Aanbod van Saminisa Coaching

Aanbod van Saminisa Coaching

Als je, net als bijna iedereen, geen zuivere seksuele verbinding met je eigen seksualiteit hebt, is je seksualiteit helen vanuit Liefde onmisbaar.

Omdat je seksualiteit de bron is van jouw levenskracht ofwel levensenergie. Waardoor je deze energie kunt gebruiken om je (seks- en liefdes)leven te transformeren.

Seksualiteit ontwaken

Wil je weten of je seksuele nodig hebt? Lees dan het artikel Heb ik seksuele heling nodig? Hierin staat beschreven welk gedrag en welke ervaringen hierbij horen.

Het online aanbod

Het aanbod van Saminisa Coaching bestaat uit een ebook, een online cursus en een online traject. Waarin onvoorwaardelijke Liefde de basis vormt.

Echter spirituele ontwaking is hiervoor belangrijk. Zodat je de verbinding met je eigen seksualiteit kunt gaan helen. Lees ook de Veel gestelde vragen.

Gratis

De download Eerste Hulp Bij Seksuele Problemen helpt je om bewust te worden van de verbinding die je hebt met je eigen seksualiteit. Want elke verandering begint in jezelf.

Seksuele Liefde

Ebook

In het ebook Van seksuele hel naar hemel deel ik mijn ervaringen en 11 spirituele wijsheden die mijn seksleven hebben veranderd.

Waardoor je jouw seksualiteit vanuit Liefde gaat bekijken. En je jouw seksleven vanuit spirituele inzichten herziet. Voor het zien van de hemel op aarde met betrekking tot seks.

Online cursus

In de 3-delige online cursus Seksueel ontwaken staan de basisstappen en bijbehorende oefeningen beschreven voor het ontwaken van je seksualiteit.

Waardoor je jouw seksualiteit als een liefdevol deel van jezelf gaat ervaren. En je jouw seksualiteit bevrijdt. Voor het opleven en opbloeien van je seksleven vanuit Liefde.

Online traject

Het online traject Inspirerende seks is een individueel traject bestaande uit 8 modules. De module Start en 7 opeenvolgende chakra modules.

Waardoor je jouw seksualiteit vanuit Liefde gaat uiten op je eigen en unieke manier. En je jouw seksleven transformeert naar seks op basis van je hart. Voor het ervaren van een afgestemd en geweldig seksleven.

Gerelateerde informatie

Seksuele verbinding vanuit Liefde is onmisbaar

Onvoorwaardelijke Liefde als basis

Seksualiteit is de bron van jouw levenskracht

Seksuele zelf is vaker gewond dan gezond

Seksueel ontwaken is belangrijk