Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf

Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf

Het online traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is geschikt voor jou als jij je eigen seksualiteit op een spirituele manier wilt beleven. Zodat je echte intimiteit en diepgang gaat ervaren tijdens de seks. Het maakt niet uit wat je verleden is. Of je nu gewoon méér wilt of een traumatisch ervaring hebt. Dit traject zorgt ervoor dat je (weer) seksueel geluk gaat ervaren doordat je trouw blijft aan je ware seksuele zelf.

Saminisa Coaching

Dit is een volledig individueel traject en bestaat uit 8 modules. De module Start is ter voorbereiding op de overige opeenvolgende 7 modules die gebaseerd zijn op de chakra’s. Na elke module is de volgende optioneel. Zodat je kunt kiezen tot hoever je wilt gaan. Tenzij je voor het totaalpakket kiest. Elke volgende module zorgt ervoor dat jouw seksuele energie ofwel levensenergie krachtiger gaat stromen. Omdat er steeds een ander deel van je seksualiteit ontwaakt en zuiver wordt gemaakt.

Modules

Start – Heling seksuele zelf

1 – Buitengewoon lekkere seks

2 – Buitengewoon plezierige seks

3 – Buitengewoon bewuste seks

4 – Bovenzintuiglijke seks

5 – Schaamtevrije seks

6 – Magische seks

7 – Ultiem samensmeltende seks

Elke module bestaat uit 3 delen (bewustworden, loslaten en openen) met bijbehorende oefeningen. En is gebaseerd op de Geloof, Hoop en Liefde methode zodat jij jouw gewonde seksuele zelf kunt helen. En je een seksuele verbinding met jezelf vanuit Liefde gaat creëren. Met als gevolg dat jij weer seksueel in balans komt. Waardoor jouw seksuele blokkades verdwijnen. En de seksuele Liefde gaat stromen.

Extra ondersteuning

Indien je kiest voor de extra variant van het traject, is er ook de mogelijkheid om per email contact op te nemen voor extra ondersteuning. Hierbij kun je denken aan inhoudelijke vragen met betrekking tot een oefening. Of persoonlijke ervaringen zoals moeilijkheden waar je tegen aanloopt en terugkerende situaties.

Het grote voordeel van de email ondersteuning is dat je relatief anoniem blijft. Zodat de drempel laag is om jezelf helemaal open te stellen en eerlijk te zijn. En je leert om je “probleem” zo helder mogelijk te omschrijven. Zodat je erg bewust wordt van je huidige situatie. Dit schrijven is op zich al helend. En mijn antwoord kun je rustig lezen en nalezen.

Deze email ondersteuning is onbeperkt. Door de weeks zal ik tussen 9.00 – 19.00 uur binnen 2 uur reageren. Ook in het weekend ben ik bereikbaar, al kan de reactietijd dan wat langer zijn. Tevens is er de mogelijkheid om indien gewenst een coachsessie te krijgen. Deze is los te bestellen in de online winkel. Dit kan zowel bij de basis als de extra variant.

Saminisa Coaching

Een zuivere seksuele verbinding is geen overbodige luxe. Het is juist belangrijk. Want hierdoor ga je meer Liefde uitstralen en verspreiden. Dit is niet alleen fijn voor jezelf, maar zeker ook voor je eventuele partner, kinderen en alle andere mensen om je heen.

Wil je ook een zuivere seksuele verbinding met jezelf, bekijk dan mijn online winkel voor de verschillende mogelijkheden. Jouw seksuele heling is belangrijk. Je bent het waard, blijf niet met je seksuele wonden rondlopen. Ook jij verdient het om seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven te ervaren.

Gerelateerde pagina’s

Seksuele verbinding vanuit Liefde is onmisbaar

Seksuele zelf kan gewond of gezond zijn

Seksuele heling van je gewonde zelf

Onvoorwaardelijke Liefde is zuivere energie

Seksuele Liefde ontwaken voor meer voldoening

Seksuele voldoening creëer je zelf

Seksuele blokkades transformeren is echt mogelijk

Tarieven online traject