via je partner probeert te krijgen. Het gaat dan puur om de seksuele Liefde te laten stromen. Waardoor de seks niet meer saai is, maar puur een expressie van je ware zelf. Waarin jij en je partner hierdoor elkaar kunnen uitdagen om de grenzen op te zoeken, uit je comfortzone te stappen en te experimenteren. Het gaat dan niet meer om goed of fout. Maar puur om de vrijheid van jezelf zijn en jezelf ontdekken via je partner.

Gerelateerde artikelen

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksuele gezondheid en de Liefde voor je vagina

Seksueel ontwaken voor een gelukkiger leven

Seksuele balans herstellen is belangrijk

Seksuele bevrijding van jezelf ervaren