Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf

Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf

Het online traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is geschikt voor jou als jij je eigen seksualiteit op een spirituele manier wilt beleven. Zodat je echte intimiteit en diepgang gaat ervaren tijdens de seks. Het maakt niet uit wat je verleden is. Of je nu gewoon méér wilt of een traumatisch ervaring hebt. Dit traject zorgt ervoor dat je (weer) seksueel geluk gaat ervaren doordat je trouw blijft aan je ware seksuele zelf.

Het traject bestaat uit 8 modules. De module Start is ter voorbereiding op de overige opeenvolgende 7 modules die gebaseerd zijn op de chakra’s. Na elke module is de volgende optioneel. Zodat je kunt kiezen tot hoever je wilt gaan. Tenzij je voor het totaalpakket kiest. Elke volgende module zorgt ervoor dat jouw seksuele energie ofwel levensenergie krachtiger gaat stromen. Omdat er steeds een ander deel van je seksualiteit ontwaakt en zuiver wordt gemaakt.

Saminisa Coaching

Modules

Start – Heling seksuele zelf

1 – Buitengewoon lekkere seks

2 – Buitengewoon plezierige seks

3 – Buitengewoon bewuste seks

4 – Bovenzintuiglijke seks

5 – Schaamtevrije seks

6 – Magische seks

7 – Ultiem samensmeltende seks

Elke module bestaat uit 3 delen (bewustworden, loslaten en openen) met bijbehorende oefeningen. Tijdens het traject maak ik gebruik van mijn Geloof, Hoop en Liefde methode om jouw gewonde seksuele zelf te helen. Seksuele heling via deze methode zorgt voor het loslaten.

Het loslaten van onder andere jouw angsten, verwachtingen, oordelen en spanningen met betrekking tot seks. Zodat je een seksuele verbinding met jezelf vanuit Liefde gaat creëren. Met als gevolg dat jij weer seksueel in balans komt. Waardoor jouw seksuele blokkades verdwijnen. En de seksuele Liefde gaat stromen.

Extra ondersteuning

Indien je kiest voor de extra variant van het traject, is er ook de mogelijkheid om per email contact op te nemen voor extra ondersteuning. Hierbij kun je denken aan inhoudelijke vragen met betrekking tot een oefening. Of persoonlijke ervaringen zoals moeilijkheden waar je tegen aanloopt en terugkerende situaties.

Het grote voordeel van de email ondersteuning is dat je relatief anoniem blijft. Zodat de drempel laag is om jezelf helemaal open te stellen en eerlijk te zijn. En je leert om je “probleem” zo helder mogelijk te omschrijven. Zodat je erg bewust wordt van je huidige situatie. Dit schrijven is op zich al helend. En mijn “oplossing” kun je rustig lezen en nalezen.

Deze email ondersteuning is onbeperkt. Door de weeks zal ik tussen 9.00 – 19.00 uur binnen 2 uur reageren. Ook in het weekend ben ik bereikbaar, al kan de reactietijd dan wat langer zijn. Tevens is er de mogelijkheid om indien gewenst een coachsessie te krijgen. Deze is los te bestellen in de online winkel. Dit kan zowel bij de basis als de extra variant.

Saminisa Coaching

Een zuivere seksuele verbinding is geen overbodige luxe. Het is juist belangrijk. Want hierdoor ga je meer Liefde uitstralen en verspreiden. Dit is niet alleen fijn voor jezelf, maar zeker ook voor je eventuele partner, kinderen en alle andere mensen om je heen. Wil je ook een zuivere seksuele verbinding met jezelf, bekijk dan mijn online winkel voor de verschillende mogelijkheden.

Hoewel iedere module vanaf de 20e beschikbaar is, is het een volledig individueel traject. Indien je nog vragen hebt over dit online traject, neem dan vrijblijvend contact met mij op via de mail of via het contactformulier. Ook kun je een gratis online kennismakingsgesprek aanvragen. Ik help je graag verder. Jouw seksuele heling is belangrijk. Je bent het waard, blijf niet met je seksuele wonden rondlopen. Ook jij verdient het om seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven te ervaren.