Seksuele voldoening creëer je zelf

Seksuele voldoening creëer je zelf

Het ervaren van seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven is mogelijk zodra we een zuivere seksuele verbinding met onszelf hebben. Waardoor er een diepe intimiteit met onszelf ontstaat en hierdoor met anderen kan ontstaan. Diepe intimiteit ontstaat door liefdevolle aandacht. Maar in eerste instantie naar onszelf toe. Zodat de seksuele Liefde gaat ontwaken en stromen in onszelf. Dankzij deze verbinding met onszelf weten we wat bij ons past en kunnen we hier naar leven.

Verbinding is belangrijk, want hieruit ontstaat intimiteit. Het is de verbinding die ontstaat vanuit onvoorwaardelijke Liefde en ware aantrekkingskracht. Door onszelf te laten zien. Echt te laten zien. Eerlijkheid en openheid zijn dan ook de voorwaarden voor intimiteit. Want alleen als we onszelf kunnen zijn, stralen we Liefde uit en trekken we aan vanuit Liefde. En niet meer vanuit ons gewonde seksuele zelf. Zodat we zelf ons seks- en liefdesleven kunnen creëren.

seksuele voldoening

Seksuele voldoening

Wanneer ons tweede chakra uit balans is, ervaren we geen seksuele voldoening meer. En ontstaan er seksuele blokkades. Deze klachten zijn puur bedoeld als signaal om ons te waarschuwen, zodat we stappen kunnen nemen om weer in balans te komen. En er seksuele heling zal ontstaan. Seksuele blokkades onstaan niet alleen in ons emotioneel energielichaam, waar ze ontstaan zijn via ons tweede chakra. Maar kunnen ook in de overige energielichamen ontstaan. Want alles in ons lichaam is met elkaar verbonden. Klachten komen dus op verschillende manieren tot uiting in ons seks- en liefdesleven.

Seksuele voldoening creëren

Seksuele voldoening ontstaat alleen wanneer je een liefdevolle seksuele verbinding met jezelf hebt. Dit leer je tijdens mijn online coaching via het coachtraject. Doordat je gaat los laten. Waardoor de seksuele verbinding met jezelf weer zuiver wordt en de seksuele Liefde gaat stromen. Mijn werkwijze gaat uit van de onvoorwaardelijke Liefde die in iedereen aanwezig. Door deze Liefde bewust te laten stromen, zal jij seksuele heling gaan ervaren. Want Liefde heelt alles.

Mijn online en individueel traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” helpt je hierbij. Dit traject bevat een module Start om je seksuele zelf te helen en 7 opeenvolgende chakra modules. Zodat je per module de seksuele energie activeert in het betreffende chakra. Je bent vrij of je ook de volgende modules afneemt. Daarnaast kun je kiezen of je wel of geen onbeperkt email contact ter ondersteuning erbij wilt. Tevens is er ook nog de mogelijk om een online coachsessie af te nemen.

Doelgroep coaching

Indien je jouw gewonde (angstige, behoeftige of vermijdende) seksuele zelf wilt helen op een spirituele manier, dan wil ik jou graag helpen bij dit proces. Maar ik kan je alleen helpen als jij jezelf wilt helen en hierdoor doet wat nodig is. Ik ben geen heler. Ik help je om je eigen helingsvermogen (Liefde) aan te spreken. Mijn online coaching zal daarom alleen voor seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven zorgen als jij …

  • Meer uit je seksleven en liefdesleven wilt halen
  • Bezig bent met jouw spirituele ontwikkeling en verder wilt groeien
  • Positief ingesteld bent en openstaat voor nieuwe inzichten
  • Jezelf geeft wat je nodig hebt zoals tijd en (liefdevolle) aandacht
  • Naar je eigen belemmeringen kijkt en hierop actie onderneemt
  • Zelf de verantwoordelijkheid neemt voor jouw seksuele heling
  • Los wilt komen van de standaard conditionering in je seks- en liefdesleven

Seksueel geluk is ook voor jou mogelijk

Wil je een eerste stap zetten naar seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven? Meld je dan aan voor de gratis online mini cursus “Ontwaak de seksuele Liefde in jezelf“.