Online “hartlucht” gesprek

Online “hartlucht” gesprek

Het online “hartlucht” gesprek bied ik aan omdat ik weet en ervaren heb hoe belangrijk het is om niet met je ongeheelde seksuele verleden rond te blijven lopen. Maar soms weet je niet waar je moet beginnen en lijkt het onmogelijk om je huidige situatie te veranderen.

Een “hartlucht” gesprek is dan precies wat je nu nodig hebt. Vertel je seksuele verhaal, probleem of pijn en ontvang inzichten die ervoor zorgen dat je stappen kunt zetten naar seksueel geluk. Omdat jij het waard bent! Je kunt kiezen voor een gesprek van 30 minuten of 45 minuten.

Indien je liever zelf aan de slag gaat, kun je ook kiezen voor het e-book “Van seksuele hel naar hemel” waarin ik 11 wijsheden deel die mijn seksleven veranderd hebben. En je ontvangt het bijbehorende werkboek met 11 spirituele oefeningen.

Of je kiest voor het online traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” waarin je stap voor stap meegenomen wordt in het helingsproces. Voor het ontwaken van de seksuele Liefde in jezelf. Zodat je seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend seksleven gaat ervaren.

Seksueel geluk is ook voor jou mogelijk

Wil je een eerste stap zetten naar seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven? Meld je dan aan voor de gratis online mini cursus “Ontwaak de seksuele Liefde in jezelf“. Voor meer informatie klik hier.