Het online coachtraject

Het online coachtraject

Wil jij een seks- en liefdesleven op basis van je verlangens? Waarin jij jouw seksualiteit, emoties en creativiteit kunt uiten. Waardoor er diepe intimiteit en echte verbinding ontstaat met een matchende partner die hetzelfde verlangt.

Begin dan met het helen van de verbinding met jezelf waaronder ook je seksualiteit. Zodat je voelt wat je (seksuele) verlangens zijn en deze gaat volgen. En je hierdoor jouw seks- en liefdesleven nieuw leven in gaat blazen. Voor het ervaren van echt geluk.

Intiem seks- en liefdesleven

Intimiteit ontstaat door te delen wat je voelt, denkt en wilt vanuit Liefde. Zodat je jouw seks- en liefdesleven gaat creëren op basis van je verlangens en obstakels niet uit de weg gaat. Omdat je open en eerlijk bent naar jezelf toe en je partner.

Dit kan alleen wanneer je niet bang bent om dicht bij jezelf te blijven. Door te voelen wie je diep van binnen bent en wat bij je past. Zodat je zelf de verantwoordelijk neemt voor je eigen geluk. En je niet behoeftig en afhankelijk bent van je partner.

Waardoor je de vrijheid ervaart om jezelf te zijn en te uiten zonder schaamte- en schuldgevoelens. En jij jouw partner ook kunt vrijlaten om zichzelf te zijn en uiten. Je laat hierdoor de Liefde stromen tussen elkaar.

Aangezien je partner zelf verantwoordelijk is voor het eigen geluk. Het samenzijn draait dan niet om het krijgen van iets van je partner. Of om de leegte in jezelf op te vullen. Ook al ben je je hier vaak niet bewust van.

Het samenzijn gaat dan om het delen van de Liefde, die je beiden bent. Zowel het ontvangen als het uiten ervan. Met echte verbinding en diepe intimiteit als gevolg. Omdat dit ontstaat vanuit bewuste aandacht en aanwezigheid.

Het online coachtraject

Het online coachtraject is voor jou om je seks- en liefdesleven nieuw leven in te blazen. De nadruk ligt op het terugkeren naar de basis van Liefde zijn, ontvangen en uiten. En het bewust worden van je verlangens, seksualiteit, creativiteit en emoties.

Zodat je blokkades zichtbaar worden. Want dit is de poort is naar echte verbinding en diepe intimiteit. Door deze blokkades te doorzien en te doorvoelen ga je de weg vrijmaken voor jezelf om je hart en ziel te volgen. En je een matchende partner kiest.

Waardoor jouw emoties, verlangens, seksualiteit en creativiteit gaan stromen in je seks- en liefdesleven. Zonder zelfverloochening en zelfopoffering. Maar op basis van Liefde en aantrekkingskracht vanuit de ziel.

Tevens krijg je het online traject Inspirerende seks erbij. Waardoor je jouw seksualiteit vanuit Liefde gaat uiten op je eigen unieke manier. Voor het ervaren van een afgestemd en geweldig seksleven. Want via seks is de meest intieme verbinding mogelijk.

Wanneer je lichaam, hart, geest en ziel meedoen. Zodat je voorbij je ego gaat. Je bent hierdoor zowel figuurlijk als letterlijk naakt. Open en bloot. En de ultieme samensmelting kan plaatsvinden vanuit de eenheid en heelheid in jezelf.

Gerelateerde informatie