Werkwijze online traject

Werkwijze online traject

De combinatie van seksualiteit en spiritualiteit is een liefdevolle weg naar seksuele heling. Zodat je een zuivere seksuele verbinding met jezelf vanuit onvoorwaardelijke Liefde gaat creëren.

Waardoor seksuele heling ontstaat. Seksuele heling is niets meer dan, alles wat je tegenhoudt, loslaten. Je bent namelijk altijd al heel en compleet. Dus je hoeft jezelf niet te verbeteren.

Seksuele heling

Online traject

Het traject “Inspirerende seks” zorgt ervoor dat je seksuele voldoening en seksueel geluk gaat ervaren. Als ook buitengewoon lekkere en plezierige seks. Bewuste, bovenzintuigelijke, schaamtevrije, magische en ultiem samensmeltende seks.

Dit traject bestaat uit 8 modules. De module Start en 7 opeenvolgende chakra modules. Elke module bouwt verder op de vorige module met een eigen aspect.

De modules zijn zo opgebouwd dat je begint met het zuiver maken van de verbinding met je eigen seksualiteit vanaf het eerste chakra. Want elk chakra telt mee.

Hoe zuiverder jouw energie is, hoe meer jij de seksuele Liefde in jezelf kunt laten stromen. Elke module bestaat uit 3 delen met geschreven teksten en oefeningen.

Het eerste deel heeft als doel bewust te worden. Het tweede deel is gericht op het loslaten. En het derde deel heeft als doel het openen van jezelf.

Seksuele heling

Voordelen online traject

Het online traject is “altijd en overal” beschikbaar voor je. Hierdoor creëer je in je eigen tempo een zuivere seksuele verbinding met jezelf. En wanneer je daar behoefte aan hebt kun je de module(s) nogmaals bekijken.

Het online traject is effectief door de uitgebreide geschreven informatie en bijbehorende eenvoudige oefeningen. De oefeningen zijn zo opgesteld dat je deze kunt toepassen op jouw persoonlijke situatie.

De modules zijn overzichtelijk ingedeeld in 3 delen. Zodat je stap voor stap wordt meegenomen in het hele helingsproces. En tijdens dit proces leer jij jezelf te geven wat je nodig hebt vanuit de Liefde in jezelf.

Je bent dan niet meer afhankelijk van iemand anders of een coach om je begrepen, gesteund of geliefd te voelen. Omdat je hier zelf de verantwoordelijkheid voor gaat nemen wat de basis is voor jouw seksuele heling.

Meer informatie

Methode online traject

Speciaal bericht voor jou

Modules online traject

Het online traject

Bestel het online traject

­