Seks is wel belangrijk in je liefdesleven

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven

seks belangrijk

Seks is wel belangrijk in ons leven. Omdat het de basis is voor een stimulerend liefdesleven. Vaak denken we dat een stimulerend liefdesleven voor inspirerende seks zorgt. En hoewel (zelf)Liefde de basis is van inspirerend seks, kan een stimulerend liefdesleven alleen ontstaan wanneer je inspirerend seks ervaart. Seks wordt meestal gezien als iets extra’s. Omdat we geleerd hebben dat het eigenlijk niet zo belangrijk is. Dat seks oppervlakkig is. Waardoor we hier dan minder aandacht aan besteden.

Seks is helend

Echter seks is een ultiem verbindend en helend aspect van de Liefde. En dit zorgt er met name voor dat we ons heel en compleet voelen. Omdat we ons dan niet meer laten meeslepen door onze emoties. Waardoor we geïrriteerd, gefrustreerd en emotioneel behoeftig worden.

Dankzij een verbinding met onze seksualiteit vanuit Liefde zijn we emotioneel in balans. En voor alle duidelijkheid een zuivere seksuele verbinding begint zonder partner. Het gaat namelijk altijd om de verbinding die je met jezelf hebt, inclusief de seksuele. Dit kan dus een verbinding vanuit Liefde of angst zijn.

Wanneer je een seksuele verbinding vanuit Liefde met jezelf hebt, kan jouw liefdesleven pas veranderen in een stimulerend liefdesleven. Omdat jij dan jezelf stimuleert om jezelf alles te geven wat je nodig hebt. Zowel emotioneel en seksueel. Je bent dan niet meer afhankelijk van een ander. En kan de sekuele Liefde stromen.

Seks is verbindend

Seks en emoties zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met elkaar via ons 2e chakra. En als jij jezelf alles geeft, ervaar je voldoening, vrede en vervulling. Dit geven gaat er dus niet om dat je iets via anderen probeert te krijgen. Zoals Liefde, bevestiging, acceptatie of waardering.

Want hierdoor is onvoorwaardelijke Liefde in een relatie niet mogelijk. Alles wat je vanuit pure Liefde doet heeft een hoge energiefrequentie. Dus wanneer je jouw seksualiteit niet omarmt of zelfs wegduwt verlaagt dit jouw energiefrequentie. Waardoor je dan niet in staat bent om de energiefrequentie van Liefde uit te stralen.

Ook al doe je iets “liefs” wat op Liefde lijkt, het mist wel de frequentie van de Liefde. En hierdoor verspreid je ook geen Liefde. Dus zonder een zuivere verbinding met jezelf of met je eigen seksualiteit, kun je geen Liefde uitstralen.  Niet tijdens de seks en niet naar de ander toe. Vandaar dat een stimulerend liefdesleven begint met inspirerende seks.

Want alleen wanneer jij jouw seksualiteit omarmt hebt, ervaar je de heelheid en compleetheid in jezelf. En kun je Liefde uitstralen in alles wat je doet. Seks met een ander is dan een verdieping van de bestaande verbinding. Zonder dat je iets via de ander probeert te krijgen. Het gaat dan puur om de seksuele Liefde te laten stromen.

Gerelateerde artikelen

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksueel ontwaken voor een gelukkiger leven

Seksuele gezondheid en de Liefde voor je vagina

Seksuele balans herstellen is belangrijk

Seksuele bevrijding van jezelf ervaren

Seksueel geluk is ook voor jou mogelijk

Ervaar het zelf. Het online coachtraject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” zorgt voor seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven.