Het online traject

Het online traject

Het online traject “Inspirerende seks” is geschikt voor jou als je jouw seksualiteit vanuit Liefde wilt uiten op je eigen en unieke manier. En je jouw seksleven wilt transformeren naar seks op basis van je hart.

Voor het ervaren van een afgestemd en geweldig seksleven. Zodat je buitengewoon lekkere en plezierige seks gaat ervaren. Als ook bewuste, bovenzintuiglijke, schaamtevrije, magische en ultiem samensmeltende seks.

Seksuele voldoening

Het maakt niet uit wat je verleden is. Of je nu gewoon méér wilt of een traumatische ervaring hebt. Wel is het belangrijk dat je een spirituele basis hebt in jezelf. En openstaat voor de onvoorwaardelijke Liefde.

Het online traject

Het volledige online traject van in totaal 8 modules zorgt voor het ervaren van seksuele voldoening, inspirerende seks en seksueel geluk. Want dit is een natuurlijk gevolg van een zuivere seksuele verbinding met jezelf.

Dankzij de basis van Liefde in jezelf. En hierdoor kies je voor wat bij je past en durf jij jezelf te laten zien door echt volledig seksueel jezelf te zijn. Zonder schaamte- en schuldgevoelens die je tegenhouden.

Waardoor je ook de ander kunt omarmen en ontvangen zoals hij of zij is. Zonder afhankelijkheid en behoeftigheid. Zodat de seksuele Liefde kan stromen in jezelf en naar de ander.

En dit zorgt voor seksuele voldoening, inspirerende seks en seksueel geluk. Het is echt mogelijk, ook voor jou. Je bent het waard om je seksualiteit te uiten op de manier die bij jou past.

Doelgroep online traject

Het online traject is geschikt voor je als je…

  • bezig bent met jouw spirituele ontwikkeling en verder wilt groeien
  • positief ingesteld bent en openstaat voor nieuwe inzichten
  • jezelf geeft wat je nodig hebt zoals tijd en (liefdevolle) aandacht
  • naar je eigen belemmeringen kijkt en hierop actie onderneemt
  • zelf de verantwoordelijkheid neemt voor jouw seksuele heling
  • los wilt komen van de standaard conditionering in je seksleven

Waardoor je een seksleven kunt creëren wat bij jou past. En je hierdoor in staat bent om je liefdevol te verbinden met je eigen verlangens, emoties en creativiteit.

Zodat je seks kunt hebben vanuit Liefde. Waardoor alles van jezelf mee mag en kan doen. En je jouw Liefde kunt delen op je eigen en unieke manier tijdens de seks.

Meer informatie

Werkwijze online traject

Speciaal bericht voor jou

Modules online traject

Methode online traject

Bestel het online traject