Seksuele voldoening creëer je zelf

Seksuele voldoening creëer je zelf

Het ervaren van seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven is een natuurlijk gevolg van een zuivere seksuele verbinding met jezelf. Omdat dit de basis is van een diepe seksuele intimiteit met jezelf en hierdoor met anderen kan ontstaan. En hiervoor is liefdevolle aandacht nodig. Maar in eerste instantie naar jezelf toe. Zodat de seksuele Liefde gaat ontwaken en stromen in jezelf. De seksuele verbinding met jezelf is belangrijk.

Want hierdoor weet je wat bij je past en kun je naar gaan leven. Het is een verbinding die ontstaat vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Waardoor je jezelf kunt laten zien en echt volledig seksueel jezelf zijn. Eerlijkheid en openheid zijn dan ook de voorwaarden voor deze seksuele verbinding. Want alleen als jij jezelf kunt zijn, straal je Liefde uit en trek je aan vanuit Liefde. En niet meer vanuit jouw gewonde seksuele zelf. Zodat jij zelf jouw seks- en liefdesleven kunt creëren.

seksuele voldoening

Seksuele voldoening

Wanneer je tweede chakra uit balans is, ervaar je geen seksuele voldoening. En ontstaan er seksuele blokkades. Deze klachten zijn puur bedoeld als signaal om je te waarschuwen, zodat je stappen kunt nemen om weer in balans te komen. Waardoor er seksuele heling zal ontstaan.

Seksuele blokkades komen niet alleen in jouw emotioneel energielichaam voor, waar ze ontstaan zijn via je tweede chakra. Maar kunnen ook in de overige energielichamen voorkomen. Want alles in jouw lichaam is met elkaar verbonden. Klachten komen dus op verschillende manieren tot uiting in jouw seks- en liefdesleven.

Seksuele voldoening creëren

Seksuele voldoening ontstaat alleen wanneer je een liefdevolle seksuele verbinding met jezelf hebt. Om je gewonde seksuele zelf te helen, waardoor klachten verdwijnen, is Liefde nodig. Want Liefde is jouw natuurlijke staat van zijn. Terugkeren naar de Liefde die je bent, leer je tijdens dit online traject.

Doordat je gaat loslaten. Loslaten van alles wat geen Liefde is. Zodat de seksuele verbinding met jezelf weer zuiver wordt en de seksuele Liefde gaat stromen.Want hierdoor kun je onder andere jouw angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen loslaten. Waardoor je deze niet meer projecteert op een ander. En je zelf de verantwoordelijkheid gaat nemen voor je eigen seks- en liefdesleven.

Het online en individueel traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” helpt je hierbij. Dit traject bevat een module Start om je seksuele zelf te helen en 7 opeenvolgende chakra modules. Zodat je per module de seksuele energie activeert in het betreffende chakra. Je bent vrij of je ook de volgende modules afneemt. Daarnaast kun je kiezen of je wel of geen onbeperkt email contact ter ondersteuning erbij wilt. Tevens is er ook nog de mogelijkheid om een online coachsessie af te nemen.

Doelgroep online traject

Indien je jouw gewonde (angstige, behoeftige of vermijdende) seksuele zelf wil helen op een spirituele manier, dan is dit traject een goede keuze voor jou. Maar het werkt alleen als jij jezelf wil helen en hierdoor doet wat nodig is. Ik ben geen heler of redder. Ik ondersteun je alleen om je eigen helingsvermogen (Liefde) aan te spreken. Het online traject zal daarom alleen voor seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven zorgen als jij …

  • meer uit je seksleven en liefdesleven wil halen
  • bezig bent met jouw spirituele ontwikkeling en verder wil groeien
  • positief ingesteld bent en openstaat voor nieuwe inzichten
  • jezelf geeft wat je nodig hebt zoals tijd en (liefdevolle) aandacht
  • naar je eigen belemmeringen kijkt en hierop actie onderneemt
  • zelf de verantwoordelijkheid neemt voor jouw seksuele heling
  • los wilt komen van de standaard conditionering in je seks- en liefdesleven

Meer informatie

Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf

Seksuele heling van je gewonde zelf

Tarieven online traject

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Contactgegevens van Saminisa Coaching