Emotionele heling via je eigen seksualiteit

Emotionele heling via je eigen seksualiteit

emotionele heling

Emotionele heling kan via het laten stromen van de seksuele energie in jezelf. Seksualiteit is namelijk ons eigen emotioneel helingsmechanisme. Zodat we emotioneel in balans komen. Emotioneel in balans zijn, betekent niet dat we geen “negatieve” emoties meer ervaren. Het betekent juist dat we alle emoties ervaren. Zonder ons ermee te identificeren. We gaan onze emoties niet meer uit de weg. Maar staan er volledig open voor. Want onze emoties hebben ons veel te vertellen. En door hier naar te luisteren, krijgen we meer zelfinzicht. Waardoor we bewust andere keuzes kunnen maken.

Emotionele heling

Emotionele heling is noodzakelijk als we emotioneel in balans willen komen. Zodat we ons geluk niet meer laten afhangen van iets buiten onszelf. En hierdoor kunnen we de controle loslaten. Waardoor we ontspannen in het leven staan. Geluk komt altijd van binnenuit. Het ervaren van geluk is een keuze. En is dus niet afhankelijk van onze emoties. Maar hiervoor moeten we wel eerst emotioneel in balans zijn.

Seksualiteit

Een zuivere seksuele verbinding met onszelf zorgt ervoor dat we ook emotioneel in balans zijn. Via ons tweede chakra is onze seksuele balans en emotionele balans onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer het ene in balans is, is het andere ook in balans. Of wanneer het uit balans is. Emotionele heling kan niet zonder seksuele heling. En seksuele heling kan niet zonder emotionele heling. Daarom besteed ik tijdens mijn coaching ook veel aandacht aan het emotionele naast het seksuele.

Vrouwen staan over het algemeen meer open voor emotionele heling. Omdat vrouwen meer bang zijn voor hun seksualiteit. Vrouwen hebben hierdoor eerder een gesloten geslacht. En mannen staan meer open voor seksuele heling. Omdat mannen meer bang zijn voor hun emoties. Mannen hebben hierdoor eerder een gesloten hart. Om echt van seks te kunnen genieten heb je beiden een open hart en een open geslacht nodig. Zodat de seksuele Liefde kan stromen. En hierdoor ga je seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven ervaren.

Gerelateerde artikelen

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Onvoorwaardelijke Liefde is zuivere energie

Seksualiteit en spiritualiteit: expressie van je ware zelf

Sekscoach of seksualiteitscoach nodig?

Sekscoaching vanuit een energetische benadering

Seksueel geluk is ook voor jou mogelijk

Wil je een eerste stap zetten naar seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven? Meld je dan aan voor de gratis online mini cursus “Ontwaak de seksuele Liefde in jezelf“.