Seksuele ontvankelijkheid voor meer herstel

Seksuele ontvankelijkheid voor meer herstel

Module Start van het online traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” zorgt voor meer seksuele ontvankelijkheid en herstel omdat heling seksuele blokkades ontstaat.

Heling seksuele zelf

Dit is nodig om daadwerkelijk liefdevolle seks te kunnen hebben. Je seksuele zelf kan gewond of gezond zijn. Een gewond seksueel zelf ontstaat wanneer je geen liefdevolle seksuele verbinding met jezelf hebt. Deze liefdevolle verbinding met jezelf is de basis. En ontstaat wanneer er seksuele ontvankelijkheid is en er dus geen blokkade meer is. Zodat herstel hier een gevolg van is. Een blokkade ontstaat namelijk wanneer we niet in staat zijn om wat is of wat er gebeurd is te accepteren. Maar er tegen vechten. Waardoor we geen Liefde kunnen ervaren.

Omdat we onbewust ons vasthouden aan de gebeurtenis. We hebben niet geleerd om hier mee om te gaan. En dit heeft veel invloed op hoe we uiteindelijk seks ervaren. Zodra we onbewust zijn, sluiten we onszelf af. En hierdoor raken we uit de verbinding met onszelf en anderen. Waardoor we geen heling van ons seksuele zelf kunnen ervaren.

seksuele ontvankelijkheid

Seksuele ontvankelijkheid

Seksuele ontvankelijkheid creëren we zelf. Door onze blokkades te helen. En dit kan niet ontstaan zonder Liefde. Liefde is onze natuurlijke staat van zijn. Het is er altijd wanneer we bewust zijn van onze blokkades en deze accepteren. Waardoor een traumatische ervaring transformeert in een levensles.

Indien we verandering willen, moeten we eerst zelf veranderen. Onze blokkades kunnen we alleen vanuit Liefde transformeren. Door de blokkades vanuit Liefde te gaan zien. En dankzij deze transformatie gaan we de seksueel herstel ervaren. Omdat we alles in onszelf accepteren. Wat het ook is. Een blokkade is eigenlijk niets anders dan vastzittende energie. En is het gevolg van het gevecht wat we ervaren. Het niet willen ervaren. Iets vanuit Liefde bekijken, zorgt altijd voor de heling ervan. Dit betekent dat we altijd eerst alles moeten accepteren. Want anders kunnen we het niet helen.

Seksueel herstel

Seksueel herstel ontstaat als we weer in staat zijn om weer open te staan voor onze eigen seksualiteit. Zodat we onze seksualiteit gaan accepteren met al haar facetten in plaats van er tegen te gaan vechten. Zodra we de niet fijne ervaringen niet onder ogen willen komen, kunnen we ook niet de wel fijne ervaringen ervaren.

Seksueel herstel is echt mogelijk. Zolang we in staat zijn om onszelf te zijn en te laten zien. Dus dat we onself niet langer meer afwijzen, maar onszelf volledig accepteren. En hiermee ook alle ervaringen in ons leven zonder hier een oordeel over te hebben. Want alleen hierdoor kan ons lichaam zich gaan herstellen.

Spiritualiteit en seksualiteit

Wanneer we seksualiteit vanuit een spiritueel perspectief bekijken, zijn seksuele blokkades ontstaan door onze ervaringen en overtuigingen. Ervaringen en overtuigingen die niet in lijn zijn met onze ware seksuele zelf zorgen ervoor dat we geen zuivere seksuele verbinding met onszelf hebben. Wat weer invloed heeft op onze gedachten, emoties en fysieke sensaties. Waardoor onze seksuele Liefde niet kan stromen.

Energie

De energie die we ervaren laat ons weten of we een liefdevolle verbinding met onze ware zelf hebben of niet. Ervaren we een energieblokkade waardoor we niet het leven leiden wat we willen dan geeft dit aan dat er heling nodig is. Onze blokkades uiten zich altijd via ons lichaam. Ervaren we geen energieblokkades, dus we hebben een hoge energiefrequentie, dan zijn we liefdevol. Zodra we blokkades ervaren zijn we uit onze natuurlijke staat van zijn. Omdat deze blokkades van binnenuit onstaan. De wereld zoals we het ervaren is altijd een afspiegeling van onszelf.

Blokkades

Seksuele blokkades ontstaan wanneer we dus niet een gebeurtenis accepteren zoals die is. Of onszelf niet seksueel kunnen accepteren. Omdat we hier allemaal oordelen over hebben. Zodra we vechten tegen iets omdat we bang zijn voor de pijn, creëren we zelf deze blokkades. Door onbewust te zijn. Deze onbewustheid leidt vaak tot mindere ontvankelijkheid.

En we geven hierdoor de schuld aan een ander. Die heeft iets gedaan. Maar hierdoor geven wij ook onze heling uit handen. We maken de ander verantwoordelijk. Maar wat er gebeurt is, is niet meer te veranderen. Alleen de manier waarop we er tegenaan kijken is te veranderen. Vergeving van jezelf en de ander is daarom erg belangrijk.

Saminisa Coaching

Online traject

Wanneer je belemmeringen ervaart in jouw seksleven vanwege seksuele blokkades, help ik je graag om deze te transformeren. Zodat je seksuele ontvankelijkheid gaat ervaren. En dankzij deze seksuele ontvankelijkheid ontstaat meer opwinding. Omdat jij heling van je seksuele zelf gaat ervaren.

Door bewust te worden van de seksuele blokkades kun je deze gaan loslaten. En omdat dit een langdurig proces is, heb ik een snellere en effectievere manier ontwikkeld. Mijn Geloof, Hoop en Liefde methode. Je hoeft hiervoor niet je seksuele verleden op te rakelen. Je gaat uit van je huidige situatie. Je richt je op de blokkades die je seksleven op dit moment belemmeren. Waardoor je seksuele heling gaat ervaren. Jij bent het waard!

Deze module is direct beschikbaar. In de online winkel kun je deze module voor heling seksuele zelf kiezen met of zonder email contact ter extra ondersteuning.

Overige modules

Meer informatie over de overige modules van mijn online traject lees je via onderstaande linken.

1 – Buitengewoon lekkere seks

2 – Buitengewoon plezierige seks

3 – Buitengewoon bewuste seks

4 – Bovenzintuiglijke seks

5 – Schaamtevrije seks

6 – Magische seks

7 – Ultiem samensmeltende seks