Seksuele vrijheid voor meer spontaniteit

Seksuele vrijheid voor meer spontaniteit

Module 5 van het online traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” zorgt voor meer seksuele vrijheid en spontaniteit waardoor schaamtevrije seks ontstaat.

Schaamtevrije seks

Dit is seks waarin we onszelf kunnen laten gaan. En ontstaat wanneer er seksuele vrijheid is en er dus geen regels meer zijn. Zodat spontaniteit het gevolg is. Regels ontstaan namelijk vanuit een beperkte omgeving waar geen ruimte is voor ware zelfexpressie. Waardoor we niet de grootsheid kunnen ervaren. Omdat we wat de ander doet of zegt persoonlijk opvatten. En dit heeft veel invloed op hoe we uiteindelijk seks ervaren. Zodra we onszelf niet kunnen uiten, sluiten we onszelf af. En hierdoor raken we uit de verbinding met onszelf en anderen. Waardoor er geen schaamtevrije seks mogelijk is.

seksuele vrijheid

Seksuele vrijheid

Seksuele vrijheid creëren we zelf. Dit is de vrijheid om jezelf te zijn en te uiten. En dit kan niet zonder grenzeloosheid. Grenzeloosheid zorgt er namelijk voor dat we dan niet in een bepaald hokje te stoppen zijn. Waardoor we ons op een bepaalde manier hoeven te gedragen. Maar hiervoor moeten we de bestaande normen en waarden opnieuw bekijken en veranderen naar eigen inzicht. Zodat dat we ons kunnen uiten vanuit Liefde. En we de grootsheid kunnen ervaren in de meeste situaties.

Indien we verandering willen, moeten we eerst zelf veranderen. Onze regels kunnen we alleen vanuit Liefde transformeren. Door onze regels vanuit Liefde te gaan zien. En dankzij deze transformatie leren we spontaan te zijn en een nieuwe wereld te creëren. Waardoor we van de 3e dimensie, het klein denken naar de 5e dimensie, het groots denken gaan. We hebben alleen regels nodig als we de ander of onszelf niet vrij kunnen laten. Als we willen bepalen wat de ander wel of niet mag doen. Of onszelf bepaalde regels opleggen. Omdat we denken dat het zo hoort. Dat het Liefde is als we ons aan de regels van onze geliefde of onszelf houden. Maar hierdoor beperken we onszelf en de ander enorm. Liefde heeft geen regels nodig.

Seksuele spontaniteit

Dankzij seksuele spontaniteit komen we tot onze creativiteit. Wat we via de expressie van onszelf de wereld in brengen. Deze spontaniteit zorgt voor nieuwe ideëen. Zodat ons seksleven niet routinematig of saai is. Maar vol zit met verassingen. We hoeven niet de begaande paden te bewandelen. Want wat voor iemand anders een goede keus, hoeft niet een geschikte keus voor ons te zijn. We mogen zelf kiezen. Onze eigen manier van leven bedenken en ook daadwerkelijk leven. Waardoor we een nieuwe wereld creëren. Zodat we kunnen leven vanuit de grootsheid.

Spiritualiteit en seksualiteit

Wanneer we seksualiteit vanuit een spiritueel perspectief bekijken, zijn seksuele blokkades ontstaan door overtuigingen. Overtuigingen die niet in lijn zijn met onze ware zelf zorgen ervoor dat we geen zuivere seksuele verbinding met onszelf hebben. En dit heeft weer invloed op onze regels, gedachten, emoties en fysieke sensaties. Waardoor onze seksuele Liefde niet kan stromen.

Ruimte

We hebben ruimte nodig om onszelf te kunnen uiten. De grootte van deze ruimte geeft aan of we een liefdevolle verbinding met onze ware zelf hebben of niet. Een beperkte ruimte wil zeggen dat er heling nodig is. En wanneer we een grote ruimte ervaren, zijn we liefdevol. Liefdevol zijn zorgt ervoor dat we onszelf kunnen zijn. Het licht in onszelf kunnen laten schijnen. Zodat we de Liefde kunnen uitstralen die we werkelijk zijn. Zonder ons tegen te laten houden door de regels van anderen of onszelf. Een beperkte ruimte die krap aanvoelt, betekent dat we op een niet resonerende plek zijn. En zullen we eerst de ruimte in onszelf moeten vrijmaken om vervolgens deze ruimte met anderen te kunnen delen.

Regels

Seksuele regels ontstaan wanneer we onszelf in een te krappe ruimte hebben gestopt. Zodat we ons niet vrij kunnen bewegen. Beweging zorgt ervoor dat alles vrij kan stromen. Dat de energie niet vast komt te zitten. Regels daarintegen zorgen ervoor dat we niet spontaan kunnen zijn. Omdat we ons inhouden en onszelf niet laten zien of uiten. Waardoor ons seksleven op een ongewenste manier wordt beïnvloed. Regels houden ons gevangen. Gevangen in onze eigen wereld. Door hieruit te stappen, bevrijden we onszelf.

Saminisa Coaching

Online traject

Wanneer je belemmeringen ervaart in jouw seksleven vanwege seksuele regels, help ik je graag om deze te transformeren. Zodat je seksuele vrijheid gaat ervaren. En dankzij deze seksuele vrijheid ontstaat meer spontaniteit. Waardoor jij schaamtevrij seks gaat ervaren.

Door bewust te worden van de seksuele regels kun je deze gaan loslaten. En omdat dit een langdurig proces is, heb ik een snellere en effectievere manier ontwikkeld. Mijn Geloof, Hoop en Liefde methode. Je hoeft hiervoor niet je seksuele verleden op te rakelen. Je gaat uit van je huidige situatie. Je richt je op de regels die je seksleven op dit moment belemmeren. Waardoor je meer seksuele heling gaat ervaren. Jij bent het waard!

Deze module is direct na betaling beschikbaar. In de online winkel kun je deze module voor schaamte vrije seks kiezen met of zonder email contact ter extra ondersteuning.

Overige modules

Meer informatie over de andere modules van het online lees je via onderstaande linken.

Start – Heling seksuele zelf

1 – Buitengewoon lekkere seks

2 – Buitengewoon plezierige seks

3 – Buitengewoon bewuste seks

4 – Bovenzintuiglijke seks

6 – Magische seks

7 – Ultiem samensmeltende seks