Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf

Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf

Het online traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is geschikt voor jou als jij jouw seksualiteit op een spirituele manier wilt beleven. Zodat je seksuele voldoening, inspirerende seks en seksueel geluk gaat ervaren.

Het maakt niet uit wat je verleden is. Of je nu gewoon méér wilt of een traumatisch ervaring hebt. Dit traject zorgt ervoor dat je jouw seksualiteit gaat helen. Waardoor je trouw blijft aan je ware seksuele zelf.

Dit is een volledig individueel traject en bestaat uit 8 modules. De module Start is ter voorbereiding op de overige opeenvolgende 7 modules die gebaseerd zijn op de chakra’s. Na elke module is de volgende optioneel. Zodat je kunt kiezen tot hoever je wilt gaan.

Tenzij je voor het totaalpakket kiest. Elke volgende module zorgt ervoor dat jouw seksuele energie ofwel levensenergie krachtiger gaat stromen. Omdat er steeds een ander deel van je seksualiteit ontwaakt en zuiver wordt gemaakt.

Modules

Start – Heling seksuele zelf

1 – Buitengewoon lekkere seks

2 – Buitengewoon plezierige seks

3 – Buitengewoon bewuste seks

4 – Bovenzintuiglijke seks

5 – Schaamtevrije seks

6 – Magische seks

7 – Ultiem samensmeltende seks

Elke module bestaat uit 3 delen (bewustworden, loslaten en openen) met bijbehorende oefeningen. En is gebaseerd op de Geloof, Hoop en Liefde methode zodat jij jouw gewonde seksuele zelf kunt helen.

En je een seksuele verbinding met jezelf vanuit Liefde gaat creëren. Met als gevolg dat jij weer seksueel in balans komt. Waardoor jouw seksuele blokkades verdwijnen. En de seksuele Liefde gaat stromen.

Extra ondersteuning

Indien je kiest voor de extra variant van het traject, is er ook de mogelijkheid om per email contact op te nemen voor extra ondersteuning. Hierbij kun je denken aan inhoudelijke vragen met betrekking tot een oefening. Of persoonlijke ervaringen waar je tegen aanloopt en terugkerende situaties.

Het grote voordeel van de email ondersteuning is dat de drempel laag is om jezelf helemaal open te stellen en eerlijk te zijn. En je leert om je “probleem” zo helder mogelijk te omschrijven. Zodat je bewust wordt van je huidige situatie.

Deze email ondersteuning is onbeperkt. Tevens is er de mogelijkheid om indien gewenst een coachsessie te krijgen. Deze is los te bestellen in de online winkel. Dit kan zowel bij de basis als de extra variant.

Online traject

Wil je een zuivere seksuele verbinding met jezelf creëren? Bestel dan in de online winkel een totaalpakket met alle 8 modules of een losse module. Blijf niet met je seksuele wonden rondlopen. Jij verdient het om seksuele voldoening, inspirerende seks en seksueel geluk te ervaren.

Meer informatie

Seksuele voldoening creëer je zelf

Seksuele heling van je gewonde zelf

Tarieven online traject

Modules online traject

Seksuele blokkades transformeren