Seksuele Liefde ontwaken voor meer voldoening

Seksuele Liefde ontwaken voor meer voldoening

Mijn aanbod is gericht op het ontwaken van de seksuele Liefde in jezelf zodat de seksuele Liefde gaat stromen. Want zodra dit in jezelf stroomt zul je seksuele voldoening gaan ervaren. En vanuit deze voldoening kun je ook inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven creëren.

Inspirerende seks is buitengewoon lekkere, plezierige, bewuste en bovenzintuiglijke seks. En het is ook schaamtevrije, magische en ultiem samensmeltende seks. Wil jij dit ook?

Saminisa Coaching

Aanbod van Saminisa Coaching

Mijn aanbod bestaat uit een gratis online cursus, ebook en het online traject bestaande uit 8 modules. Dit is allemaal gebaseerd op mijn Geloof, Hoop en Liefde methode. Waarvan de basis bewustworden, loslaten en liefhebben is. Zodat je jouw gewonde seksuele zelf gaat helen.

En ook jij seksueel geluk gaat ervaren. Ik raad je aan om als eerste te beginnen met de gratis online cursus ter kennismaking. Om vervolgens te kiezen voor het ebook en/of de modules van het online coachtraject. Indien je op een dieper niveau je gewonde seksuele zelf wil helen.

Online cursus (gratis)

De online cursus “Ontwaak de seksuele Liefde in jezelf” bestaat uit 3 delen. Namelijk “Herken je gewonde seksuele zelf“, “Erken je gewonde seksuele zelf” en “Omarm je gewonde seksuele zelf”. Deze cursus is een eerste belangrijke stap op weg naar seksueel geluk.

Ebook

Mijn ebook “Van seksuele hel naar hemel” is een persoonlijk verhaal geworden waarin ik mijn ervaringen en 11 spirituele inzichten deel die mijn seks- en liefdesleven hebben veranderd. Zodat jij mijn wijsheid kunt gebruiken om jezelf ook seksueel te helen.

Seksuele Liefde

Online traject

Het online traject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is een volledig individueel traject. Vanuit de Liefde in jezelf ga jij op een spirituele manier de verbinding met je eigen seksualiteit helen. En dit zorgt ervoor dat de seksuele Liefde in jezelf gaat ontwaken en stromen.

Waardoor je seksuele voldoening gaat ervaren. Zodat je ook inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven gaat creëren. Het traject bestaat uit de voorbereidende module Start en 7 chakra modules. Je kunt de modules los of via een totaalpakket afnemen. Waarvan de volgende altijd optioneel is, indien je kiest voor de losse modules.

Elke module bestaat uit 3 delen met bijbehorende oefeningen. Je kunt kiezen uit basis of extra. De extra variant bevat email contact ter ondersteuning. Daarnaast is het ook nog mogelijk om er een losse online coachsessie bij te bestellen.

Meer informatie

Seksuele verbinding vanuit Liefde is onmisbaar

Onvoorwaardelijke Liefde is zuivere energie

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Speciaal bericht voor jou

Contactgegevens van Saminisa Coaching