Seksuele Liefde ontwaken voor meer voldoening

Seksuele Liefde ontwaken voor meer voldoening

Je seksualiteit is belangrijk. Het is namelijk de bron van een krachtige levensenergie in jezelf of van jouw levenskracht. Want seksualiteit is namelijk de poort tot het leven. Zowel letterlijk als figuurlijk. Het is de poort voor echte verbinding met jezelf, anderen en al het andere in het leven.

Waardoor jij in je kracht komt te staan. De kracht om jezelf te zijn en te uiten. Zowel in je seksleven als in je liefdesleven. Maar deze energie kan niet krachtig stromen als jij jouw seksualiteit niet accepteert of erkent. En je geen zuivere seksuele verbinding met jezelf hebt.

Saminisa Coaching

Zodra tijdens de seks de Liefde ontbreekt voor je eigen seksualiteit. Of in de liefdesrelatie met jezelf (of een partner) de zuivere seksuele verbinding met jezelf ontbreekt, voel je het gemis aan passie en plezier. Omdat de seksuele Liefde niet stroomt.

Waardoor dit kan zorgen voor seksuele weerstand, wat gebaseerd is op het verleden. Of juist voor seksuele prestatiedrang en perfectionisme wat gebaseerd is op de toekomst. Zodat seksuele heling noodzakelijk is als je seksuele voldoening wilt ervaren.

Seksuele voldoening

Het zal namelijk in beide gevallen geen seksuele voldoening geven. Want de krachtige seksuele energie ofwel Liefde kan dan niet stromen. Waardoor plezier en passie niet mogelijk is. En dit is het enige wat zorgt voor blijvende voldoening tijdens de seks en in de liefdesrelatie. Liefde is, energetisch gezien, de enige manier om de seksuele levensenergie krachtig te laten stromen.

Het gaat om de onvoorwaardelijke Liefde voor je eigen seksualiteit. Zodat een diepe intimiteit mogelijk is op zowel spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek vlak. Dus zowel in de verbinding met jezelf als in de verbinding met een ander. Maar dat kan natuurlijk alleen als jij en de ander beide vervuld zijn. Vervult met deze onvoorwaardelijke Liefde. En hierdoor beiden een zuivere verbinding hebben met jullie ware seksuele zelf.

Seksuele Liefde

Door de verbinding met je eigen seksualiteit te herstellen via onvoorwaardelijke Liefde, zal de seksuele Liefde in jezelf gaan stromen. Omdat je door het ontwaken in verbinding komt met je ware seksuele zelf. Waardoor je echt jezelf gaat ervaren. Je gaat jezelf op een andere manier ervaren. Een manier die veel dieper en intiemer is dan dat je gewend bent. Je ware seksuele zelf die achter je ego of innerlijk kind verscholen is.

Liefde

Door in verbinding te zijn met je ware seksuele zelf ga je vanuit Liefde keuzes maken in plaats vanuit behoeftigheid. Waardoor jij je ware seksuele zelf kunt zijn en laten zien. Seksuele Liefde is de natuurlijke en energetische verbinding tussen seks en onvoorwaardelijke Liefde. Het hart (4e chakra) en het geslacht (2e chakra) zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Echter veel vrouwen hebben een gesloten geslacht en veel mannen hebben een gesloten hart. Waardoor seks met elkaar geen langdurige voldoening geeft. Want hiervoor heeft zowel de man als de vrouw een open hart en een open geslacht nodig. Zodat de Liefde tijdens de seks kan stromen. Ofwel de seksuele Liefde.

Voordelen ontwaken seksuele Liefde

Het ervaren van seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven is natuurlijk ontzettend fijn. Maar er zijn nog zoveel meer voordelen die je gaat ervaren als jij de seksuele Liefde in jezelf ontwaakt. Hieronder noem ik er een paar. Je gaat meer…

 • Leven naar je natuurlijke ritme
 • Emotionele stabiliteit ervaren
 • Energie ervaren
 • Genieten van het leven
 • Passie in je leven ervaren
 • Je eigen verlangens serieus nemen
 • Zelfvertrouwen hebben
 • Zin in het leven hebben
 • Eigen keuzes maken
 • Liefdevol naar jezelf en anderen zijn
 • Geduld ervaren

Seksuele Liefde

Mijn aanbod is gericht op het ontwaken van de seksuele Liefde in jezelf zodat de seksuele Liefde gaat stromen. Want zodra dit in jezelf stroomt zul je seksuele voldoening gaan ervaren. En vanuit deze voldoening kun je ook inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven creëren.

Inspirerende seks

Inspirerende seks is buitengewoon lekkere, plezierige, bewuste en bovenzintuiglijke seks. En het is ook schaamtevrije, magische en ultiem samensmeltende seks. Wil jij dit ook? Dan is mijn aanbod misschien geschikt voor jou.

Want mijn aanbod is alleen interessant voor je wanneer je op zoek bent naar een diepe intimiteit door openheid en eerlijkheid. Omdat je de seksuele verbinding met jezelf (en partner) wilt versterken. Door het transformeren van jouw seksuele blokkades. En dus niet op zoek bent naar een snelle oplossing voor tijdelijk extra genot, ter afleiding van je huidige en niet voldoeninggevend (seks en/of liefdes)leven.

Ik geef je namelijk geen tips over verschillende seksstandjes, uiterlijke veranderingen of libido verhogende producten. Want dit zorgt niet voor seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven. Elke diepgaande en blijvende verandering in je seksleven begint bij een innerlijke verandering. Waardoor je de manier waarop jij met je eigen seksualiteit omgaat gaat veranderen. En je dus voor jou het gewenste en allerbeste seksleven kunt creëren. Wat natuurlijk voor iedereen uniek is.

Aanbod van Saminisa Coaching

Mijn aanbod bestaat uit een gratis online cursus, ebook en het online traject bestaande uit 8 modules. Dit is allemaal gebaseerd op mijn Geloof, Hoop en Liefde methode. Waarvan de basis bewustworden, loslaten en liefhebben is. Zodat je jouw gewonde seksuele zelf gaat helen.

En ook jij seksueel geluk gaat ervaren. Ik raad je aan om als eerste te beginnen met de gratis online cursus ter kennismaking. Om vervolgens te kiezen voor het ebook en/of de modules van het online coachtraject. Indien je op een dieper niveau je gewonde seksuele zelf wil helen.

Online cursus (gratis)

De online cursus “Ontwaak de seksuele Liefde in jezelf” bestaat uit 3 delen. Namelijk “Herken je gewonde seksuele zelf“, “Erken je gewonde seksuele zelf” en “Omarm je gewonde seksuele zelf”. Deze cursus is een eerste belangrijke stap op weg naar seksueel geluk.

Ebook

Mijn ebook “Van seksuele hel naar hemel” is een persoonlijk verhaal geworden waarin ik mijn ervaringen en 11 spirituele inzichten deel die mijn seks- en liefdesleven hebben veranderd. Zodat jij mijn wijsheid kunt gebruiken om jezelf ook seksueel te helen.

Online traject

Het online traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is een volledig individueel traject. Vanuit de Liefde in jezelf ga jij op een spirituele manier de verbinding met je eigen seksualiteit helen. En dit zorgt ervoor dat de seksuele Liefde in jezelf gaat ontwaken en stromen. Waardoor je seksuele voldoening gaat ervaren. Zodat je ook inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven gaat creëren.

Het traject bestaat uit de voorbereidende module Start en 7 chakra modules. Je kunt de modules los of via een totaalpakket afnemen. Waarvan de volgende altijd optioneel is, indien je kiest voor de losse modules. Elke module bestaat uit 3 delen met bijbehorende oefeningen. Je kunt kiezen uit basis of extra. De extra variant bevat email contact ter ondersteuning. Daarnaast is het ook nog mogelijk om er een losse online coachsessie bij te kopen.

Gerelateerde pagina’s

Seksuele verbinding vanuit Liefde is onmisbaar

Seksuele heling van je gewonde zelf

Onvoorwaardelijke Liefde is zuivere energie

Seksuele voldoening creëer je zelf

Seksuele blokkades transformeren is echt mogelijk