Seksuele heelheid voor meer harmonie

Seksuele heelheid voor meer harmonie

Module 7 van het online traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” zorgt voor meer seksuele heelheid en harmonie waardoor ultiem samensmeltende seks ontstaat.

Ultiem samensmeltende seks

Dit is de ultieme seks. Een volledige samensmelting van alles. Het is verlichte of heilige seks. En ontstaat wanneer er seksuele heelheid is en er dus geen afgescheidenheid meer is. Zodat harmonie het gevolg is. Afgescheidenheid ontstaat namelijk wanneer we niet de werkelijkheid ervaren. Maar alleen onze realiteit. Onze realiteit is zelden de werkelijkheid. Waardoor we geen eenheid kunnen ervaren. Omdat we onbewust de werkelijkheid niet weten. We hebben dat niet geleerd. En dit heeft veel invloed op hoe we uiteindelijk seks ervaren. Zodra we onbewust zijn, sluiten we onszelf af. En hierdoor raken we uit de verbinding met onszelf en anderen. Waardoor we geen ultiem samensmeltende seks kunnen ervaren.

seksuele heelheid

Seksuele heelheid

Seksuele heelheid creëren we zelf. Door zowel het mannelijke en het vrouwelijke in balans te brengen. En dit kan niet ontstaan zonder innerlijke rust. Innerlijke rust is geen resultaat van iets buiten onszelf. Het is er altijd wanneer we bewust zijn van de werkelijkheid. Namelijk dat afgescheidenheid een illusie is. We zijn altijd één met alles en iedereen om ons heen.

Indien we verandering willen, moeten we eerst zelf veranderen. Ons gevoel van afgescheidenheid kunnen we alleen vanuit Liefde transformeren. Door de afgescheidenheid vanuit Liefde te gaan zien. En dankzij deze transformatie gaan we de werkelijkheid, de eenheid ervaren. Waardoor we alles in onszelf omarmen. Wat het ook is. En hierdoor kunnen we dat ook doen bij anderen en dit geldt voor alle situaties. De afgescheidenheid is het gevolg van de dualiteit die we ervaren. Iets kan nooit bestaan als er geen tegenovergestelde van is. Dit betekent dat we beide kanten altijd moeten omarmen. Want anders is het niet heel.

Seksuele harmonie

Seksuele harmonie is het gevolg van heelheid. Harmonie is balans. Het maakt dan niet uit wat zich voordoet omdat alles één is. Een afspiegeling van jezelf. En elke afspiegeling is ok. Niet meer en niet minder. Het hoort erbij. Er is geen sprake van gewenst of ongewenst. En door dit te omarmen ervaren we harmonie. Dus vanuit de innerlijke rust. Deze innerlijke rust is gebaseerd op het weten dat afgescheidenheid een illusie is gecreëerd door onze realiteit. Onze realiteit verandert alleen door deze illusie te doorzien. Zodat we harmonie ervaren.

Spiritualiteit en seksualiteit

Wanneer we seksualiteit vanuit een spiritueel perspectief bekijken, zijn seksuele blokkades ontstaan door onze ervaringen en overtuigingen. Ervaringen en overtuigingen die niet in lijn zijn met onze ware seksuele zelf zorgen ervoor dat we geen zuivere seksuele verbinding met onszelf hebben. En dit heeft weer invloed op onze seksuele realiteit, ruimte en tijd. Wat weer invloed heeft op onze gedachten, emoties en fysieke sensaties. Waardoor onze seksuele Liefde niet kan stromen.

Realiteit

De realiteit die we ervaren laat ons weten of we een liefdevolle verbinding met onze ware zelf hebben of niet. Ervaren we een realiteit waarin we niet gelukkig zijn dan geeft dit aan dat er heling nodig is. Onze realiteit spiegelt altijd wat er zich binnen onszelf afspeelt. Ervaren we onze realiteit als de eenheid die het is, dan zijn we liefdevol. Zodra we afgescheidenheid ervaren raken we uit onze natuurlijke staat van zijn.

Afgescheidenheid

Seksuele afgescheidenheid ontstaat wanneer we dus niet alles in onszelf omarmen. Wanneer we een deel van onszelf negeren omdat we denken dat het fout of slecht is. We creëren zelf deze afgescheidenheid. Door onbewust te zijn en hierdoor te lijden. Lijden is niet nodig. Het is puur het gevolg van afgescheiden zijn.

Saminisa Coaching

Online traject

Wanneer je belemmeringen ervaart in jouw seksleven vanwege seksuele afgescheidenheid, help ik je graag om deze te transformeren. Zodat je seksuele heelheid gaat ervaren. En dankzij deze seksuele heelheid ontstaat meer harmonie. Waardoor jij ultiem samensmeltende seks gaat ervaren.

Door bewust te worden van de seksuele afgescheidenheid kun je deze gaan loslaten. En omdat dit een langdurig proces is, heb ik een snellere en effectievere manier ontwikkeld. Mijn Geloof, Hoop en Liefde methode. Je hoeft hiervoor niet je seksuele verleden op te rakelen. Je gaat uit van je huidige situatie. Je richt je op de afgescheidenheid die je seksleven op dit moment belemmert. Waardoor je meer seksuele heling gaat ervaren. Jij bent het waard!

Deze module is direct beschikbaar. In de online winkel kun je de module voor ultiem samensmeltende seks kiezen met of zonder email contact ter extra ondersteuning.

Overige modules

Meer informatie over de overige modules van het online traject lees je via onderstaande linken.

Start – Heling seksuele zelf

1 – Buitengewoon lekkere seks

2 – Buitengewoon plezierige seks

3 – Buitengewoon bewuste seks

4 – Bovenzintuiglijke seks

5 – Schaamtevrije seks

6 – Magische seks