Wil je ondersteuning?

Wil je ondersteuning?

Het ervaren van seksueel geluk is een natuurlijk gevolg van een zuivere of wel liefdevolle verbinding met je eigen seksualiteit.

Maar als je, net als bijna iedereen, dit niet ervaart, is je seksualiteit helen vanuit Liefde geen overbodige luxe. Want je seksualiteit is ook de bron van jouw levensenergie.

Seksualiteit ontwaken

Wil je weten of je seksuele nodig hebt? Lees dan het artikel Heb ik seksuele heling nodig? Hierin staat beschreven welk gedrag en welke ervaringen hierbij horen.

Ondersteuning

De ondersteuning van Saminisa Coaching bestaat uit een ebook, online cursus, online traject en een online coachtraject. Waarin onvoorwaardelijke Liefde de basis vormt.

Echter spirituele ontwaking is hiervoor belangrijk. Zodat je de verbinding met je eigen seksualiteit kunt gaan helen. Lees ook de Veel gestelde vragen.

Gratis

De download Eerste Hulp Bij Seksuele Problemen helpt je om bewust te worden van de verbinding met je eigen seksualiteit. Want elke verandering begint in jezelf.

Ebook

In het ebook Van seksuele hel naar hemel deel ik mijn ervaringen en 11 spirituele wijsheden die mijn seksleven hebben veranderd.

Waardoor je jouw seksualiteit vanuit Liefde gaat bekijken. En je jouw seksleven vanuit spirituele inzichten herziet. Voor het zien van de hemel op aarde met betrekking tot seks.

Online cursus

In de 3-delige online cursus Seksueel ontwaken staan de basisstappen en bijbehorende oefeningen beschreven voor het ontwaken van je seksualiteit.

Waardoor je jouw seksualiteit als een liefdevol deel van jezelf gaat ervaren. En je jouw seksualiteit bevrijdt. Voor het opleven en opbloeien van je seksleven vanuit Liefde.

Online traject

Het online traject Inspirerende seks is een individueel traject bestaande uit 8 modules om je seksleven te transformeren naar seks op basis van je hart.

Waardoor je jouw seksualiteit vanuit Liefde gaat uiten op je eigen unieke manier. Voor het ervaren van een afgestemd en geweldig seksleven.

Online traject extra ondersteuning

Indien je extra ondersteuning wenst, kun je onbeperkte ondersteuning per email ontvangen voor 1 maand. Zodat je de extra ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Online coachtraject

Tijdens het online coachtraject Intiem seks- en liefdesleven ontvang je persoonlijke coaching om terug te keren naar de basis van Liefde zijn, ontvangen en uiten.

Waardoor je jouw seks- en liefdesleven nieuw leven gaat inblazen. Voor het ervaren van echte verbinding en diepe intimiteit met jezelf als met een partner.

Gerelateerde informatie

Seksuele verbinding vanuit Liefde is onmisbaar

Onvoorwaardelijke Liefde als basis

Seksualiteit is de bron van jouw levenskracht

Seksuele zelf is vaker gewond dan gezond

Seksueel ontwaken is belangrijk