Modules online traject

Modules online traject

Het online traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is gericht op het ontwaken en het laten stromen van de seksuele Liefde in jezelf. Zodat jij jouw gewonde seksuele zelf gaat helen. En je seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven gaat ervaren.

Saminisa Coaching

Modules

Dit traject bestaat uit een voorbereidende module Start en 7 opeenvolgende chakra modules. Na elke module kun je kiezen of je wel of niet doorgaat met de volgende module. Tenzij je kiest voor het totaalpakket. Elke module bouwt verder op de vorige module met een eigen aspect. De modules zijn zo opgebouwd dat je begint met het zuiver maken van de verbinding met je eigen seksualiteit vanaf het eerste chakra.

Want elk chakra telt mee. Hoe zuiverder jouw energie is, hoe meer jij de seksuele Liefde in jezelf kunt laten stromen. Elke module is daarom gericht op een chakra met bijbehorend energielichaam. Waardoor je uiteindelijk seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven gaat ervaren.

Start – Heling seksuele zelf

Deze module activeert de seksuele energie in je lichaam. Zodat je op seksueel gebied ontvankelijkheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksueel herstel ontstaat. In deze module ga jij je richten op het bewustworden van je energie, het loslaten van je seksuele blokkades en het openen van je vermogen om Liefde te laten stromen.

1 – Buitengewoon lekkere seks

Deze module activeert de seksuele energie in je eerste (wortel) chakra. Zodat je op seksueel gebied ontspannenheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksuele opwinding ontstaat. In deze module ga jij je richten op het bewustworden van je fysieke sensaties, het loslaten van je seksuele spanningen en het openen van je vermogen om genot te ervaren. Zodat de seks buitengewoon lekker is.

2 – Buitengewoon plezierige seks

Deze module activeert de seksuele energie in je tweede (sacraal) chakra. Zodat je op seksueel gebied levendigheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksueel verlangen ontstaat. In deze module ga jij je richten op het bewustworden van je emoties, het loslaten van je seksuele verwachtingen en het openen van je vermogen om blijdschap te voelen. Zodat de seks buitengewoon plezierig is.

3 – Buitengewoon bewuste seks

Deze module activeert de seksuele energie in je derde (zonnevlecht) chakra. Zodat je op seksueel gebied tevredenheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksueel enthousiasme ontstaat. In deze module ga jij je richten op het bewustworden van je gedachten, het loslaten van je seksuele oordelen en het openen van je vermogen om mogelijkheden te zien. Zodat de seks buitengewoon bewust is.

4 – Bovenzintuiglijke seks

Deze module activeert de seksuele energie in je vierde (hart) chakra. Zodat je op seksueel gebied veiligheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksueel vertrouwen ontstaat. In deze module ga jij je richten op het bewustworden van je overtuigingen, het loslaten van je seksuele angsten en het openen van je vermogen om overvloed te ervaren. Zodat de seks bovenzintuiglijk is.

5 – Schaamtevrije seks

Deze module activeert de seksuele energie in je vijfde (keel) chakra. Zodat je op seksueel gebied vrijheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksuele spontaniteit ontstaat. In deze module ga jij je richten op het bewustworden van de ruimte waarin jij je beweegt, het loslaten van je seksuele regels en het openen van je vermogen om je eigen grootsheid te uiten. Zodat de seks schaamtevrij is.

6 – Magische seks

Deze module activeert de seksuele energie in je zesde (derde oog) chakra. Zodat je op seksueel gebied helderheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksuele wonderen ontstaan. In deze module ga jij je richten op het bewustworden van de tijd (verleden/toekomst) waarin je voornamelijk leeft, het loslaten van je seksuele resultaten en het openen van je vermogen om echt aanwezig te zijn. Zodat de seks magisch is.

7 – Ultiem samensmeltende seks

Deze module activeert de seksuele energie in je zevende (kruin) chakra. Zodat je op seksueel gebied heelheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksuele harmonie ontstaat. In deze module ga jij je richten op het bewustworden van de realiteit die jij steeds creëert, het loslaten van je seksuele illusies en het openen van je vermogen om eenheid te ervaren. Zodat de seks ultiem samensmeltend is.