Seksuele helderheid voor meer wonderen

Seksuele helderheid voor meer wonderen

Module 6 van het online traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” zorgt voor meer seksuele helderheid en wonderen waardoor magische seks ontstaat.

Magische seks

Dit is seks waarin het onmogelijke mogelijk wordt. Het gaat het verstand te boven. Waardoor we het nooit van te voren hebben kunnen bedenken. Ook wel mindblowing genoemd. En ontstaat wanneer er seksuele helderheid is omdat er geen resultaten  nagestreeft worden. Maar vanuit flow gesekst wordt. Zodat wonderen hier een gevolg van zijn. Gericht zijn op de resultaten vanuit het verleden of juist voor in de toekomst zorgt ervoor dat we afwezig zijn. We zijn dan niet aanwezig in het huidige moment. Waarin alles op een magische wijze samenvalt. En dit heeft veel invloed op ons seksleven. Zodra we ons richten op de resultaten vanuit het verleden of de toekomst, sluiten we onszelf af. Want we zijn dan niet aanwezig. En hierdoor raken we uit verbinding met onszelf en dus ook met de ander. Zodat magische seks niet mogelijk is.

seksuele helderheid

Seksuele helderheid

Seksuele helderheid creëren we zelf. Helderheid is meer dan ons verstand kan bevatten. Het is het zien van alles om ons heen. Ook al kunnen we het niet echt zien of weten. Het is verbonden met onze intuïtie. Maar dit kan niet ontstaan zonder magie. Helderheid ontstaat eigenlijk op een magische manier. Dit is dus ook niet af te dwingen of vanuit ons verstand te creëren. Want magie gaat ons verstand te boven. Ons verstand houdt zich graag vast aan het verleden of de toekomst. Met de daarbij behorende emotionele lading. En dit staat echte helderheid in de weg. Omdat we niet aanwezig zijn en hierdoor de wonderen (in onszelf, anderen of een situatie) negeren of niet in staat zijn om deze te zien. Daarom moeten we loskomen van verleden of de toekomst waarin alle resultaten al vastliggen. Zodat we gaan inzien dat er veel meer is dan we kunnen zien of begrijpen. Maar dat het niet onmogelijk is om dit te ervaren. Door een gebrek aan magie zijn we uiteindelijk te verstandelijk geworden.

Indien we verandering willen, moet we eerst zelf veranderen. De resultaten uit ons verleden en voor de toekomst kunnen we alleen vanuit Liefde transformeren. Door dit vanuit Liefde te gaan zien. Elk resultaat uit het verleden of voor de toekomst waar we ons aan vasthouden heeft een onderliggende emotionele wond. Deze wond blijft bestaan als we niet gaan helen. Dus door onszelf de Liefde te geven, hoeven we ons ook niet meer vast te houden aan resultaten. Zodat we magie en wonderen kunnen zien in het huidige moment. En vanuit helderheid seks kunnen ervaren met anderen of onszelf ondanks wat er gebeurt is of eventueel kan gaan gebeuren.

Seksuele wonderen

Door seksuele wonderen te zien zijn we in staat om los te komen van ons verstand en daarmee de tijd. Zodat we tijdloosheid tijdens de seks gaan ervaren. En hierdoor zullen er magische dingen plaatsvinden. Wonderen zijn de onmogelijke dingen, hoe klein en onzichtbaar deze ook kunnen zijn. Ze zijn altijd aanwezig. Dit maakt ons seksleven zo mooi. De schoonheid van seks zit in deze momenten. En door zoveel mogelijk van deze momenten te creëren hoe meer wonderen er zichtbaar zullen zijn.

Spiritualiteit en seksualiteit

Wanneer we seksualiteit vanuit een spiritueel perspectief bekijken, zijn seksuele blokkades ontstaan door onze overtuigingen. Overtuigingen die niet in lijn zijn met onze ware zelf zorgen ervoor dat we geen zuivere seksuele verbinding met onszelf hebben. En dit heeft weer invloed op onze gedachten, emoties en fysieke sensaties. Waardoor onze seksuele Liefde niet kan stromen.

Tijd

Hoe we de tijd ervaren laat ons zien of we een liefdevolle verbinding met onzelf hebben of niet. Zijn we ongeduldig omdat we een bestaande situatie willen ontvluchten dan geeft dit aan dat er heling nodig is. En wanneer we geduldig zijn, zijn we over het algemeen liefdevol. Alles gebeurt precies wanneer het moet gebeuren. Gebeuren dingen niet zoals we gepland hadden, dan ervaren we ongemak. En willen we dat het anders was. Zodat we ons gaan richten op het verleden of de toekomst vanuit onze wonden. En niet vanuit Liefde.

Resultaten

Ons seksuele verleden heeft veel invloed op het wel of niet aanwezig zijn in ons seksleven. Omdat we ons met ons verleden identificeren. We houden ons eraan vast en dit bepaalt wie we zijn. Maar hierdoor kunnen we geen seksuele wonderen ervaren. We leggen onbewust alles van te voren vast. Er is geen ruimte voor magie. Want we ervaren het huidige moment niet zoals het is. Het is al in gekleurd door onszelf. En veranderen is dan bijna onnogelijk. Elk nieuw moment is echt een nieuw moment. Niet een herhaling van wat al geweest is. Wanneer we de resultaten van het verleden of de toekomst niet loslaten ontstaan er blokkades. Omdat onze levensenergie geblokkeerd wordt. Waardoor ons seksleven op een ongewenste manier wordt beïnvloed.

Online traject

Wanneer je belemmeringen ervaart in jouw seksleven vanwege je behoefte aan seksuele resultaten, help ik je graag om deze te transformeren. Zodat je seksuele helderheid gaat ervaren. En dankzij deze seksuele helderheid ontstaan er wonderen. Waardoor jij magische seks gaat ervaren.

Door bewust te worden van de invloed van jouw seksuele verleden of gewenste toekomst kun je deze gaan transformeren. En omdat dit een langdurig proces is, heb ik een snellere en effectievere manier ontwikkeld. Mijn Geloof, Hoop en Liefde methode. Je hoeft hiervoor niet je seksuele verleden op te rakelen. Je gaat uit van je huidige situatie. Je richt je op jouw afwezigheid die je seksleven op dit moment belemmert. Waardoor je meer seksuele heling gaat ervaren. Jij bent het waard!

Deze module is direct beschikbaar. In de online winkel kun je deze module voor magische seks kiezen met of zonder email contact ter extra ondersteuning.

Overige modules

Meer informatie over de andere modules van het online traject lees je via onderstaande linken.

Start – Heling seksuele zelf

1 – Buitengewoon lekkere seks

2 – Buitengewoon plezierige seks

3 – Buitengewoon bewuste seks

4 – Bovenzintuiglijke seks

5 – Schaamtevrije seks

7 – Ultiem samensmeltende seks